סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
let's roll

משהו טוב שקרה השבוע: עכשיו, אחרי שבוע שהחברה כבר חזרה לארץ, סוף סוף זה מרגיש כאילו אנחנו באמת גרים ביחד :)
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: הוח, שבוע מעצבן!! בשני-שלישי היו לי ימים מעצבנים מאוד שאסור היה להתקרב אליי.. מה לא השתבש? עיצבנו אותי בעבודה, הפלאפון שלי נדפק וקיבלתי אחד חלופי וישן שאין בו וואסטאפ ולא כלום, 2 חברים עיצבנו אותי ממש, האינטרנט בבית עושה לי מלא בעיות ואני פשוט לא מוצא את הזמן להתקשר לבזק כדי שיתקנו את זה.. ואלה הדברים שאני זוכר

&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי 5 ימי עבודה רצופים, מה שאומר שלראשונה מזה הרבה זמן יש לי סופ"ש שם בלי עבודה!

&nbsp
התחדשות השבוע: לא נראה לי שקניתי משהו, אז.. נאדה

&nbsp
סרט השבוע: "התחלה חדשה", שזה אמנם תרגום מתאים ל-Begin Again אבל הוא עדיין נשמע קצת דבילי. בכל מקרה, סרט דרמה-קומי מוסיקלי ממש חמוד עם ריקה נייטלי ומארק רופאלו. הוא יכול היה להיות יותר טוב אם קירה הייתה זמרת יותר "חזקה", זה לא כזה אמין כשהיא שרה בצורה שלא הייתה עוברת אפילו אודישנים של תוכנית ריאליטי ממוצעת. אבל חמוד ומעביר את הזמן בכיף.
&nbsp
סדרת השבוע: יש מלא דברים בחינם ב-VOD של יס! אני רק לא יודע איפה אמצא את הזמן לראות את כולם חח.. אבל אפשר אולי להגיד שטקס האמי, שלא ראיתי אותו בכלל אלא רק את הזוכים וזה היה נחמד. מרוצה ולא מרוצה מחלק מהזוכים
&nbsp
ספר השבוע: nothing
&nbsp
שיר השבוע: Big Girls Cry המרגש של סיה

&nbsp
אלבום השבוע: ושוב,1000 Forms Of Fear של סיה מקבל את הטייטל - וו הו!
&nbsp
מאכל השבוע: חזרתי היום סופר-מורעב מהעבודה אז אני והחברה הלכנו לבית קפה שנמצא 2-3 דקות הליכה מאיתנו (שזה שוס בפני עצמו כי גרתי בטיזנאמו שלא היו לי דברים כאלה
) והזמנתי שם סלט קיסר עם רצועות עוף. פשוט, זול אבל מ-מ-ש טעים! והקינוח, עוגת פאדג', היה אלוהי!
&nbsp
ציטוט השבוע: כל הקללות שהרצתי השבוע על כל אחד/דבר שעיצבן אותי.. וואי וואי, מסכנים אנשים

&nbsp
תמונת השבוע: כיאה לתפוז, מסיבה כלשהי אני עדיין לא מצליח להעלות תמונות לתפוז דרך הלפטופ שלי. למה? אלוהים יודע. דמיינו תמונה יפה.
&nbsp
תכניות לסופ"ש: הערב אני הולך להופעה של האיינג'לסי עם החברה ועוד חבר ואחר כך הוזמנתי ל-2 מקומות: הראשון לישיבה עם חברים (אלה שקצת עיצבנו אותי השבוע אבל לא רבנו אז הכל סבבה) ושני, ממש לפני כשעה, הוזמנתי לשבת אצל חבר שלא ראיתי מלא זמן ושהברזתי לו השבוע מיציאה משותפת - יש לו מחר (שבת) יום הולדת אז הוא עושה משהו בקטנה עם החברה שלו בדירה שלהם (שהוא עבר אליה לפני כחודשיים ולא יצא לי לראות עדיין).. קיצור, מה לעשות? מה אתם אומרים? באמת שאני לא יודע.. בא לי ללכת לשניהם ואני לא יכול

&nbsp
ומחר המשפ' של חברה שלי חוגגים יום הולדת באיזו מסעדה לאח שלה אז יהיה יאמי חח.. ובערב אנחנו הולכים להורים שלי, סבתא שלי (כפרעליה
) נמצאת שם בסופ"ש אז נבוא לבקר
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): כואבת לי הבטן

DAN1EL

New member
אין לי מה להגיב אבל קראתי וכל הכבוד שסיכמ"שת.

