טבעות

בנצי118

New member
סגירת טבעת

איפה ניתן לסגור טבעת באופן פרטי? נואש לפיתרון!! !

שוקית3

New member
התייעצות - צרבת

היי לכולם,
אני אחרי ניתוח טבעת (10 חוד') לפני שבועיים וחצי פתחתי את הטבעת ל-9 מפני שהיא נסגרה לי מידי ולא הצלחתי לאכול ולשתות כמו שצריך. מאז הטבעת באמת נפתחה וזה עזר. אני יכולה לאכול הרבה יותר טוב.
לפני שבוע הייתי בסופ"ש בחו"ל ששם הייתי מאוד מוגבלת באכילה פתאום וכשחזרתי לארץ שוב יכולתי לאכול ונראה לי שאכלתי קצת יותר מידי (כנראה התלהבתי מעצם יכולת האכילה)..ובשבוע האחרון התחילו לי צרבות מעיקות מאוד.
חשוב לציין שאף פעם לא סבלתי מצרבות בחיי.. חוץ מהצרבת לא כואב לי כלום, לא הקאתי בשבועות האחרונים למעט פעם אחת כך שזה גם לא מהקאות מרובות..
השאלה היא האם התופעה מוכרת לכם? האם זה נגרם מאכילת היתר שהייתה לי שבוע שעבר ומה עושים כדי שהתופעה לא תחזור..
אתמול בלילה ממש התעוררתי מהתחושה הזו מרוב שזה היה לא נעים..
אני גם מתלבטת האם לחזור ולסגור את הטבעת חזרה ל-9.5.. בעוד כשבוע..אני לא יודעת אם זה יעזור או יזיק לצרבות (עד הפתיחה האחרונה לא היו לי תחושות כאלו כמעט אף פעם)?

meytalilan

New member
טיפולי טבעת בניו יורק

שלום,

עברתי ניתוח טבעת לפני שלוש וחצי שנים אצל דר אבינח.

הציעו לי לעבור לעבוד בניו יורק לשנתיים וזו הצעה שאני כנראה מתכננת לקחת.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר הם יש מקום באזור ניו יורק שאוכל להגיע לפתוח/לסגור את הטבעת במידת הצורך?

אני תוהה האם יש השלכות נוספות שקשורות ואני לא לוקחת בחשבון.

אשמח לעזרתכם בנושא.

תודה

אשה 45

New member
טבעת

היי אני לא יודעת אופיר אולי אולי תזכרי אותי אני בקשתי במשך תקופה ארוכה אישור לעבור ניתוח טבעת ולא אישרו לי בכללית
לצערי העלתי בחודשים האחרונים לחץ דם כולסטרול וכו
וכעת אישרו לי סוף סוף !!!!\
מכירה את זה שאת ממתינה למשהו ולבסוף מגיעה ...וכעת אחרי ששוב קוראת על התהליך למה פתאום אני מקבלת רגליים קרות ופחד!!!!
סיועי לי בבקשה
משקלי 112 גובה 1.76
בת 55
ראשית מעוניינת לרדת במשקל בגלל בעיות רפואיות ואחכ מראה...
תודה

אופירA

New member
מנהל
אל תסגרי בינתיים

צרבת מחייבת פתיחה של 1/4CC, אבל אם אין לך רפלוקס בשינה, אז בינתיים אל תפתחי, אבל גם אל תסגרי.
תשתי חלב ומוצריו, כלכלה רכה ככל האפשר, כל מאכל שמרגיע אותך. תימנעי מעגבניות, תפוזים, שומנים וכל מה שמעורר צרבת.

את יכולה גם לבלוע אומפרדקס במשך שבוע שבועיים (להתייעץ עם רופא משפחה או רוקח).

ואז תראי אם הצרבת חלפה, יכולת האכילה בסדר וכו', ותוכלי להסיק מסקנות לגבי ההמשך.
מה שבטוח, אם בחו"ל היית מוגבלת באכילה, ובהמשך יהיה צורך לסגור - אז רק בקפיצות של 1/4. לא לסגור 1/2 בבת אחת. זה מתכון לצרות.

קוביd1

New member
טיפול טבעת בניו יורק

לא מכיר מקום בניו יורק אבל ארצות הברית זה לא העולם השלישי ,ואני סמוך ובטוח שיש הרבה מאוד מקומות שיוכלו לטפל במידה ויש בעיה.
בהצלחה בעבודה החדשה .

קובי

קוביd1

New member
בשעה טובה

זה שאת חוששת מניתוח ומהשינוי בגיל הזה או בכל גיל זה דבר טבעי והייתי מוטרד באם זה היה אחרת .
לחץ דם כולסטרול רק פתיחה לעוד מחלות שונות ומשונות שנגרמות מעודף משקל.
את כותבת שאת מעוניינת לרדת במשקל בגלל בעיות בריאות ,ואחרי זה חוזה הדוגמנות ,צריך לתת לך כח ללכת על זה .
תנסי להעסיק את עצמך ולא לחשוב על הניתוח ,ובעזרת השם הכל יעבור בשלום ותצאי לדרך של ירידה במשקל ושמירה על הבריאות .

שבוע טוב !

קובי

אשה 45

New member
מפחדת

וואו קובי אני זוכרת גם לפני שנה שהייתי בתהליך ולא אישרו לי. עזרתה לי מאוד
וכל הפחד הנוראי מהטבעת נובע מהמיידע שאני קוראת שוב ושוב.....
ממש מתחבטת עם עצמי....

