יש לנו גולם במעגל!

spaysi8

New member
יש לנו גולם במעגל!

והפעם-

puskas

בתאבון :)

(נא לא לגרום לי למחוק הודעות, אין לי כוח וזה)

spaysi8

New member
חחחחח ציפיתי שישר יעוטו עליו :O

אבל אני רואה שאתם נורא מנומסים ועדינים ואני גאה בכם!

EdisonGirl

New member
אז...

1. מה הקשר שלך לדת? וחלק ב' של השאלה - כבר כתבת פעם שאתה לא דתי, אז למה אתה מאוד חזק בדיונים הללו?

2. כבר הבנתי מזמן שאתה אוהב דיונים בהקשרים דתיים / פוליטיים. ותמיד סיקרן אותי - כשאתה מתעצבן, זה באמת מעצבן אותך מעבר למסך, או שזה רק נראה ככה וירטואלית, ואתה באמת יושב לך בחיוך וכותב, רק כי אתה אוהב את זה?

3. מה קורה בתחום הזוגי? איך אתה מרגיש כלפי זוגיות? כמה מערכות יחסים עברת והאם יש לך "אקסית מיתולוגית"?

החלטתי שלא לשאול אותך שאלות "שטחיות", כי איכשהו אתה לא משדר לי אחד כזה.

Puskas

New member
אחלה שאלות :)

1. אני חילוני גמור עם כל מה שכרוך בכך (בשר וחלב, נוסע בשבת, מדליק אש, לא שומר חגים וכו').
אני לא מנותק לגמרי מהדת כי בכל זאת אמא שלי מקפידה לשמור חגים ומועדים ואחותי הוסיפה ולא נוסעת בשבת,
הצד של אמא שלי הולך לבית כנסת ומאמין חזק ובצד של אבא שלי יש דוד חרדי מבני ברק אז אני מכיר את הנושא די טוב.
למה אני חזק בדיונים: באופן כללי אני אדם שאוהב להכיר את הצד השני בכל תחום (אם זה ערבים בקטע בטחוני ומדיני ובמקרה הזה דת),
מתעניין בהכל בערך ושמח ללמוד דברים חדשים, אני גם אוהב הרבה חלקים בתנ"ך ולוקח אותם כמשהו אמתי,
הבעיה שלי מתחילה איפה שהדמיון טיפה מתפרע (מים מהסלע, ים שנחצה לשניים, עצירת כדור הארץ מלכת שזה לא הגיוני מדעית, מקל שהופך לתנין או נחש וכו'),
אני מניח שפה נגמר הקטע של ידיעה מדעית ומתחיל הקטע של אמונה עיוורת ושם יש לי בעיה קלה :)
בכל מקרה אני מכבד מאוד את הדת, אני שמח להיות יהודי ואני שמח ללמוד גם על הצד השני מה שאפשר.

2. 99 אחוז מהמקרים אני לא באמת תולש שיערות מהאף ובועט בקירות, זה סתם משתמע כך מהכתיבה חח.
לפעמים אני באמת קורא דברים שמוציאים אותי מכליי וזה הגיוני כי היו לי גם שיחות פנים מול פנים עם אנשים שיצאתי מכליי לגמרי.
כשאני אומר יצאתי מכליי זה חלילה לא אומר שעברתי לאלימות או זלזול אבל זה כן אומר שהטון שלי עלה מעט והדיבור שלי הפך מעט יותר תקיף.
בכל מקרה, לרוב אני רגוע מאחורי מסך המחשב כי באופן כללי אני אדם אדיש למדי (פתיל קצר אבל בנושאים אחרים).
האחוז הקטן שבו אני כן מתעצבן באמת זה בדר"כ בנושאים שנוגעים לי מאוד ושאני מתעניין בהם מאוד,
למשל פוליטיקה כשלי כציוני גאה והדוק, קשה לשמוע דעות פרו ערביות ואנטי ישראליות וזה לפעמים מעצבן אותי מאוד.

3. יש לי חברה כמעט 5 וחצי שנים (יום אחד נתחתן זה די בטוח), אני אדם מאוד מונוגמי ומאמין במוסד הזוגיות והנישואים,
אני אנטי מוחלט של בגידות ואני חושב שזה בריא לחיות בזוגיות.
הייתה לי מערכת יחסים רצינית אחת לפני זו ואותה אחת היא בהחלט עונה על ההגדרה של אקסית מיתולוגית. :)

Light18m

New member
שאלות חופרות

הבנתי מאחד השרשורים שאתה מתיימר להיות מוסרי (עד כדי כך מוסרי שאין לך בעיה לפגוע ברגשות של אחרים כדי להראות כמה אתה מוסרי).
אז כמה שאלות מוסריות לדעתי:

1. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?
2. מתי אדם אחר נפגע ממך?
3. מתי (אם בכלל) פגעת במישהו בכוונה?
4. מתי התנדבת בעמותה?
5. מתי נתת כסף לפושט יד ברחוב?
6. מתי תרמת מזמנך לניקוי הסביבה?
7. מתי הגעת למסיבה של חבר מוקדם או הלכת אחרי כולם ע"מ לעזור לארגן?
8. האם העתקת אי פעם במבחן/בוחן?
9. מה אתה חושב על רובין הוד?

Puskas

New member
עונה

1. עושה תמיד דברים קטנים, בין אם לעזור לאנשים מבוגרים לרדת מהאוטובוס או בין אם טובות לחברים.
2. הרבה שנים.
3. אולי כשהייתי ילד.. מעולם לא בחיי כבגיר.
4. מעולם לא.
5. כמה שנים.. האמת שברחובות, ראשון, בת ים ושאר המקומות בהם מסתובב, אין קבצנים..
6. אני תמיד מקפיד על ניקיון הסביבה שלי אבל לא יצאתי באופן מאורגן לניקיון שטח.
7. אתמול בלילה :)
8. ברור, יש מישהו שלא עשה את פעם או פעמיים?
9. סיפור נחמד אבל אני לא בעד לגנוב אפילו אם זה למטרה טובה.

1. תארי את עצמך ב-3 מילים.
2. איזה אייקון מקטגוריית ה"פרצופים ומחוות" יכול לסכם בצורה הטובה ביותר את השנה האחרונה?
3. איזה אייקון מקטגוריית ה"כללי" יכול לסכם בצורה הטובה ביותר את הרצון שלך לגבי השנה הבאה?
4. לאיזה אייקון מקטגוריית ה"מילים" את הכי מתחברת?
5. ולשאלה הקבועה- מהי ארוחת החלומות שלך?

Puskas

New member
עונה (בלשון זכר חח)

1. חברותי, מצחיק, תומך.
2.
כי הכרתי אנשים טובים ובכללי הייתה לי שנה חיובית מאוד.
3.
כי אני מקווה להמשיך את המסורת ולטוס גם בשנה הקרובה לחו"ל ומטוב גם מבטא חופש ואני מקווה שתהיה לי שנה של חופש מחשבתי ופיזי.
4.
כי אני משתמש בזה הרבה חח
5. פוקצ'ה טרייה מהתנור עם חומוס, מיונז, חסה, עגבנייה, ממרח זיתים וסלמי טוב ושמן :)

N o R i K o

New member
וכהרגלי

מה השאלה הכי כיפית שנשאלת אי פעם בשאלון, ומה הייתה התשובה שלך עליה

למעלה