חברים, לקבלת מסר אישי או ייעוץ והכוונה בתקשור

elar84

New member
היי עופר,

מה שלומך?
אני מאוד אשמח אם תספר איך הגעת לכולם הרוחני... מה גרם לך להיפתח לכך, לתקשר?
האם בעצם תמיד היית כזה?
מהי רוחניות בעינייך, איך אדם רוחני מתמודד עם מכשוליי החיים, איזה יתרון זה נותן על פני אדם לא רוחני?
אתה נשמע לי אדם מאוד מעניין ואני סקרנית לשמוע קצת עלייך.
אם תרצה כמובן...

לילה טוב!

oferavraham1

New member
היי

שלומי טוב, איך את ?
תודה.

אגב, שלשום הצגתי את עצמי בפניי חברי הקבוצה (פייסבוק) לאלו שאינם מכירים אותי ואלה שכן אך לא מכירים את הסיפור שלי מקרוב.
ובוודאי שאשמח להציג את עצמי גם כאן.

ערב טוב חברים, חלקכם מכירים אותי יותר וחלקכם פחות כאן בקבוצה, ובחיים הפרטיים.
וברצוני לשתף אותכם כיצד הכל התחיל אצלי ותפס תאוצה עם הזמן.
משחר ילדותי מצאתי את עצמי שואל וחוקר אודות קיומנו, שאלות שנוגעות לבריאה, למציאות, לאלוהות, הבחירה החופשית שלנו כבני אדם, מדוע יש טוב ורע, ושאלות קיומיות כאלו ואחרות. והגעתי בזכות נחישות רבה ולא מעט זמן, לכל מיני גישות רוחניות בנוגע לנושאים הללו שעליהם לא באתי כרגע לפרט ולהרחיב, ובכל זאת אשמח לכתוב לכם באמצעות תקשור תשובות לשאלות מסוג זה, שאני עדיין חוקר ומנסה לשפוך עליהם אור.
מספר פעמים הלכתי לייעוץ ותקשור כי היה לי קשה להתמודד לבדי עם מחשבות טורדניות על עצמי, הסביבה, האלוהות, זוגיות וכל השאר. לא ידעתי כיצד להתמודד עם הרגשות שלי, וגם לא ידעתי תמיד להקשיב לעצות, תמיד האמנתי שהדרך שבה אני צועד היא הנכונה.
ישנם דברים שאכן שהזמן עושה - וישנם גם אנשים שיכולים בחיים האלו לחסוך לכם הרבה סבל באמצעות הנחישות שלהם, היכולת שלהם להסביר לכם את מהות ושורש העניין, והכי חשוב - לדחוף אותכם קדימה ליעד הבא!
לא כל אדם שמייעץ ומכוון הוא גם מנהיג מבפנים.
תעלומה הייתה בעיניי כיצד אנשים מתקשרים, מי לוחש או אומר להם מה לומר, ומתי, ואיך הם פשוט קוראים אותי ויורדים איתי לנושאים שבעומק נשמתי, או בתת המודע שלי.
נמשכתי מאד לדעת איך הם עושים זאת, ובאיזשהו מקום מלבד הסקרנות רציתי גם לדעת מה אוכל לעשות עם הכלי הזה בכדיי לקבל תשובות על שאלות שנותרו בעיני כפתוחות.
החיים זימנו אליי דייט עם בחורה מתקשרת, דרך ההכרות עמה התחלתי את הלימוד וההדרכה כיצד לתקשר, ואיך לצור קשר עם המדריך הרוחני שלי.
זה עבד עבורי באופן מסוים ! לא תקשרתי, אך דמויות בצורה אנושית הופיעו בפניי ויזואלית מספר פעמים, וגם ליוו אותי מספר ימים עד שביקשתי מהם לעזוב אותי. זה סקרן אותי מאד אך גם הפחיד, והחלטתי להתרחק מזה לזמן מה.
עם הזמן שחלף פגשתי במקרה באותה בחורה שלימדה אותי. שאלתי אותה מי לימד אותה לתקשר, והיא הפנתה אותי אל Sigalit Svartzman Horwitz ולמזלי יצא לי להכיר אשה שהתגלתה גם כמנהיגה, שלקחה אותי לעולם התקשור הרוחני בדרך סובלנית, וירדה איתי לפרטי פרטים של כל דבר ועניין. היא חשה אותי כך שלא הייתי צריך לדבר ולהסביר הרבה.
היא מורת דרך עבורי שנתנה לי את הזכות להיפגש ולהכיר את המדריכה הרוחנית שלי
עולם שללא ספק היה איתי תמיד, ומאז ומתמיד מצאתי את עצמי מכוון ומייעץ לאנשים בצמתים בחייהם. אך שפגשתי בסיגלית והגעתי בפעם הראשונה התברר לי שהיא פשוט חיכתה לי.
מכאן ואילך חברים, החלטתי להגשים את ייעודי כמתקשר, מייעץ, ומכוון רוחני. אני אמנם בתחילת דרכי, אך מבפנים כבר עשיתי דרך ארוכה מאד...
הרגשתי ממכם פידבקים מאד חיוביים בנוגע למסרים שנתתי לכם.
התקשור שאני עושה הוא ישיר - וזה אומר שאפשר לתקשר כל שאלה, בכל נושא או עניין.
שלכם באהבה, ומסירות
עופר.

