כנראה שזה קשור לאופי השונה (+ |מגילה|/|התפלספות| לפניך)
אופי שונה (בהכללה) בין גברים לנשים.
אם אני זוכר נכון, ראיתי פעם סטטיסטיקה שבאתרי הכרויות, 80% מהפניות הראשונות הן של גברים.
שוב אם אני זוכר נכון, היתה בשנות התשעים (לפני עידן הרדיו האזורי/פרטי) תוכנית רדיו להכרויות, שבכל שבוע הביאו רווק או רווקה לאולפן (שבוע אחד רווק ולאחריו רווקה). בפעמים שהביאו רווק, לא היו כמעט מתקשרות לאולפן...! לכן נאלצו, בסופו של דבר, להפסיק התוכנית...
אפשר, אולי, להסתכל על זה כדבר שנובע מהרמה הביולוגית הבסיסית(?), קרי דרך צורת הריבוי (המין). ללא אקטיביות של הגבר, אין (בד"כ) אינטראקציה ברמה המינית. אולי, מאוד בעקיפין אמנם, זה משליך על הרמה ההתנהגותית (הגבוהה והשונה בהרבה) בהקשר של הצד היוזם(?).
תוסיף לזה, עוד תופעות כמו יחס המינים (מספר הגברים ביחס לנשים בטווחי גילאים נתונים) ועוד תופעות חברתיות ואולי זה מסביר את התופעה.
כמובן... שאפשר לטעון בהקשר שלי הספציפי שאני מבוגר יחסית ושאני מחפש משהו פחות נפוץ... לכן אין כמעט היענות. וזה נכון ועדיין אני רואה כאן ("כאן"= באינטרנט באופן כללי) הרבה חבר'ה צעירים שמנסים ומנסים ומנסים... (ומנסים...
).
האמת שגם אני מנסה... צריך ה-מ-ו-ן סבלנות והתמדה בדברים האלה (וגם אז הסיכוי נמוך ביותר).
מישהי פעם כתבה כאן באיזה פורום (לא הזה), שהגברים שנמצאים בו, פשוט מפחדים להתחיל עם בחורות בחיי היום-יום שלהם ובמקום לטפל בפחד הזה, הם 'בורחים' לאינטרנט.
אני רואה בדרך הזאת עוד דרך, אבל גם אם מה שאותה מישהי כתבה הוא קצת מוקצן/בוטה, יש בו מן האמת - הרבה יותר נכון להתחיל עם מישהי בחיי היום היום. את הבחורות הכי 'מוצלחות' (לטעמי שלי) שהכרתי הכרתי רק ב"יום-יום". לא דרך האינטרנט.