let's roll
משהו טוב שקרה השבוע: עכשיו, אחרי שבוע שהחברה כבר חזרה לארץ, סוף סוף זה מרגיש כאילו אנחנו באמת גרים ביחד

משהו רע שקרה השבוע: הוח, שבוע מעצבן!! בשני-שלישי היו לי ימים מעצבנים מאוד שאסור היה להתקרב אליי.. מה לא השתבש? עיצבנו אותי בעבודה, הפלאפון שלי נדפק וקיבלתי אחד חלופי וישן שאין בו וואסטאפ ולא כלום, 2 חברים עיצבנו אותי ממש, האינטרנט בבית עושה לי מלא בעיות ואני פשוט לא מוצא את הזמן להתקשר לבזק כדי שיתקנו את זה.. ואלה הדברים שאני זוכר

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי 5 ימי עבודה רצופים, מה שאומר שלראשונה מזה הרבה זמן יש לי סופ"ש שם בלי עבודה!

התחדשות השבוע: לא נראה לי שקניתי משהו, אז.. נאדה

סרט השבוע: "התחלה חדשה", שזה אמנם תרגום מתאים ל-Begin Again אבל הוא עדיין נשמע קצת דבילי. בכל מקרה, סרט דרמה-קומי מוסיקלי ממש חמוד עם ריקה נייטלי ומארק רופאלו. הוא יכול היה להיות יותר טוב אם קירה הייתה זמרת יותר "חזקה", זה לא כזה אמין כשהיא שרה בצורה שלא הייתה עוברת אפילו אודישנים של תוכנית ריאליטי ממוצעת. אבל חמוד ומעביר את הזמן בכיף.

סדרת השבוע: יש מלא דברים בחינם ב-VOD של יס! אני רק לא יודע איפה אמצא את הזמן לראות את כולם חח.. אבל אפשר אולי להגיד שטקס האמי, שלא ראיתי אותו בכלל אלא רק את הזוכים וזה היה נחמד. מרוצה ולא מרוצה מחלק מהזוכים

ספר השבוע: nothing

שיר השבוע: Big Girls Cry המרגש של סיה

אלבום השבוע: ושוב,1000 Forms Of Fear של סיה מקבל את הטייטל - וו הו!

מאכל השבוע: חזרתי היום סופר-מורעב מהעבודה אז אני והחברה הלכנו לבית קפה שנמצא 2-3 דקות הליכה מאיתנו (שזה שוס בפני עצמו כי גרתי בטיזנאמו שלא היו לי דברים כאלה
) והזמנתי שם סלט קיסר עם רצועות עוף. פשוט, זול אבל מ-מ-ש טעים! והקינוח, עוגת פאדג', היה אלוהי!

ציטוט השבוע: כל הקללות שהרצתי השבוע על כל אחד/דבר שעיצבן אותי.. וואי וואי, מסכנים אנשים

תמונת השבוע: כיאה לתפוז, מסיבה כלשהי אני עדיין לא מצליח להעלות תמונות לתפוז דרך הלפטופ שלי. למה? אלוהים יודע. דמיינו תמונה יפה.

תכניות לסופ"ש: הערב אני הולך להופעה של האיינג'לסי עם החברה ועוד חבר ואחר כך הוזמנתי ל-2 מקומות: הראשון לישיבה עם חברים (אלה שקצת עיצבנו אותי השבוע אבל לא רבנו אז הכל סבבה) ושני, ממש לפני כשעה, הוזמנתי לשבת אצל חבר שלא ראיתי מלא זמן ושהברזתי לו השבוע מיציאה משותפת - יש לו מחר (שבת) יום הולדת אז הוא עושה משהו בקטנה עם החברה שלו בדירה שלהם (שהוא עבר אליה לפני כחודשיים ולא יצא לי לראות עדיין).. קיצור, מה לעשות? מה אתם אומרים? באמת שאני לא יודע.. בא לי ללכת לשניהם ואני לא יכול

ומחר המשפ' של חברה שלי חוגגים יום הולדת באיזו מסעדה לאח שלה אז יהיה יאמי חח.. ובערב אנחנו הולכים להורים שלי, סבתא שלי (כפרעליה
) נמצאת שם בסופ"ש אז נבוא לבקר

אחר (או: מסר חשוב לאומה): כואבת לי הבטן