Galuush

New member
מסכמת :)

משהו טוב שקרה השבוע: קרו כמה: אחי וארוסתו באו לבקר והתחילו קצת לדבר על החתונה, ראיתי חברה טובה שלא ראיתי המון זמן, יש התקדמות בתקופה הנוכחית, איטית, אבל התקדמות :)
משהו רע שקרה השבוע: אין משהו ממש רע, חוץ מזה שהתקופה הזו לא מסתיימת :/
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לצאת קצת מהבית חחח

התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: סדרת הארי פוטר :)
סדרת השבוע: עקרות בית נואשות. סיימתי לראות את הסדרה :(
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: what you want של אוונסנס
אלבום השבוע: אין
מאכל השבוע: אוכל של אמא :)
ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע: כנ"ל

תכניות לסופ"ש: לראות יומני הערפד :)
אחר (או: מסר חשוב לאומה): מה שיהיה - יהיה :)

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: עוד שבוע סבבה כזה, סך הכל. :)
משהו רע שקרה השבוע: חבר טוב שמתנהג כמו jerk. אין לי סבלנות לקטעים האלה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לסיים עם עוד מבחן.
התחדשות השבוע: נראה לי שאין

סרט השבוע: אז ככה...
Swamp Thing - סרט של ווס קרייבן (אחד הבמאים האהובים עלי) מהאייטיז על מדען שהופך ליצור בביצה טובענית ומתאהב באיזו חוקרת (זה מבוסס על קומיקס). טוב, זה סרט רע, אוקיי? אבל עדיין אפקטיבי בדרכו. זה סרט רע-טוב.
The Spikes Gang - עשיתי מיני-מרתון של סרטי לי מרווין (אחד השחקנים האמריקאים האהובים בשנות השישים והשבעים), וזה היה אחד מהם. ממש מוצלח ומרגש. זה מערבון.
The Great Scout & Cathouse Thursday - המשך מרתון לי מרווין. עוד מערבון, הפעם יותר משעשע וקומי.
לוסי - אם אתם מתכוונים לראות את זה, תראו בקולנוע! זה ממש מרהיב על מסך גדול והאפקטים מדהימים. סקרלט מדהימה, כרגיל. זה סרט מופרך פצצות, אבל ברגע שמשלימים עם זה נהנים ממנו. חשבתי שהוא סובל מבעיות קצב/עריכה וקצת חוסר הומור, אבל מעבר לזה - נהניתי!
סטרימרס - מתוך מיני-מרתון של סרטי רוברט אלטמן. קשה לי עם הבמאי הזה, מכל מיני סיבות שאני לא אחפור לכם עליהן כרגע, אבל זה סרט ממש ממש מעולה, וחבל שלא יותר אנשים מכירים אותו!
גנבים שכמונו - משלים את מרתון אלטמן. פחות אהבתי.
המין הנמלט - סרט מעולה של סידני לומט המעולה. ראשון מתוך מיני-מרתון של סרטי מרלון ברנדו שעשיתי.
ברנשים וחתיכות - מרתון מרלון ברנדו היה הזדמנות מעולה להשלים את החור הזה בהשכלתי הקולנועית. מיוזיקל מבדר ומשעשע, אבל ארוך מדי לטעמי. וסיקוונס הפתיחה שלו פשוט מרהיב!
Killer Klowns from Outer Space - אחד מסרטי הקאלט היותר מוצדקים שיצא לי לראות!
פשוט...פשוט תראו את זה. אני לא יכול להרחיב.

ג'יאלו - סרטו האחרון (נדמה לי) של דריו ארג'נטו, מאסטר האימה האיטלקי. זה עם אדריאן ברודי. זה לא מוצלח.
הפרחח (Le voyou) - סרט פשע צרפתי מגניב מהסבנטיז של קלוד ללוש, השפיע מאוד על טרנטינו. אדיר.
צללים - של קסאווטס. זה מסוף שנות החמישים, והוא הקדים את זמנו בעשור או אפילו טיפה יותר (במונחים של קולנוע אמריקאי). מעולה מעולה מעולה.
סדרת השבוע: פרויקט מסלול 10
ספר השבוע: "9 סיפורים" של סלינג'ר. מדהים! אני ממש מגלה אותו מחדש. חושב אפילו לתת צ'אנס נוסף ל"תפסן", שקראתי כשהייתי בתיכון והוא ממש עצבן אותי - אבל אני חושד שהבעיה הייתה בי ובתרגום.
שיר השבוע:
La Roux - Let Me Down Gently
Fever Ray - Triangle Walks
אלבום השבוע: חזרתי בגדול ל-Innervisions של סטיבי וונדר.
וגם לאוסף של מייקל ג'קסון (נאמבר וואנס).
מאכל השבוע: כל מיני

ציטוט השבוע: ---
תמונת השבוע: טרי ריצ'ארדסון.
תכניות לסופ"ש: ללמוד למבחן.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין.

