מה מבשלים לסופ"ש?

yafchuk1

New member
כרעי עוף וירקות אפויים


כרעי עוף וירקות אפויים

מצרכים ל-6 מנות

6 כרעי עוף

4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים

4 בטטות חתוכות לרבעים

1 ראש שום מופרד לשיניים

300 גר' שעועית ירוקה

2 גמבות חתוכים לרבעים

1 פלפל ירוק חריף פרוס

מלח,פלפל שחור גרוס

1 כף תימין

1 כפית אורגנו

1/2 כוס פטרוזיליה

2 גבעולי ורוזמרין

3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

שוטפים את חלקי העוף מפזרים מעט קמח ושוטפים היטב

מנגבים את חלקי העוף בנייר סופג

במחבת רחבה מטגנים את חלקי העוף מכל צדדיו עד להזהבה

מעבירים לתבנית שמתאימה לתנור

באותה מחבת ממשיכים לטגן תפוחי אדמה ובטטות עד להזהבה

מעבירים לתבנית עם העוף ומוסיפים את השעועית הגמבה והפלפל ירוק

מתבלים בפלפל מלח רוזמרין תימין אורגנו ופטרוזיליה

אופים כ-40 דקות ב-180 מעלות
 
לא מבשלים
אוכלים בחוץ


אכלנו בוהריים לפני כמה שעות, אולי יותר מאוחר סתם נכין פסטה או משהו-לא חושבת שמעבר לזה.
 

ady18

Well-known member
אצלי

היה כבדים במייפל סילאן
מוקפץ בשר טחון
סלטים שונים
פיצה ביתית
במתוק היה עוגת קינמון
ופירה...
 
אנחנו הכנו רביולי טרי

ביום שישי בערב הכנתי עם הילדים רביולי טרי - גבינה ותרד, וגולת הכותרת - רביולי סוכריות שוקולד שנטרף על ידי הילדים.
בשבת היינו בחתונה כך שדילגתי על בישול ארוחה חמה.
 
למעלה