היכרויות פברואר 2015

Matzeket

New member
היכרויות פברואר 2015

הזמן רץ ממש מהר כשנהנים ועבר לו כבר חודש שלם בשנה החדשה.
מקווה שהשנה התחילה ברגל ימין-
ואם לא, הנה הזדמנות לשפר:

שרשור היכרויות פברואר

מחפשים אהבה? בן זוג? נסיון?
חבר נפש? משהי לדבר איתה?
מישהו לעשות איתו משהו מתישהו איפשהו?!

קדימה!!
לגייס קצת אומץ
לכתוב קצת על מי אתם
מה אתם מחפשים
ואיך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם
מי יודע-
אולי פברואר זה החודש שלכם?!....

בבקשה, טובה אישית:
היו זהירים ושמרו על עצמכם,
מבחינה בריאותית ואישית

tzachy

New member
• מחפש בחורה מלאה/שמנה ומאוד נשית למטרה רצינית •

אני מחפש [1] רווקה מלאה/שמנה בגוף (דגש על מלאה מאוד במקומות ה'נשיים') שצעירה ממני בהרבה שנים (נימוקים לכך בבלוג שלי) בעלת מראה ואופי נשיים, נעימה, חמה ופשוטה (במובן החיובי של המילה) למטרה רצינית.
אני [2] רווק (אקדמאי (תואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב)) לא צעיר, אבל כן גברי ושעיר (גם במקומות ה'גבריים'.. ). כבר מזמן מיציתי את הלבד... ואני מחפש את הביחד, אבל לא 'סתם' ביחד אלא כזה שבאמת יתאים.

[1] עוד פרטים על המבוקשת אפשר למצוא בקישור הזה (קישור לבלוג שלי שמוקדש לחיפושי).
[2] והנה מעט יותר פרטים עלי (כנ"ל בבלוג שלי).

(למי שאין משתמשת ב'תפוז' אפשר גם לכתוב במייל. המייל שלי: [email protected])

למחפשים/ות.

tipitoes

New member
אהלן, מחפש מישהי..

בת 20-35, שתרצה שאלקק את כפות רגליה.
ישנן נשים שמתענגות על פינוק מהסוג הנ"ל. ומכיוון שאין לי ניסיון בכלל בנושא - אני מחפש מישהי מישהי שתרצה לקחת את העניין כחוויה חדשה וקצת שונה גם עבורה וגם עבורי. חשוב לי להדגיש בנוסף כי מעבר לליקוק כפות הרגליים, אין לי שום עניין בפעילות נוספת מרקע מיני.
אם את מעוניינת - אשמח אם תשלחי הודעה פרטית. וכמובן כל שאלה שיש לך בנושא - אשמח לענות, גם לגבי האקט עצמו וגם לגבי שאלות נוספות, כמו פרטים אישיים על עצמי על מנת להפיג את החששות, במידה וישנן (עד גבול מסוים כמובן).
אני מנסה להציג את זה באור חיובי עד כמה שאפשר - בעיקרון, אני פשוט בחור נורמלי, שמחפש להגשים את הפנטזיה הזו כבר זמן רב. ומחפש פרטנרית מתאימה לכך, וזה הכל.

שבוע מעולה לכולנו.

DWHO

New member
אשמח להכיר:)