תודה רבה לך

קוביd1

New member
ממה את פוחדת

איזה מידע את קוראת שוב ושוב .
כמו שאני כותב שוב ושוב שימי על כף המאזניים מצד אחד את הפחד מהניתוח הפחד מהתקלות שקורות ,ומצד שני את הדברים העלולים לקרות מעודף משקל יתר לחץ דם שיכול להביא לשבץ מוחי ,שומנים בדם שיכולים להביא לסתימת העורקים סכרת שגורמת לשמות בגוף ,בעיות מפרקים ,ותראי לאן הכף נוטה ,באם את יכולה לרזות בלי ניתוח סבבה הכי טוב ,באם זה לא הולך ,ובטח ניסית הרבה דיאטות בחיים ,ניתוח טבעת /שרוול /מעקף יכול לשמש כלי עזר לירידה במשקל ,רק דעי לך שזה רק כלי עזר ולא יעשה את העבודה בשבילך ,אפשר לרמות כל ניתוח ,אני מבין את החששות שלך חיכית הרבה זמן לאישור ,ועכשיו ירידת מתח ,וזה גורם לך למחשבות ולרגליים קרות.

קובי

אשה 45

New member
פחד

לגבייי עיניין דיאטות בייננו על משקל צריך לשמור כל החיים וזו הבעייה!
את צודק בכל מילה ללא ספק...
לחץ דם גבוה שיש לי קצת... כולסטרול ובעיות אורטופדיות ניתוחים פריצת דיסק וכל שאר ירקות..
בקיצור מקווה שאלוהים יהיה איתי
ותודה לך שוב על החיזוקים
זה מאוד מסייע ובמיוחד מאדם שעבר את המסלול
ניראה מה יהיה בהמשך כנראה שאצטרך את עזרתך תודה

קוביd1

New member
אשה 45

נקווה לטוב ,צריך לשמור כל החיים על אכילה נכונה ,אבל שיש שוטר שזה הטבעת יותר קל .
אני פה לכל שאלה או בעיה .גם אופירה פה וכל הכותבים בפורום .
הרבה בריאות

קובי

אשה 45

New member
טבעת

תודה רבה
אגב למה הרבה אנשים אומרים לי שעדיף שרוול מאטשר טבעת...?

אופירA

New member
מנהל
כי היום ככה חושבים המנתחים, אחרי שהתאכזבו

ממנותחי הטבעת שנכשלו באחוזים גבוהים לאורך השנים.
אבל הם לא יודעים עדיין כמה מנותחי שרוול ייכשלו לאורך השנים. אז מה שאומרים היום יכול להיות שלא יגידו מחר.
כך שאנו לא יודעים מה האמת - מה שאומרים היום, מה שאמרו לפני כמה שנים או מה שיגידו עוד כמה שנים. היום זה מה שהרופאים החליטו להגיד, בישראל, והאנשים מצטטים אותם כי הם מאמינים להם.

אני מאמינה שהטבעת טובה מאוד, כי יש לה יתרונות גדולים מאוד, וכל החסרונות שלה כמעט לא קיימים, אם מתנהלים נכון לפי ההדרכה שפיתחנו פה, וותיקי הפורום.
הבעיה שהרופאים לא יודעים שצריך הדרכה כזו, ולא יודעים הרבה דברים שנכונים לגבי טבעת, ולכן הם חושבים שהטבעת לא טובה.

למשל, הרופאים לא יודעים שזה ממש אסון לשאוב את כל הנוזל כדי לדעת כמה יש בטבעת, ואז להחזיר הכל. אז הם עושים את זה, ולא מבינים שבעיות שיש לאנשים אח"כ להסתדר עם הטבעת נובעות מהפעולות הלא בריאות הללו. הם לא יודעים שצריך לשתות הרבה מים אחרי סגירה. הם לא יודעים שצריך לשאול כל אחד את ההגבלה הספציפית שלו, ולא להסתכל על ירידה במשקל או על שטנץ קבוע של סגירות שהם קבעו לכולם. יש עוד המון דברים שהם לא יודעים.
ולכן המנותחים לא יודעים איך לעבוד עם הטבעת ואיך לשמור עליה, ומסתבכים.

אשה 45

New member
טבעת או שרוול בילבול

אכן נישמע לעניינין
כל אדם שונה מתוגובות של אחר במקרה של הטבעת וההנחיות שמקבל ובפועל זה שונה
בכל אופן תודה לך ואנחנו עוד נהיה בקשר
עדיין בקטע של כל הבדיקות לאט לאט... חח
יום טוב אופיר

עדי1751

New member
קבלי עיצה מהפחדנית הגדולה בארץ

עברתי את הניתוח לפני 3 שבועות לאחר שנתיים של פחד נורא.המסקנה: אין ממה לפחד כלל! בעזרת השם את תראי שאין כאבים כ ל ל ההרדמה נעימה ולא מפחידה. אין דבר אחד שכדאי וצריך לפחד ממנו חוץ מהקב"ה שהכל בידיו

אשה 45

New member
טבעת ופחד

מזל טוב עדי
ותודה על החיזוק האמת מתה מפחד וגם בגלל ששמעתי כל מיניי סיפורים

אופירA

New member
מנהל
קצת זוכרת

אז קיבלת אישור לניתוח, אותו רצית ובוודאי שאת רוצה גם כעת.

הבעיה היא רק הפחד.
לטובתי, אבל בעיקר לטובתך - בואי תפרטי בדיוק את הפחד לפרטים ולפרוטות.
בשבילי - כדי שאדע להתייחס עניינית למושא הפחד הספציפי.
בשבילך - כי יותר קל להתמודד עם פרוטות מאשר עם חוב אחד ענק.

למעלה