וידוי ושיתוף
אז בפעם הראשונה אני יכולה להודות (לפחות בפני עצמי) בפה מלא - יש לי הפרעות אכילה.
וכנראה חמורות.
לפני 10 חודשים עברתי ניתוח טבעת.
מאז ירדתי את כל מה שהייתי צריכה.
הBMI שלי עמד נכון ללפני 3 שבועות על 24 (אולי אפילו פחות).
נראה לי שאני מוגדרת רזה לכל דבר ועניין.
מקבלת מחמאות מפה ועד להודעה חדשה, קונה בגדים במידות ובחנויות שלא חלמתי עליהן והמשקל מראה מספרים שנראה לי שמעולם לא ראיתי....
אלא שלפני 4 שבועות, כנראה בגלל מצבי לחץ אישיים, הטבעת ננעלה לי (ולא בפעם הראשונה) ונאלצתי לפתוח אותה ב-1 CC (חצי ושלושת רבעי לא הספיקו).
מאז, אני לא מפסיקה לאכול.
לא מצליחה לשלוט על מה שנכנס לי לפה.
אוכלת ואוכלת ואוכלת - ממש כמו לפני הניתוח.
למעשה - אולי אפילו יותר גרוע מאשר לפני הניתוח.
ב-4 שבועות עליתי 9 ק"ג.
ואם מחר לא אלך לסגור את הטבעת (וברור שאני הולכת לסגור אותה ברבע או חצי) - היד עוד נטויה.
אז עכשיו, לצערי, נפל לי האסימון (שמשום מה לא נפל לפני הניתוח) - יש לי הפרעות אכילה.
אני מאד מאוכזבת מעצמי שאין לי שליטה ושללא הטבעת סגורה בהגבלה מתאימה אני פשוט לא מצליחה (שוב) לשלוט על האוכל.
אני כנראה צריכה לעבוד על עצמי עוד הרבה.
הרבה מאד.
בעיקר נפשית.
תודה על שקראתם.
אז בפעם הראשונה אני יכולה להודות (לפחות בפני עצמי) בפה מלא - יש לי הפרעות אכילה.
וכנראה חמורות.
לפני 10 חודשים עברתי ניתוח טבעת.
מאז ירדתי את כל מה שהייתי צריכה.
הBMI שלי עמד נכון ללפני 3 שבועות על 24 (אולי אפילו פחות).
נראה לי שאני מוגדרת רזה לכל דבר ועניין.
מקבלת מחמאות מפה ועד להודעה חדשה, קונה בגדים במידות ובחנויות שלא חלמתי עליהן והמשקל מראה מספרים שנראה לי שמעולם לא ראיתי....
אלא שלפני 4 שבועות, כנראה בגלל מצבי לחץ אישיים, הטבעת ננעלה לי (ולא בפעם הראשונה) ונאלצתי לפתוח אותה ב-1 CC (חצי ושלושת רבעי לא הספיקו).
מאז, אני לא מפסיקה לאכול.
לא מצליחה לשלוט על מה שנכנס לי לפה.
אוכלת ואוכלת ואוכלת - ממש כמו לפני הניתוח.
למעשה - אולי אפילו יותר גרוע מאשר לפני הניתוח.
ב-4 שבועות עליתי 9 ק"ג.
ואם מחר לא אלך לסגור את הטבעת (וברור שאני הולכת לסגור אותה ברבע או חצי) - היד עוד נטויה.
אז עכשיו, לצערי, נפל לי האסימון (שמשום מה לא נפל לפני הניתוח) - יש לי הפרעות אכילה.
אני מאד מאוכזבת מעצמי שאין לי שליטה ושללא הטבעת סגורה בהגבלה מתאימה אני פשוט לא מצליחה (שוב) לשלוט על האוכל.
אני כנראה צריכה לעבוד על עצמי עוד הרבה.
הרבה מאד.
בעיקר נפשית.
תודה על שקראתם.