elar84

New member
מעניין ביותר

אהבתי לקרוא עלייך, זה בהחלט סקרן אותי לדעת.
תשמע, המסרים שלך הדהימו אותי, לרגע חשתי שאתה מכיר אותי.
אני מאמינה שגם אני אגיע בזמן הנכון עבורי, למישהי שתחשוף אותי לעולם התקשור.
כרגע לא מרגישה בשלה לזה.
לא מזמן חוויתי משהו חזק שעד כה לא חוויתי.
קמתי ב5 לפנות בוקר וראיתי ממש אישה מרחפת ללא רגליים ליד מיטתי.
היא לא הייתה נראית מזיקה ההיפך היא נראתה שבאה לטובתי.
לא האמנתי בהתחלה שאני רואה, עצמתי שוב את עיניי ושוב פקחחתי, והיא פשוט לא נעלמה.
חזרתי לישון והסתובבתי לצד השני, זה כן הבהיל אותי. אני גרה לבד.
סיפרתי על זה להוריי, שהם לא באים מעולם הרוח אבל כל מה שאני אספר להם גם אם הם לא האמינו לפני, לי הם יאמינו וייתמכו.
אז הם אמרו לי להגיד לה תודה ולבקש ממנה לא להגיע יותר. וכך עשיתי.

אחכ תקופה ארוכה התקשתי להירדם וחשתי בנוכחותה, עכשיו זה עבר.
מהסיפור שלך אני מבינה קצת על עצמי.
מרגישה שבזמן הנכון גם אליי תגיעה או יגיע המדריך הנכון.

תודה רבה על השיתוף!
בהחלט נהנתי לקרוא.

oferavraham1

New member
מדהים

אז כבר הייתה לך התקלות ראשונה, ממה שאני מקבל מי שביקרה אותך זו אחותך.
זאת אחות ללא קיום פיזי ממשי, אחות שהייתה צריכה להיות איתך, ומסיבות מסוימות זה לא קרה. והיא לא ירדה כאחותך לעולם או שייתכן וגם שהיא הייתה אחותך ונפטרה.
&nbsp
בכל אופן יש לה מסר עבורך: קודם כל שתהיי חזקה, שתסתכלי לפחד בעיניים ותדעי לפוגג אותו באמצעו האמת - כי סך הכל פעמים רבות הוא מייצג מסכת שקרים שעוטפת אותך ונדבקת אליך.
אז דבר ראשון אל פחד! (פחד כללי)
&nbsp
דבר שני: היא מזמינה אותך לכנס לעולם הרוח, היכולות שלך מדהימות להביא אור ולהציף את האנושות באהבתך כלפיה.
ביום שתחליטי (שרצוי שיקרה עוד היום) אשמח שתפני או אליי, או לכל אדם שאת חפצה, (איני רוצה להתיר איזה שהם זכויות לעצמי)
אני אמליץ על סיגלית.
ואם תפני לאחר - אני מקווה שתקבלי את הלימוד המעמיק והמכוונן כלפיי עולם המלאכים.
עולם בו הם מחכים לפגוש אותך, ולתת לך את ההדרכה האישית בדרכך.
&nbsp
&nbsp

elar84

New member
ואוו

תודה על במסר, אני באמת במטרה לנצח את הפחד.
ברגע שאנצח אותו ארגיש הקלה גדולה. וזה קורה, אני יום יום מתמודדת ולא מוותרת לעצמי.
כרגע קשה לי להיכנס לעולם הזה, אני מרגישה שזה צריך לקרות מתישהו כי אני בהחלט רוצה בכך.
אבל לא כרגע. אצלי החלטות קורות בשנייה. ברגע שנופל האסימון אני מחליטה והופ מוצאת את עצמי עושה.
יכול להיות שעכשיו אני אומרת שאני מרגישה לא בשלה אבל בעוד חודש ארגיש אחרת וזה יתהפך.

למעלה