משחק הדירוגים –TOP 5 - התוצאות!

Oukami Kun

New member
משחק הדירוגים –TOP 5 - התוצאות!

אז קודם כל, תודה למי שדירג. בנוסף, תודה לקרן שפתחה את שרשור הדירוגים, כי היה לי שבוע הזוי. השבוע דירגו 9 אנשים, שזה שיפור מהשבוע שלפניו, אבל עדיין לא הפוטנציאל המלא. אבל נראה לי שזה כבר לא ימומש
.

והדירוגים:

סבב ראשון

1. ג'ינה (איירין) אשוטו – 83.3
2. ג'סיקה מיוז – 81.1
3. אלכס פרסטון – 65.5
4. סם וולף - 40
5. קיילב ג'ונסון – 31.1

סבב שני

1. אלכס פרסטון – 83.3
2. קיילב ג'ונסון – 82.2
3. ג'סיקה מיוז – 67.7
4. ג'ינה (איירין) אשוטו – 64.4
5. סם וולף – 26.6

ממוצע כללי של הערב:
1. אלכס פרסטון – 74.4
- ג'סיקה מיוז – 74.4
3. ג'ינה (איירין) אשוטו – 73.8
4. קיילב ג'ונסון – 56.6
5. סם וולף – 33.3

רבותיי, מהפך! סתם, לא ממש, אבל קיילב יוצא מהטופ 3 בפעם הראשונה במלא זמן, ואלכס כובש את הפסגה – משהו שלא נעשה אף פעם. הוא חולק את הכבוד עם ג'ס אמנם, אבל עדיין זה מכובד בשבילו. קרן, הצלחת להשפיע עלינו.
אני חושב שאף אדם בר דעת לא חשב שסם יצליח לשרוד את הסיבוב הזה, גם אנחנו וגם אמריקה היינו מאד ברורים בנושא – סם הביתה.
.

בממוצע העונתי שוב אין שינוי רב. ג'ינה שומרת על המקום הראשון, עם ממוצע של 74.3. ג'סיקה עדיין במקום השני, עם 70.4. במקום השלישי קיילב מגדיל מעט את הפער, עם ממוצע של 65.2.

סם עוזב אותנו, ובצדק. הוא היחיד מבין המתחרים שלא חצה את קו 70 הנקודות מעולם, משהו שכמעט כל שאר הפיינל 13 הצליחו לעשות. ההופעה הכי חזקה שלו מבחינתנו הייתי בחצי הגמר, שם קיבל 69 נקודות, ומאז לא הצליח להגיע לאותה אהדה כאן בפורום. סי יה לייטר!

העליה הגדולה – אלכס פרסטון, עם עליה ב23.2 נקודות.
הירידה הגדולה – סם וולף, עם ירידה של 29 נקודות.

גם קיילב רשם ירידה משמעותית אחרי שאכזב אותנו בביצוע הראשון שלו, עם 15 נקודות פחות משבוע שעבר. ג'ס וג'ינה שתיהן רשמו עליות קלות עם 3.8 ו2.6 בהתאמה.

השבוע היינו נדיבים יחסית, וחילקנו 12 תוצאות מושלמות – בסיבוב הראשון 3 לג'ינה ו2 לג'ס, בסיבוב השני 3 לאלכס וקיילב ו1 לג'ס.

בצד השני התמונה דומה, חילקנו 11 תוצאות 1. בסיבוב הראשון סם וקיילב קיבלו 3 כל אחד, ובסיבוב השני ג'ס קיבלה 1 ואילו סם קיבל 4.

הגולש הנדיב בפורום השבוע היה DoubleT, עם 72 נקודות שחולקו בסך הכל, שהן 7.2 בממוצע לכל ביצוע.

בצד השני של המתרס נמצאת SHTRUDIDI, עם 50 נקודות בלבד, שהן בממוצע 5 נקודות לכל ביצוע.

וזהו!
מקווה שנהנתם. יצא לי קצת באיחור השבוע אני יודע, אבל זה לא שאת לא יכולים לחיות בלי זה
. הדירוג החדש יעלה עוד היום, אחרי שאראה את הפרק.

SHTRUDIDI

New member
מעולה

קודם כל - כי אני הכי קשוחה בציונים וגם כי אלכס מקום ראשון.
נהדר שזה יוצא יחד. משום מה זה שימח אותי

תודה על החישוביישן וזה

למעלה