תהילה - והמחיר שלה

רותי 11

New member
תהילה - והמחיר שלה

רובנו רוצים וחפצים בתהילה - בהכרה עולמית מקומית
אבל רובנו לא באמת עושים משהו למען זה.
כמובן שכל אחד סיבותיו עימו.
השאלה היא מה המחיר שאנחנו מוכנים לשלם עבור אותה
תהילה והיה והיו שואלים אותנו.
כרגע אני לא עונה על החלק השני של הפוסט כרגע אני רק
שואלת מה המחיר שהייתם מוכנים לשלם עבור תהילה רגעית
קבועה עולמית מקומית לא משנה.

Apotheosis

New member
בוא נבחון למה זה קורה..

1. יש שחקנים הלומדים - כדי לךשחק בסרט - כדי להפגין את כשרונם או שהם אמנים.
2. יש שחקנים שהם דוגמנים - ומעונייינים להפרסם - ומצטערים על כך כשהיופי שלהם כבר לא באופנה וכבר לא מדגמן.
3. יש אנשים שרוצים להתפרסם לשם הפירסום - הם נאלצים להתשמש תמיד במשהו מרהיב או להטוטני כדי להתפרסם מיידית וכמה שיותר מהר - לכן תראי אותם ככל הנראה - בריאליטי SHOWS, או במסיבות פרועות ובתוכניות שהם די נמוכות בשביל הבבון המוצע הצופה בטלויזיה - ומעריץ אותם מייידית מאחר והם מתקשרים באותה שפה..
4. למה לעזאזל שתבחרי להתפרסם? אם את עושה משהו - פרסמי את מה שאת עושה ומייצגת - ולא את עצמך - זה שחקנים מסבירים שניםן "אני כאן כשחקן להראות לך דרך סרט איך אני משדר את הדמות או את התסריט - ורובנו רואים רק גוף ופנים יפות ושכחים ממהות הסרט.

מה למדנו? שיופי נעלם - והאופי של הנשמה שלנו - נשאר. לכן פירסום הוא נפלא - אבל בואי ונתפרסם למען המטרה הנכונה - להראות את הפנימיות שלנו.

רותי 11

New member
אבל פרסום ונסיונות פרסום הם לא

נחלתם רק שלשחקנים או דוגמנים
כמעט כל אחד מוכן להתפרסם בכל
מיני תחומים בחיים עיתנואים, מדענים
פוליטיקאים, אנשי רוח, אנשי דת והרשימה
ארוכה מאוד..
אפילו סתם אנשים מהשורה שרוצים
לדוגמא להתפרסם דרך כל מיני דברים
לדעתי האישית ממש מיותרים כמו שבירת
שיאים מוזרים כדי להיכנס לספר השיאים
של גינס או כל מיני תכניות ריאלטי למיניהן
ויש ביניהן תכניות ממש מוזרות ומסוכנות
והכל בשם הפרסום אפילו הרגעי
לכן אני לא מדברת על שחקנים וכדומה
אלה זה הכי ברור שהם ירצו להפרסם זה
המקצוע שלהם - אבל גם הם ורבים מהם
מוכנים לשלם מחיר כבד עבור הפרסום הזה.

ושוב השאלה היא מה אתם מוכנים לשלם עבור אותה תהילה?

Apotheosis

New member
את מדברת על פוליטיקה ומנהיגים?

או בכלל על מורים לכל דבר כלשהוא שקיים?

שוב - פירסום הוא הכרחי כדי שיבינו מה הרעיון שעומד מאחוריי העבודה או המצע שלך.. אנחנו ממהרים לפרסם קלפי ותמונות שלהם לפני שאנחנו מבינים אם הם מתכוונים לעשות משהו לאחר בריחרתם או שהם סתם רוצים לשבת על כיסא נוח.. כל אדם צריך לקחת מחוייבות עם מה שהוא עושה.. אנשי רוח, פוליטיקאים, שוברי שיאי גינס וגם תוכניות ריאליטי - אם את לא יודעת בפני מה את עומדת - אל תנסי לנחש.. הפרסום יכול לקחת אותך למקום טוב, ואם תפריזי בו או תנצלי אותו לרעה - הוא גם יוביל אותך לשביל הזה.. זה הכל עניין של תפיסה ואיך את משקללת את צעדייך.