אני בן 24, עוד חודש בערך בן 25 כרגע גר ברמת גן אבל בתהליכים לעבור לתל אביב.אני חסר ניסיון בכל מה שקשור בזוגיות אלא אם מעט דייטים כושלים זה נחשב. אני לומד בבר אילן תואר ראשון מידענות ראשי, מדעי המדינה משני. יש לי המון תחביבים, אני אוהב מאוד מדע בידיוני פנטזיה, שזה כולל סדרות, סרטים,קומיקסים,אנימות. חח אני גם אוהב ז'אנרים אחרים בסרטים כמו פעולה, מתח, קומדיה, אימה.אני אוהב מאוד מוזיקה, פעם הייתי שומע בעיקר רוק מטאל,היום אני מגוון עם כמעט כל הסוגים, חוץ ממזרחית שאני לא אוהב. אני אוהב ספורט, גם לצפות וגם לעשות ספורט, בלעשות ספורט בעיקר אופניים כדורסל, הליכה מהירה. אני גם מתעניין מאו בפוליטיקה. אני אוהב לבלות עם חברים, ללכת סרטים, לסנוקר, מסעדות טובות, או כל בילוי שהוא כייפי עם החברים, בטח גם יש כמה תחביבים שלי ששכחתי לציין חח. אני מחפש אהבה, רוצה מישהי שיהיה לנו על מה לדבר, כדאי מישהי שיהיה לנו תחביבים משותפים, אבל לא חובה, כבר קרה לי עם בנות שהיה לנו הרבה תחביבים משותפים אבל עדיין לא התאמנו מבחינת האופי, אז אני יודע שזה לא הדבר שבאמת משקף, אלא הכימיה חשובה, אז בשביל להבין את זה צריך להתחיל ליצור קשר ולראות איך יזרום:) אז לשאלה האחרונה שהופיעה, אני אוכל בקרמבו קודם את הקצפת ואז את הביסקוויט, ואני גם הוסיף שיש לי אחלה חוש הומור, אז מקווה להכיר מישהי חמודה:)

izik79

New member
נעים מאוד. אני בן 35, עם מעט מאוד קשרים זוגיים ברזומה

היו לי אולי 2-3 קשרים קצרים שהארוך מביניהם נמשך חודש וחצי...(אני לא בתול)
קשה לי לנתח מה ואיך הגעתי למצב הזה. כנראה שחלק לא קטן מזה זה באשמתי
אשמח אם יש כאן מישהי, אפשר אפילו עד גיל 40, מאזור המרכז, שחוסר ניסיון וביטחון עצמי נמוך אצל גבר לא מרתיעים אותה
היא יכולה להיות מישהי כמוני שמזדהה איתי, או דווקא בעלת ניסיון רב ש"תיתן לי השראה"
בכל אופן, אשמח אם תצרי איתי קשר כאן בפרטי, ונמשיך משם..

איציק

Starman3

New member
היכרות

היי,

בן 29, מאזור המרכז

מעדיף להכיר לטובת קשר רציני. אבל לא חייב.

מחפש קשר עמוק, להתקדם לאט, בטוח ובכיף :)

שלחי הודעה במסר אם נראה לך שיכול להתאים

בהצלחה

תופעה

כל פעם שנפתח שרשור הכרויות,יש בו רק גברים שמחפשים להכיר,מאיפה חוסר האיזון הקיצוני?

Matzeket

New member
שקר גס!

לא רק שבכל שרשור משתתפות גם נשים, מי שבכלל יזמה את הרעיון הזה מלכתחילה הייתה אישה.

אז אפרופו חוסר איזון קיצוני- זה ממש היה אחד

izik79

New member
צודק, ומילא זה. תמיד יש איזה 100 צפיות

ואין פניות...כל פעם אותו סיפור אני שוב מנסה מחדש...
מעניין אם יש כאלה שמקבלים פניות

Starman3

New member
ואולי..

אנחנו פשוט לא משווקים את עצמנו מספיק טוב?

izik79

New member
לא יודע. שמע, אני לא מבין למה אנחנו צריכים כל הזמן להיות

ב"מבחן" ולנסות "למכור את עצמנו" כדי שמישהי תואיל להסתכל לכיוון שלנו
גם הבחורות הן לא מושלמות. גם להן את הבעיות שלהן
אני כל הזמן אומר שאף אחד לא מושלם. כשאני מציג את עצמי אני פורס את המצב שלי לאשורו. לא גורע אבל גם לא מייפה אותו
אני בעד זוגיות שבה שכל אחד מקבל את השני עם הפלוסים, אבל גם עם המינוסים שבו

Starman3

New member
זה באמת לא נעים להיות ב"מבחן"

ואני בטוח שהנשים שקוראות כאן לא חושבות שהן מושלמות
אולי קשה להן?
אולי הן לא רוצות לפרסם פה מודעה כי אז יציקו להן עם מלא הודעות?
ואולי סתם נוח להן ככה, כמו שלנו בתור גברים נוח עם הרבה דברים שאולי לנשים פחות נוח איתן ביום יום..

