ספויילרים לספרים מטה

שלום לכולם, אחרי 4 עונות די יפות *ספוילר

היוצרים ישחררו עוד 4 עונות, וזהו!

לפי תוכן העלילה ועל פי הספרים(אם היוצרים יעקבו אחרי הספר) נראה שחצי העונה שראינו עד עכשיו היא העלילה המעניינת יותר, ו4 העונות הבאות לא יעוררו כ"כ עניין.. ממה שהבנתי העלילה לא תשתנה הרבה קדימה, הנסיכה תשלוט על כס הברזל, תעשה הרבה שטויות..
וכל השאר זה מלחמות מלכים ופולטיקה בין כל שבעת הממלכות...
תקנו אותי אם אני טועה, אבל לדעתי העונות הבאות לא יהיו כ"כ מעיינות עם תפניות בעלילה, והרבה דמויות חדשות..

לא ראינו את לידתה מחדש של ליידי סטארק, וכנראה שלא נראה עוד..
ראינו עד עכשיו את כל התוכן המשמעותי, הכרנו טוב את כל הדמויות, ראינו מלכים נופלים ונשחטים, ובעצם כל הדמויות שנשארו עדיין תפסו כיוון מסוים..
טריון ברח אל הלא נודע, סנסה עם האצבעון באחת הממלכות, אריה מגיעה ל"מחוז חפצה"
ג'ון שלג מוצא את מקומו בטירת שחור
ימין המלך והסבא/אבא הגדול נרצח ע"י בנו
וזהו פלוס מינוס..

מה דעתכם?

צריך לציין כל ספוילר לסדרה ולספר בפני עצמו?

אפילו אחרי שהשרשור התחיל? או רק בהודעה הראשונה...

בכל אופן אני לא רואה קו עלילה מעניין מכן להבא שיעניין את הצופים, כמו מה שהתרחש עד עכשיו...

Rodrik Harlaw

Well-known member
יאפ. מי שרק צופה בסדרה היה עלול

לקרוא את הכותרת שלך ולחשוב שיש בה ספוילרים רק ל-4 העונות. אין קשר לתחילת השרשור כי ההודעה שלך אליה הגבתי הייתה ההודעה הראשונה בשרשור בכל מקרה (המנהלת ואני הוספנו את האזהרה באותה דקה).

הם ימציאו קווי עלילה ומי שלא היה אכפת לו מהדברים הלא סבירים שקרו כנראה לא ישים לב ויצליח להנות מההמשך.

CallMeCavanaugh

New member
אבל מה הספוילרים בהודעה שלו?
לספר 5

חוץ מ"לידתה מחדש של ליידי סטארק", שאפילו לא בטוח שזה ספוילר לסדרה כי כרגע כל מי שקשור בהפקה שהתבטא בנושא די פסל את הכנסת קו העלילה הזה לסדרה. יש שם רק ציון המצב בסוף עונה 4 ומשפט אחד שבסוף הספר החמישי הוא פשוט לא נכון ולא נראה שיהיה נכון בזמן הקרוב (הנסיכה תשלוט על כס הברזל - בהנחה שהנסיכה המדוברת היא דאני).

Macphista

New member
יש בהודעה שלו מידע שהיה בספרים

ולא היה בסדרה. והנחה כלשהי, שנכתבה כאילו התרחשה בספרים למרות שלא התרחשה, או שבוססה בספרים למאות שגם לא, שאדם שלא קרא יכול לחשוב שכן התרחשה או בוססה.

בקיצור, די פתלתל אבל אין שום סיבה לא לכתוב בכותרת ספוילר לספרים, או ספויילר להמשך העונה.

CallMeCavanaugh

New member
יש שם חלק שאני לא מבין

למה ספקולציות צריכות להיות מסומנות כספוילר? רק בגלל שמישהו עלול לחשוב שזה משהו שקרה בספר? כמובן שחשוב להבדיל בין ספקולציות לתיאוריות. בהחלט ייתכן שיש אנשים שיימנעו מקריאת תיאוריות כי הם רוצים לעשות את הניתוחים בעצמם או לא לעשות ניתוחים ולהיות מופתעים כשהדברים קורים, אבל כאן לא מדובר בתיאוריה.

כן, ייתכן שצריך להיות שם סימון ספוילר בגלל הדבר שכולם ציפו שיקרה בסוף העונה ובסוף לא קרה (ולנה הדי יצאה מלכה בראיון בעניין אצל ג'ימי קימל), אבל אני לא מוצא שם ספוילרים לעונות הבאות.

Macphista

New member
אתה לא מוצא כי קראת

ואתה יודע שההנחה שנכתבה כעובדה היא לא נכונה.
בלתי טמאים לא יודעים זאת.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא אוהב את המושג בלתי טמאים

בלתי טמאים הם מגניבים. הם לוחמים מעולים. הם המקבילים לספרטנים (ואפילו יש להם את השלושת אלפים של קוהור, שמקבילים ל-300 של תרמופילאי). מי שלא מכירים את הספרים הם לא בלתי טמאים. הם ילדי קיץ ירוקים.

הספר האחרון בסדרה יצא בעברית בשנת 2011

בכול ספריה, אפילו הקטנה ביותר שראיתי, יש את כל הסדרה.

תרשה לנו לפחות לצחוק על אלו שלא טרחו לקרוא את הספרים?

CallMeCavanaugh

New member
אני תמיד בעד לצחוק על אנשים

אבל גם מי שצופים בסדרה יודעים שללא טמאים אין ביצים, זה לא שאנחנו צוחקים עליהם מאחורי הגב והם לא מבינים.

Rodrik Harlaw

Well-known member
ובכן

צופי הסדרה שלא קראו את הספרים לא באמת חווים את הדבר האמיתי.

בספר החמישי מסופר לנו שיש לא-טמאים שהולכים לבתי בושת רק בשביל הכפיות.

CallMeCavanaugh

New member
טוב, זה ממש אזוטרי

וזה גם לא מאפיין של הלא טמאים באופן כללי אלא רק של מעטים.

למעלה