משחק הדירוגים –TOP 3 - התוצאות!
אז קודם כל, תודה למי שדירג. השבוע דירגו 8 אנשים, שזה נהיה הנורמה. אחרי שהתחלנו חזק עם 12, בסופו של דבר 8 זה גם מספיק
. אולי לגמר יהיו עוד דירוגים, אבל אני בספק
.
והדירוגים:
סבב ראשון – רנדי
1. ג'ינה (איירין) אשוטו – 48.75
2. קיילב ג'ונסון – 45
3. אלכס פרסטון – 42.5
סבב שני – שופטים
1. אלכס פרסטון – 85
2. ג'ינה (איירין) אשוטו – 56.25
3. קיילב ג'ונסון – 31.25
סבב שלישי – עיר
1. ג'ינה (איירין) אשוטו – 91.25
2. קיילב ג'ונסון – 77.5
3. אלכס פרסטון – 66.25
ממוצע כללי של הערב:
1. ג'ינה (איירין) אשוטו – 65.41
- אלכס פרסטון – 65.41
3. קיילב ג'ונסון – 50.41
ובכן, מהפך? לא באמת.
ג'ינה ניצחה בשניים משלושת הסיבובים, אם כי ל48.75 לא הייתי קורא ניצחון מזהיר.
אלכס הפציץ בסיבוב השני כשהשניים האחרים כשלו.
ג'ינה עם שתי התוצאות הכי גרועות שלה העונה, פעם ראשונה מתחת לקו 60 הנקודות. למזלה, היה לה את הסיבוב השלישי בו היא זכתה, מה שהספיק לה להגיע למקום הראשון בממוצע הכללי של הערב, ביחד עם אלכס.
למרות שקיבל הכי מעט נקודות בסיבוב השלישי והראשון, הביצוע של אלכס לריהאנה הספיק לו כדי להשוות את התוצאה הכללית לזו של ג'ינה.
קיילב היה זוועה.
בממוצע העונתי נהיה די מעניין.
ג'ינה שומרת על המקום הראשון עם ממוצע של
74.2.
קיילב במקום השני, בקושי, אחרי שג'ס הודחה בשבוע שעבר, עם הדגש|63.7. במקום השלישי
אלכס עם
60.8.
אלכס עוזב אותנו השבוע אחרי תחרות קשה. רוב העונה היה באמצע הטבלה אצלנו, כמה פעמים בבוטום 3/2 ופעם אחת אפילו במקום הראשון. אמנם זה היה הערב הכי חלש בערך, אבל עדיין
. הממוצע העונתי שלו היה תמיד נמוך מהשניים האחרים (וגם משל ג'ס), ומלבד 2 הופעות הוא מעולם לא חצה את קו ה80. האהבה של קרן לבחור אמנם השאירה אותו עם תוצאות סבירות, כשרק 4 הופעות שלו מתחת לקו ה50, אבל שום דבר מיוחד.
העליה הגדולה – אלכס פרסטון, עם עליה ב9.5 נקודות.
הירידה הגדולה – קיילב ג'ונסון, עם ירידה של 20.4 נקודות.
ג'ינה גם ירדה השבוע, ב17.5 נקודות, שזה די הרבה. וזהו אין עוד מתחרים שעלו או ירדו, אז אני רק אכתוב כאן עוד כמה מילים כדי שהנתונים על העליות והירידות ייראו משמעותיים כמו שהם נראו בפעמים הקודמות, וזה לא יהיה סתם שורה אחת וחסרת חשיבות.
השבוע היינו סבירים עם העשיריות שלנו, וחילקנו
10 תוצאות מושלמות –
אלכס קיבל פעמיים, בסיבוב השני והשלישי, מאותו אדם (נחשו מי
), קיילב קיבל אחד בסיבוב השלישי ואילו ג'ינה קיבלה שש תוצאות מושלמות בסיבוב השלישי.
בצד השני גם היינו אחלה, חילקנו רק
7 תוצאות 1.
בסיבוב השלישי אף אחד לא קיבל, בסיבוב השני ג'ינה קיבלה אחד וקיילב פעמיים, ואילו בסיבוב הראשון קיילב קיבל גם אחד ואלכס קיבל שלוש.
הגולש הנדיב בפורום השבוע הייתה
jess r, עם 63 נקודות שחולקו בסך הכל, שהן 7 נקודות בממוצע לכל ביצוע.
בצד השני של המתרס נמצאת
qaz3212, עם 45 נקודות, שהן בממוצע 5 נקודות לכל ביצוע. היא גם היחידה שלא חילקה תוצאת מושלמת לאף אחד.
וזהו!
מקווה שנהנתם. ההצבעה לפרק הגמר תעלה מיד לאחר שאצפה בו, מה שאני מאמין שיקרה בקרוב. אחרי הסיכום של הגמר יהיה סיכום של כל העונה והוא הולך להיות מדהים. לא מתחייב לכלום, אבל יש שמועות בהפקה (=אני) שיהיו גרפים, סטטיסטיקות וקובץ אקסל מקסים.
עד אז, שבת שלום
.