רותי 11

New member
אני מדברת על המחיר שאנחנו מוכנים

לשלם עבור תהילה ולא משנה באיזה תחום
של החיים

רותי 11

New member
אני בינתיים לא חושבת שאני כל כך

חשופה ומוכרת במקרה שלי פרסום הוא טוב
תהילה? עדיין לא יודעת אם אני חווה את זה

מייפלס

New member
לא אשלם שום מחיר כי אני ממש ממש לא רוצה

להיות מפורסמת , אפילו לא קצת !

snoopytush

New member
יש לי בעיה גדולה עם תהילה

וזה קשור אצלי לגלגול קודם כי הייתי מפורסמת בגלגול הזה.
אני לא אוהבת את המחשבה לוותר על פרטיות בסיסית.
מה שקורה היום שסלבריטאים עוברים התעללות.
בוחשים להם במה הם אכלו איך הם התלבשו איך הם נראים
הם מאבדים את חופש הפרט שלהם בחלקו המכריע.
או שאם זה לא קורה והם מומחים לדוגמא לאיפור או ללבוש הם
עלולים לסבול ממלא התקשרויות של אנשים נודניקים
שבמקום לקבוע איתם פגישה יתקשרו אליהם כל דקה.

Apotheosis

New member
לא רק הם עוברים התעללות..

להזכירך כל אדם המדבר במדיה כיום או פעם - והביע דיעה שונה משאר העדר - או בכלל העז להגיב - מצא עצמו גדוש בתגובות נעצה ושנאה יוקדת - הכל כדי שתשתקי - הכל שתתעסקי בתפל ולא בעיקר - שתסבלי - ותתרגלי לזה - תתפרסמי - ואת מבקשת גם תהילה INSTANT עם הפירסום - הכל סוגר עלינו כאשר האמת נחשפת - אבל גלולת האמת - היא מרה ללשון הרע - ולכן עלינו להמשיך הלאה בגאון ובאהבה ומסירות - שאנחנו בדרך למקום הנכון.

Apotheosis

New member
יש לי עוד משהו להסביר..

אם אדם יודע איזה מחיר הוא אמור לקבל עבור משהו שהוא עושה - במקרה שכתבת - פרסום - מדוע שיבחר בתחום הזה אם הוא יודע שמה שמצפה לו הוא לא טוב עבורו ויגרום לו נזק?

רותי 11

New member
לפעמים הפרסום מעברי אותנו על דעתנו

קח לדוגמא את כל הצעירים שמתפרסמים מאוד
כמו מיילי סיירוס תראהמה קרה לה? ודוגמאות
כמו שלה יש הרבה מאוד.

Apotheosis

New member
מיילי סיירוס יודעת בדיוק מה היא עושה..

השיר עצמו מדבר על זה "אתה באת כמו כדור הריסה - והרסת אותי" - זה יכול גם לדבר על הקריירה שלה בדיסני בה היא מחוייבת "להיראות שמחה ומשעשעת" - אי אפשר להיות שמח כל הזמן.. אני מבין שילדים או בני נוער הם בעלי הפשעה - אבל הם צריכים להבין שהחיים זה עליות ולימוד מהירידות - בדיסני החליטו שהכל שמח והכל קסום - ומיילי התבגרה טיפה - והחליטה "להתפרץ החוצה" עם מה שהיא מרגישה - אם תראי כמה מהראויונות העכשוויים שלה היא מדברת יפה מאוד על מה שקרמה עושה לאנשים ועל כל תעשיית הוליווד - היא פשוט מראה לך את זה דרך קליפ פרובוקטיבי.. ומה עדיף? לשמוע את הראפרים המראים לך נשים ערומות מתערלטות ורוקדות סביב הגבר כדרכי פיתוי נלוזות בעודו שר עם מלא שרשראות על עצמו ושיניים מזהב וסיגריות ובקבוקי אלכוהול ביד? זה לא מסר וזה לא מוזיקה אמיתית...

עוד הוכחה - תני לפינק לדבר:

http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM

Nachmanides

New member
אינני מעונין בתהילה per se.

היה נחמד לו הצלחתי לתרום תרומה חשובה לידע של המין האנושי (כגון תגלית פורצת דרך באסטרופיסיקה)...

למעלה