אי אפשר לדעת..

נקווה לשינוי

tzachy

New member
כנראה שזה קשור לאופי השונה (+ |מגילה|/|התפלספות| לפניך)

אופי שונה (בהכללה) בין גברים לנשים.
אם אני זוכר נכון, ראיתי פעם סטטיסטיקה שבאתרי הכרויות, 80% מהפניות הראשונות הן של גברים.
שוב אם אני זוכר נכון, היתה בשנות התשעים (לפני עידן הרדיו האזורי/פרטי) תוכנית רדיו להכרויות, שבכל שבוע הביאו רווק או רווקה לאולפן (שבוע אחד רווק ולאחריו רווקה). בפעמים שהביאו רווק, לא היו כמעט מתקשרות לאולפן...! לכן נאלצו, בסופו של דבר, להפסיק התוכנית...

אפשר, אולי, להסתכל על זה כדבר שנובע מהרמה הביולוגית הבסיסית(?), קרי דרך צורת הריבוי (המין). ללא אקטיביות של הגבר, אין (בד"כ) אינטראקציה ברמה המינית. אולי, מאוד בעקיפין אמנם, זה משליך על הרמה ההתנהגותית (הגבוהה והשונה בהרבה) בהקשר של הצד היוזם(?).
תוסיף לזה, עוד תופעות כמו יחס המינים (מספר הגברים ביחס לנשים בטווחי גילאים נתונים) ועוד תופעות חברתיות ואולי זה מסביר את התופעה.

כמובן... שאפשר לטעון בהקשר שלי הספציפי שאני מבוגר יחסית ושאני מחפש משהו פחות נפוץ... לכן אין כמעט היענות. וזה נכון ועדיין אני רואה כאן ("כאן"= באינטרנט באופן כללי) הרבה חבר'ה צעירים שמנסים ומנסים ומנסים... (ומנסים...
).
האמת שגם אני מנסה... צריך ה-מ-ו-ן סבלנות והתמדה בדברים האלה (וגם אז הסיכוי נמוך ביותר).

מישהי פעם כתבה כאן באיזה פורום (לא הזה), שהגברים שנמצאים בו, פשוט מפחדים להתחיל עם בחורות בחיי היום-יום שלהם ובמקום לטפל בפחד הזה, הם 'בורחים' לאינטרנט.
אני רואה בדרך הזאת עוד דרך, אבל גם אם מה שאותה מישהי כתבה הוא קצת מוקצן/בוטה, יש בו מן האמת - הרבה יותר נכון להתחיל עם מישהי בחיי היום היום. את הבחורות הכי 'מוצלחות' (לטעמי שלי) שהכרתי הכרתי רק ב"יום-יום". לא דרך האינטרנט.

oren205

New member
בן 20

מה המצב?
שמי אורן, בן 20 מאזור הצפון.
קצת על עצמי? גובה 1.65, לא מעשן, בעל ראש פתוח לחידושים ודברים מעניינים, בעל חוש הומור, אוהב לבלות פחות במסיבות אלא יותר בסרט טוב, מסעדה טובה או פאב. בנוסף אוהב מוזיקה וחברותי מאוד.
מה אני מחפש? מישהי בטווח גילי (עדיפות לאזור הצפון אבל לא בהכרח) למטרת בילויים וקשר זוגי. חשוב לי שתהיה חברותית עם שמחת חיים, אסתטית ונעימה, מעניינת ובעלת חוש הומור ותחומי עניין מגוונים שאוהבת לבלות וכמובן מחפשת בן זוג לקשר מהנה ומעניין.
מעוניינת לדעת מעבר לזה? חושבת שאנחנו מתאימים? אשמח לקבל ממך מסר.

loveava

New member
מנסה שוב...

נעים מאוד אני איתי, מרמת גן,בן 27...
מחפש להכיר מישהי לקשר רציני, לנסות ולראות איך הדברים מתפתחים.
אני מכור לסרטים, סדרות ומקווה לראות איזהסרט טוב איתך !

למעלה