DAN1EL

New member
יש לי זמן מ-5 סיבות:

1. אין לי פייסבוק.
2. אני לא רואה טלוויזיה (עכשיו אני רואה את העונה הנוכחית של "פרויקט מסלול" אחרי שנה שלמה לדעתי או יותר שלא פתחתי אפילו טלוויזיה שלא לצורך צפייה בסרטים או כדי לשים MTV ברקע).
3. את חלק מהסרטים האלה אני חייב לראות בשביל הלימודים בין אם יש לי זמן או אם אין לי.

4. לראות סרטים ולקרוא ספרים זה הדברים שאני הכי אוהב לעשות בעולם, יותר מכל דבר אחר, ככה שמן הסתם ארצה לפנות לזה כמה שיותר זמן. אם הייתי יכול הייתי מפנה לזה אפילו יותר זמן, ומוריד עוד יותר מהחיים שלי דברים מעצבנים שלוקחים זמן מקריאה ומסרטים (כמו חברים שעולים לי על העצבים לאחרונה).
5. אני גם מתייחס לזה כאל משהו שאני חייב לעשות וכתחקיר וכלמידה. קולנוען הוא המקצוע העתידי שלי (וזה יותר ממקצוע לדעתי, זה דרך חיים וזה כל מה שאני מאמין בו) ואני חושב שקולנוען שלא רואה סרטים, כמו סופר שלא קורא ספרים, זה מישהו שלא מכבד את המקצוע שלו. אז אני מנסה לעשות את זה כמה שיותר, במודע. ויש גם עוד סיבות. :)

ולשאלתך - בתמונה מופיעה הדוגמנית המגניבה שרלוט פרי, חברה טובה של טרי.

DAN1EL

New member

סרטים וספרים >>> אנשים
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
(אל תתייחסו, אני בתקופה מזעזעת עם אנשים
)

Music Man XD

New member
יאללה.

משהו טוב שקרה השבוע:
הגעתי הביתה (לא קורה כל שבוע בימינו), ולמדתי כמה שיעורים חשובים בחיים, ביניהם: לעולם אל תרים את האף (חשבתי שכבר ידעתי את זה, אבל הבנתי שלא), ולעולם אל תעשה תכניות ותצפה שהן תתקיימנה ב-100%.
משהו רע שקרה השבוע:
מהרע יצא טוב, אני חושב שזה מנטרל את זה. אבל היו לי כמה רגעים די דכאוניים ברגעי שעמום בשמירות

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מצפה לשגרה. מתגעגע לשגרה.
התחדשות השבוע:
ממש שום דבר. קיבלתי רב"ט.
סרט השבוע:
אפס ביחסי אנוש. חודשים רציתי לראות אותו, וסוף סוף זה קרה. הוא כל כך הרבה מעבר ל"סרט מצחיק", כפי שחשבתי שיהיה. סרט מצוין, מצוין, מצוין. באמת, בכל קנה מידה. יש בו המון עצב.
סדרת השבוע:
לא צפיתי בטלוויזיה כמעט בכלל. אבל - נודע לי ש"האח הגדול" מסתיימת השבוע, תודה לאל. צריך לשפוט את היוצרים בבית הדין בהאג. פשוט בושה לאנושות.
ספר השבוע:
אני עדיין עם "כל החיים לפניו". אין לי הרבה פנאי לקריאה, אבל בזמן האחרון אני "מכריח" את עצמי להקדיש זמן לזה.
שיר השבוע:
Morrissey - Art-Hounds
Kelis ft. Andre 3000 - Millionaire
אלבום השבוע:
Purity Ring - Shrines
מאכל השבוע:
אוכל של בית, כל כך התגעגעתי.
תכניות לסופ"ש:
פגשתי חברים, הייתי במסיבת בריכה הזויה, הזמנתי משקפיים חדשים, נחתי קצת... היה נחמד.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
שני דברים:
1. מוזיקה יכולה להציל.
2. הכל בסדר.

DAN1EL

New member

מזל טוב על הרב"ט!

מסכים לגבי "אפס ביחסי אנוש". ממליץ גם לראות את הסרטים הקצרים שלה (בעיקר את "שיבולת בקפה" - יש ביוטיוב).
"צריך לשפוט את היוצרים בבית הדין בהאג" -

טוב מאוד שאתה מכריח את עצמך לקרוא. וכולם צריכים לעשות ככה. זה מה שמבדיל אותנו מבעלי החיים. ברצינות.
מסכים עם המסר לאומה.
מה היה הזוי במסיבת הבריכה? :)

2Dirrty4U

New member
עוד שבוע עבר וזההה וזה וכו'

