N o R i K o

New member
הוא חוזר!!! מועדון הקריאה!

אז אחרי המון הפוגות, אנחנו משנסים מותניים וחוזרים בדיוק לנקודה שעצרנו בה-
התלקחות, פרק 6

אז מה היה בפרקים הקודמים? קטניס חוזרת אל המחוז מהמשחקים ומגלה שההתנהגות שלה הייתה הניצוץ שהוביל להתקוממות. כדי להגן על המשפחה שלה ועל גייל, היא נאלצת להתארס לפיטה בתום סבב הניצחון.
ומה בפרק הזה? קטניס מגלה שהאירוסים שלה ושל פיטה לא מספיקים. הם מגיעים למסיבה גדולה שנערכת לכבודם בקפיטול ומגלים שוב עד כמה מזעזעת התרבות שלהם, ובנוסף נפגשים לראשונה עם קברניט המשחקים ה-75, פלוטארך הוונזבי, שמציג לקטניס את שעון העורבני-החקיין שלו. כשהם חוזרים למחוז 12, קטניס מגלה שההתקוממות בשאר המחוזות כבר החלה...

כמה תהיות אופציונליות לדיון:
סנואו לא חושב שהאירוסים של קטניס ופיטה מספיקים. לדעתכם זה בגלל ההתקוממויות, או שאולי גם אם הן לא היו מתחילות הוא היה גוזר על קטניס חיים נוראיים שכאלה?
אוי ואבוי, הביקורת החריפה שקולינס מעבירה על בולמיה במדינות עשירות - לאכול ולאכול ולהקיא אחר כך את הכל כשיש מקומות בהם אנשים מורעבים... אז זו באמת ביקורת שנועדה לפקוח את עיניהן של עשרות נערות שמרעיבות את עצמן או מקיאות, או שבסך הכל היא רוצה לגרום לנו להזדעזע מהקפיטול?
פלוטארך הוונזבי רומז לקטניס על המשחקים בהצגת השעון... המממ... אנחנו יודעים שהוא מודע לקבוצת המורדים שמתפתחת לה, אבל האם במשחקים "כשרים" הוא היה עושה הכל כדי לתת לה לנצח? P:
קטניס ישנה טוב יותר בלילה לצד פיטה. תחילה של רומן מופלא או תירוצי גיילניס? D: ממה זה נובע?
ההתקוממויות מתחילות במחוז 8... למה דווקא שם? ולמה דווקא בהשראת קטניס?

כמובן שאתם מוזמנים גם להנות מחפירה חופשית D:
קריאה מהנה, ושהסיכויים יהיו תמיד לטובתכם!

Black Stain

New member
כמה זמן לא פתחתי את הספר הזה:-
MJD

*מנקה קורי עכביש*

"אני לא מסוגלת לנחש מה תהיה צורת העונש שלי, כמה רחבה תהיה הרשת, אבל כשזה יגמר סביר להניח שלא ישאר שום דבר." - אין לך מושג אפילו;[

"במקום לקרוס ולהתייפח,אני מוצאת את עצמי עומדת זקופה יותר ובביטחון רב יותר משעמדתי כבר שבועות." - חחח למה כל הפרק הזה מזכיר לי את MJ? למה לא עשית את זה אז??? אה סתומה???

"אולי אם הארץ כולה תתגייס נצליח לחתן אותך לפני שתגיעי לגיל 30"
"סביר להניח שתצטרכו לחוקק חוק חדש"
"אם זה מה שידרש" אומר הנשיא בשעשוע של קושר קשר.
אח, שנינו כלכך נהנים יחד."
המקור האנגלי ממש הצחיק אותי בזמנו "oh the fun we two have together"

"הכוכב האמיתי של הערב, הוא האוכל." - לגמרי. זאת אני בערך בכל חתונה, או סיבוב ניצחון שיש לי

"אני רוצה לטעום מכל מה שיש בחדר"
"אולי כדאי שלא תגזימי." - פיטה מודאג מהמשקל של כלתו לעתיד

-יש לי אפס עיניין בבני הקפיטול האלה. הם רק מסיחים את דעתי מהאוכל" - שכחתי כמה אני אוהבת את קטניס

"אתם מתכוונים שזה יגרום לי להקיא?"
צוות ההכנה שלי צוחק בהיסטריה"כמובן, כדי שתוכלו להמשיך לאכול!"
סוזן קולינס

"אולי טעינו קטניס"
"במה?"
"שניסינו להרגיע את הרוחות במחוזות.." - מה זה? פיטה? ניסית להגיד משהו שיניע את העלילה?
"תשמור את זה לבית." - אה, לא, הינה קטניס תפסה שוב את הביצים שהחליקו לה מהיד

"כשאני פוקחת את העינים השעה אחר צהריים מוקדמת. הראש שלי מונח על הזרוע של פיטה. אני לא זוכרת שהוא נכנס אתמול בלילה." - קצת יותר מידי פונץ', יקירה?

"ואמא של מאדג' סובלת מכאבי ראש נוראיים המאלצים אותה להשאר במיטה במשך ימים" - או שזה מה שאמא של מאדג' אומרת לאבא

Ayelet 363

New member
הממ

אני חושבת שלולא ההתקוממויות סנואו בכל זאת היה גוזר עליה חיים כאלה. אני חושבת שהוא היה חושב שכל אפשרות אחרת היא נטילת סיכון גבוהה מדיי, והוא מראש שונא אותה במיוחד.

אני חושבת שבמשחקים "כשרים" פלוטארך לא היה לוקח סיכון ללא מטרה.

למעלה