הגיע הזמן לסכם את 2012

The Blue Fairy

New member
הגיע הזמן לסכם את 2012

מה הדבר הכי טוב שקרה לכן השנה ?
מה הדבר הכי מפתיע שקרה לכן השנה?
מה עשיתן בשביל עצמכן השנה?
איפה הייתן רוצות לראות את עצמכן בדיוק בעוד שנה?
הדבר הכי מצחיק / הזוי שקרה לכן השנה?
מטרה עיקרית לשנה הבאה?

the mush

New member
יאללה, נזרום...

מה הדבר הכי טוב שקרה לכן השנה ? ללא ספק ההיכרות עם החבר והמעבר לדירה ביחד!
מה הדבר הכי מפתיע שקרה לכן השנה? המעבר לדירה חחח... לא היה בתכנון שלי בכלל לצאת מהבית השנה.
מה עשיתן בשביל עצמכן השנה? הייתי באמסטרדם שבוע, והיה כיף! ופעם בחודש בערך אני מפנקת את עצמי ביציאה- הופעה טובה, מסיבת טבע...
איפה הייתן רוצות לראות את עצמכן בדיוק בעוד שנה? בתואר! ובאהבה ושלום עם החבר.
הדבר הכי מצחיק / הזוי שקרה לכן השנה? וואו... קשה ככה להזכר..
מטרה עיקרית לשנה הבאה? להיות מאושרת

nettus

New member
לא קראתי קודם את מה שכתבת

אבל יצא שהמטרה שלנו היא אותה מטרה

nettus

New member
יאללה עונה

לא שאני חושבת שכמה שאלות יכולות לסכם את אחת השנים הכי משמעותיות בחיים שלי אבל עדיין

מה הדבר הכי טוב שקרה לכן השנה ? לא יודעת עם יש רגע אחד כזה יש הרבה רגעים טובים שעשו לי מאוד טוב, כמו בילוי עם המשפחה שלי, ועם החברים הטובים שלי
מה הדבר הכי מפתיע שקרה לכן השנה? זה קצת רע אבל היום בו אמא שלי התקשרה אלי ואמרה לי שחזר לה הסרטן
מה עשיתן בשביל עצמכן השנה? יצאתי מהמעונות, התחלתי לעבוד כמו שצריך, ובחרתי להנות מהחיים ולחיות אותם גם ברגעים הכי קשים שהיו לי
וכמובן שקניתי את המצלמה היקרה שלי

איפה הייתן רוצות לראות את עצמכן בדיוק בעוד שנה? לא הייתי מתנגדת להיות בזוגיות, שאני אלמד מקצוע שאני רוצה לעסוק בו בעתיד
הדבר הכי מצחיק / הזוי שקרה לכן השנה? גיליתי שהומור שחור זה אחלה דבר
מטרה עיקרית לשנה הבאה? להיות מאושרת

EVE Lights

New member
פאפאו.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכן השנה?
רק דבר אחד?
התחלתי לאהוב את עצמי, התחלתי ליהנות, הבנתי שיש לי עוד סיכוי לאהוב עד השמיים ובחזרה.
אמא חולה בסרטן.
וואו. המון המון המון. הפסקתי לזרוק על אחרים והתחלתי לעשות מה שטוב לי.
התחלתי אימוני כושר יומיים. ואני שמה לב למה נכנס לי לפה.
ואתחיל טיפול פסיכולוגי בקרוב.
בקיצור - דברים טובים קורים.
שאף אחד לא יעיז לפתוח עליי פה בעבודה. שכר גבוה יותר.
אם ירצה השם במע' יחסים טובה ויציבה.
ובקשרים טובים עם המשפחה.
וואו, קשה לי בכלל לתאר לכן כמה...
הכל יהיה מצונזר. אבל בואו נגיד שעשיתי דברים שבחיים לא חשבתי שאעשה.
מטרה עיקרית לשנה הבאה?
מינוס 10 קילו.
להמשיך לאהוב את עצמי.
להיות נאהבת בחזרה.

קאבום.

ketty the sheep

New member
אני אוהבת סיכומים!

גם אם זה באיחור מאוד לא אופנתי.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכן השנה?

הטיול ליפן, ללא ספק.

