שרשור פרק 183 - אפס

B R A Y E R

New member
מנהל
שרשור פרק 183 - אפס

האם סוף סוף נגלה מי זה האפס שנעמה דיברה עליו??

או למה אבשלום וניצן רודפים אחרי דניס?

שיהיה לנו שבוע-שמינייה מצויין ומותח

צפייה מהנה!!

yuvalBBB

New member
עמרי....

זה אובייס מדי להגיד שלדעתי עמרי קשור איכשהו לאבשלום?

אני448

New member
הפרק-עם קצת
למרותש אני לא בטוחה בו..:

האמת שאני מתחילה ממש לחבב את איה.. בעונות הקודמות ראיתי אותה כקצת אאוטייסדרית עם דמות פחות מעניינית. אבל עכשיו שהיא אוספת את כולם ותמיד שמחה וחייכנית אני מתחילה לאהוב את הדמות שלה, ואת השינוי שעשתה. בקשר לתאומים, אביב בוכלר משחקת נהדר! לדעתי יותר טוב מהשחקנים הבוגרים ממנה(החדשים).. ולפני כמהי מים חשבתי שהכוח שבטח יהיה לתאומים יהיה קריאת מחשבות. אז אני חושבת שזה לא למדא קלאוד, אלה קריאת מחשבות, זה יהיה נורא מעניין לדעתי. בקשר לנעמה, בתחילת העונה צויין בויקיפדיה שהיא בוגדת במועצה ושהיא עם אבשלום, אבל האפס עליו דיברה, הוא האפס שאבשלום שם בכל מקום... איך זה הגיוני? ובקשר לרוני , איפה רוני? שתחזור כבר אי אפשר בלעדיה שמיניה!!!!!

אני448

New member
ועוד משהו קטן

קצת אירוני שאיה אמרה 'איך הוא יכול לחיות במדבר' לא?

dar dahan

Member
הספוילר לא נראה לי אמין

זה פורסם בויקיפדיה ששם גם ילדה בגן יכולה לערוך...
אבל אין לדעת לכן סימנתי בכל זאת ספוילר בכותרת...

dar dahan

Member
פרק מעניין

מעניין מה יהיה בהמשך, ואבשלום הוא חתיכת שקרן, זה ברור שהוא משקר לניצן ועכשיו ברור איך היא הלכה אחריו "עולם מושלם" עלק...
תגיד לה כבר שזה עולם מושלם בשבילך יא טינופת מהלכת על שתיים

roeu245

New member
פרק מצוין מעלה תחושות מהעבר

איה בלי לשים לב דיברה על אסואציות ועל התחושה איך זה להיות לבד במדבר ולשרוד שניהם חלק מאוד תופס בעברה תכלס הפרק הזה היה טוב אבל לא אהבתי את הרצינות שבה השישיה התייחסה לאסואציות נתנו להם אסואציות והם לא פתחואת זה מספיק הלו! תמר וירון משחקים את זה פי אלף. יותר טוב מהם.. טוב הם מיני איה ומיני ניני

roeu245

New member
הכותב של הפרק הפנים את העונות הקודמות

וידע מה נרצה לשמוע ולראות.

HADARYY1

New member
יש התקדמות אבל מרגיש כאילו תקועים

קודם כל התאומים האלה חייבים לשנות את סדר היום שלהם. כל סצנה שלהם מסתכמת בקורנפלקס עם שוקו+צעקות "אני רוצה לדבר עם איה וניני" + לשבת על הספה ולפתור שאלות.
אני חושבת שזה שכותבים לשמיניה החדשה טקסטים ילדותיים זה עוד הגיוני אבל לא צריך לכתוב טקסטים כאלה גם לשמיניה הישנה, זה מיותר ומוריד מהכישרון שלהם.
בגדול, אני חושבת שכן מתחילים ליצור עניין, כן נהיה קו עלילה נחמד ואף מותח לפעמים..אז לא, אי אפשר להשוות אותה לעונות הקודמות אבל זו סדרה נחמדה כדי להעביר את הזמן איתה..

B R A Y E R

New member
מנהל
אל תשכחי

שזה באמת סדר היום שלהם..
הם די כלואים בתוך הבית ומתפקדים בתור "עכברי המעבדה" של אבשלום
אז כן, זה באמת מה שהם עושים במהלך היום, אוכלים קורנפלקס ופותרים חידות כדי לייצר למדא. וזו הסיבה שלתמר נמאס והיא מורדת.

HADARYY1

New member
כן,אבל אותנו בתור צופים זה משעמם..

אפשר כבר לחזות מראש איך תראה הסצנה שלהם..

roeu245

New member
מה זה החיזיון של הגר היום?

רפאל צייר וראו אותה ואת דניס מתנשקים אם אני זוכר נכון באוויר מעליו יכול להיות שדניס הכוח שלוו זה להתרומם באוויר? אם אכן ראתה אותו מתרומם באוויר למה לא שקרה קצת ואמרה שהכח שלו יהיה להתרומם באוויר פיטר פן

ny22

New member
מנהל
אני לא בטוח שהוא היה מעליהם...

נראה לי שזה היה במקום אחר, אבל לא ממש שמתי לב לכן יכול להיות שאני טועה.

אורישקי

New member
רק אני שמתי לב לריפרש ל..

דוקטור!!!!!!!!!

ורק לי זה מרגיש כאילו איה ודורי עוד יהיו ביחד? כשהאהובים של שניהם נעלמו... או שבסוף אדם כן חי

אז כנראה שדניס באמת נרדף אחרי אבשלום. השאלה מה הקשר של נעמה/עומרי אליהם. ניצן נראית כמו מי שאוטוטו "בוגדת" באבשלום ואפשר לראות כבר סימנים של חרטה עליה כל פעם שהוא מטיל עליה משימה.

roeu245

New member
יהיה מעניין זה בטוח

אם איה ודורי יתקרבו ויפגשו את אדם (הלוואי!!( וניצן איך הם יתמודדו

ny22

New member
מנהל
למה שני האהובים שלהם נעלמו?

בעונה הראשונה דורי אהב נטשה אם זיכרוני אינו מטעה אותי....

ny22

New member
מנהל
לזה באמת חשבתי שהוא התכוון...

למרות שבעיני האהבה שלו היא נטשה.
איך נטשה השתנתה מהעונה הראשונה
.

למעלה