איך להציל קציצות מלוחות מידי?

איך להציל קציצות מלוחות מידי?

הכנתי היום קציצות בקר בתנור וכנראה הכנסתי לשם יותר מידי מלח.
אני לא אכלתי אבל בעלי הזדעזע מהטעם
(כי לא אופייני לי לעשות טעויות כאלה)...
יש לכם עצות/רעיונות/טיפים מה אפשר לעשות איתם?
 

iditush forever

New member
אולי לנסות לרסק אותן ולערבב עם רוטב עגבניות

ולהפוך לבולונז. וואלה ת'אמת לא יודעת, תנסי, אצלי שאוכל יוצא מלוח בטירוף אני מזבילה עם כל הצער.
 
לא קורה לי הרבה אבל כשקורה:


זאת התשובה שלי לעודפי מלח

כמה שיותר חריף פחות מרגישים מה שמתחת...
 
הייתי הולכת בולונז כמו שהציעו לך

תעשי רוטב עגבניות בלי מלח בכלל ותפוררי פנימה את הקציצות. אח"כ עוד מערבבים את זה עם פסטה אז לא מאמינה שירגישו עודף מלח.
 

mumfor4

New member
אפשר להכין מהם

פשטידת רועים , עם פירה ללא תיבול בכלל .תפוחי האדמה יספגו את המלח
לא נורא , זה קורה לפעמים , אל תצטערי יותר מדיי
 
קרה לי לא מזמן ועוד ימשיך לקרות. אני

הכנתי פסטה לבנה נקיה בלי רוטב ואז אכלו יחד..
אם זה ממש מלוח אז תזרקי, אם זה נסבל אז נסי את הטיפ שלי.
 

אתי כק

New member
קבלת יופי של רעינות

ועוד רעיון לבשל 2-3 תפוח אדמה למעוך לפירה ,לפורר את הקציצות ,
להוסיף לתפוח אדמה לערבב היטב למלא בתוך בצק פילאס ,או עלים .
לפורר את הקציצות לטגן 2 בצלים ,2 עגבניות קצוצות דק להוסיף את הבשר כף רסק עגבניות ,
לערבב היטב ,להכין בצק שמרים בסיסי ,לפתוח כמו פיצה לפזר מעל את תערובת הבשר ,
כמו לחמג'ון
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2544245
 
למעלה