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בעיר הבירה בחיפה, פגשתי שם כמה חברים שלא יוצא לי לראות על בסיס יומיומי וגם הייתי בשתי מסיבות בריכה כייפיות כשאחת מהן הייתה אצל ידיד טוב שלי.
משהו רע שקרה השבוע: עדיין מתוסכלת מהעובדה שהתחלתי לעבוד, פתאום אחרי חצי שנה מטורפת שכל בוקר הייתי קמה ולא יודעת איך ואיפה יגמר היום שלי נכנסתי לשגרה משעממת של לקום מוקדם-לעבוד 9 שעות-לחזור הביתה-לישון. יש לי בעיה גדולה עם סגנון חיים כזה וזה חייב להשתנות בהקדם!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שהילדים הקטנים המעצבנים שיפסיקו כבר להסתובב בלי בין הרגליים בכל מקום שאני הולכת אליו ושיתחילו כבר ללמוד!
התחדשות השבוע: הזמנתי השבוע חדר שינה חדש ובספונטני עברתי ליד חנות חיות וקניתי חצי חנות לכלב שלי.
סרט השבוע: סקס טייפ - האמת שראיתי אותו בסופ"ש הקודם אבל פשוט מאז לא ראיתי יותר כלום וזה סרט מאכזב ברמות.
סדרת השבוע: הלוואי והיה לי זמן לסדרות

ספר השבוע:

שיר השבוע: כל מיני מגה מיקסים של דיג'יים שיש לי באייפון שאני שומעת בדרך לעבודה
אלבום השבוע:

מאכל השבוע: המבורגר של מקדונלדס עם גבינה שלא ידעתי שקיים דבר כזה בארץ
ומעבר לזה אכלתי גם פעמיים השבוע במוזס אז היה לי הרבה

ציטוט השבוע: אני לעובד אחד בעבודה: "תערבב בבקשה טיח". העובד: "אוקיי". ואז הוא נעלם לאיזה 20 דקות ואף אחד לא ראה אותו. אחרי 20 דקות הוא חוזר, נכנס אליי למשרד עם צלחת ובה אבטיח חתוך. אני: "מה זה?". העובד: "חתכתי לך אבטיח כמו שביקשת". אני: ... (הוא אשכרה נסע לקנות אבטיח בשבילי
)
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
ישנתי. זה היה כ"כ כיף.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): הספקתי לריב עם הבוס שלי בעבודה ואני חושבת שהגעתי לכמה מסקנות:
א. יש לי בעיה עם אנשים שאומרים לי מה לעשות
ב. יש לי בעיה עם אנשים שאומרים לי מה לעשות
ג. הוא בן (קללה כלשהי) ויש לי בעיה עם אנשים שאומרים לי מה לעשות

DAN1EL

New member
כל כך מזדהה איתך לגבי המסקנות

אין לי בעיה שיגידו לי לעשות משהו אם הוא הגיוני, ויש לי אפילו מוסר עבודה מאוד גבוה, אבל היות ורוב הבוסים הם פאקינג טיפשים חסרי כל היגיון, אז לרוב זה מעצבן כשהם אומרים לך משהו לעשות, ואני מודה שאני גם לא בן אדם פשוט בקטעים האלה - כי יש לי פה ואני יודע להתווכח ולעמוד על שלי - כשאני רוצה.
בכל עבודה שהייתי בה היו לי חיכוכים כאלה (למרות שהבוסים והבוסיות מתו עלי תמיד למרות החיכוכים - ועם רוב האנשים ממש הסתדרתי ואפילו נשארתי בקשר אחרי העבודה).
&nbsp
גם קלי קטרון, אשת יחסי ציבור מצליחה מארה"ב (היא סוג של רני רהב של אמריקה, רק שהיא מייצגת בעיקר חברות אופנה ומעצבי אופנה, והיא השתתפה בארבע תוכניות ריאליטי שונות במסגרת התפקיד שלה, וגם מוזמנת להרצות בכל מיני מקומות) הגיעה לאותן מסקנות וכתבה על זה שני ספרים שאני ממש ממליץ לך לקרוא, אם יבוא לך:
http://www.amazon.com/If-You-Have-Cry-Outside/dp/0061930946
http://www.harpercollins.ca/books/Normal-Gets-You-Nowhere/?isbn=9780062059796
&nbsp
או סתם לחפש הרצאות שלה ביוטיוב, והכי טוב - לראות את סדרת הריאליטי שלה, Kell on Earth שלצערי הייתה לה רק עונה אחת.
היא מלכה. את ממש תתחברי לזה. את יודעת מה? תראי רק את הקטעים הקצרים האלה, מתוך התוכנית:

&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=SXYq3ADtKrw
https://www.youtube.com/watch?v=NTpgL5bXp_8

ערן1987

New member
אמרתי לך ש"סקס טייפ" מאעפן!

הציטוט הרגגגגגגגגג אותי!!! לפחות האבטיח היה טוב?

למעלה