חודש של לחיות במקום הכי לא מלחיץ, הכי מעניין והכי נוח בעולם. לא היה דבר אחד שלא נהנתי ממנו, אפילו החלקים שבהם הייתי צריכה ללכת לספריה בשביל לסיים לכתוב עבודות שלא הספקתי להגיש לפני שנסעתי. להפך, גם ללכת לספריה הייתה חתיכת חוויה מדהימה.

התחלתי תואר שני. החלטה של הרגע האחרון. בחיי.

הייתי מספיק חוצפנית בשביל לדחוף את עצמי למקומות שלא חלמתי להגיע אליהם, ואיכשהו זה עבד. גם הלכתי סוף סוף לעשות אבחון (הפרעות קשר וריכוז), ועכשיו יש לי כלים יעילים לחיים פרודוקטיביים יותר.

לקראת סיום תואר שני / לקראת נסיעה למלגת מחקר.

ךגלצגלךמנג כל השנה הזאת. השנה הכי מצחיקה בעולם.

הכי הזוי? כנראה החתול. ואיך הוא נשאר פה למרות שניסינו למסור אותו לאימוץ במשך כמה חודשים, ואז הבנו שאנחנו כבר לא יכולים.

מטרה עיקרית לשנה הבאה?

להמשיך להנות מהלימודים ולעשות דברים מעניינים, בעיקר.

Mrs big

New member
מסיימים תואר שני תוך שנה?

ויפן מומלצת גם למי שאין לו שום רקע קשור?

ketty the sheep

New member
תוך שנתיים.

כלומר, שנה הבאה אני כבר אהיה בסוף של הסמסטר השלישי של תואר שני. זה כמעט הסוף (הלוואי
).

יפן מאוד מומלצת לכל אחד, אבל מומלץ להעז וללכת למקומות הפחות תיירותיים (כי יותר זול). זה גם טיול שצריך לתכנן בצורה מוקפדת יחסית, בשביל להספיק כמה שיותר (כי יש מליון דברים להספיק, ורוב האנשים יטוסו לשם רק פעם אחת אם הם לא ממש חזק בקטע).

מה שכן, אני מזהירה שזה עלול למכר. אני לא מכירה בנאדם אחד שחזר מיפן ולא מתבכיין על כמה הוא רוצה לחזור לשם. פשוט עולם אחר.

Mrs big

New member
אני לא מכירה בן אדם אחד שחזר מכל מקום בערך

ולא מתבכיין כמה הוא רוצה לחזור לשם. :)

באיזורים הפחות מתויירים אפשר להסתדר עם אנגלית בלבד?

ketty the sheep

New member
טוב כן

את צודקת.

למרות שזה משהו אחר לחלוטין. לדוגמא, הבטחון שאת מרגישה כשאת הולכת ב-3 בלילה ברחוב בטוקיו, גם ברחובות היותר צדדיים, קשה לי להשוות את זה לשום דבר אחר שאי פעם חוויתי (בימים הראשונים שלי שם הייתי צריכה לסיים לכתוב שתי עבודות שלא הספקתי להגיש, אז הייתי עובדת לתוך הלילה, ואז יוצאת בשעות מוזרות לקנות ארוחה מוכנה באחד הסופרים שעובדים 24 שעות ביממה - אף פעם לא אכזב! D: ).

זה עניין של יחס, ושל ההרגשה הכללית שהמקום נותן. יש עוד מליון דוגמאות שאפשר לדבר עליהן!

לגבי האיזורים הפחות מתוירים - אני לא מדברת בהכרח ללכת להרים או לכפרים מרוחקים. אפשר גם להשאר בערים הגדולות, רק להתרחק ממקומות של 'זרים' (אני מדברת בעיקר על אוכל - אם מעזים להכנס למסעדה שאין בה תפריט באנגלית, זה יכול לחסוך המון.
).

אפשר להסתדר גם בלי לדעת יפנית, רק להתכונן מראש עם כמה דברים בסיסיים: לבדוק איך כותבים את הדברים שאת לא רוצה/יכולה לאכול, להסתובב עם הפתק הזה, להראות אותו למלצרים וללמוד לעשות תנועה של 'איקס' עם הידיים כדי להבהיר שאת לא רוצה את זה.

Mrs big

New member
יש לך מושג כמה אפשר למצוא מקומות ידידותיים

לטבעונים?
וכמה קל להסתדר כטבעונית שלא יודעת יפנית? P:

למעלה