חברים....מזמן לא התראנו.....

חברים....מזמן לא התראנו.....

אומרים שלכל אדם מתאים טיפול שונה, כמובן שגם מטפל שונה.
אני רוצה להתמקד רגע בטיפול.

יש טיפולים מסוגים שונים: גופני, אנרגטי, צמחים, מזון, קריסטלים, סמלים, בדיבור, ע"י חיות, תקשור, חלומות ועוד עוד. וכמובן שכל אחד מהתחומים יכול להתחלק לתתי תחומים.
כמטפלים אנרגטיים, יש באפשרותנו להתחבר לידע קוסמי אין סופי. בדרך כלל מטפל מסוים מתחבר לידע הקרוב אליו, נאמר מבין אלו שציינתי. יש את אלו המחוברים לכמה סוגים של ידע כמובן.
אבל כשאנו באמת מחוברים לידע קוסמי אין סופי, המידעים מגיעים באופנים שונים ובעצם ככל שהמטפל פתוח יותר בתודעתו, כך המידעים השונים יכולים להיכנס.
כלומר - גם אם הטפל מחובר לידע מתחום מסויים, אזי ככל שהוא פתוח יותר לאין סוף, הוא יקבל ידע יותר נרחב, לאו דווקא מהתחום אליו הוא מחובר.

ובעצם - ככל שהמטפל יותר פתוח, כך הוא יכול לטפל במטופלים שונים, באופנים היותר קרובים אליהם. זה מתחבר למשפט הראשון שכתבתי ואומר שלכל מטופל הטיפול שהכי מתאים לו והכי ישפיע עליו.

פעם ינוקא שאל - האם אתם "מתרגלים" ביום יום עצמכם כדי לתחזק את יכולותיכם ?
אחד הדברים שאני עושה הוא - להיפתח, להיפתח, להיפתח. נותן לעצמי להיפתח עוד ועוד. לא להיות מוגבל ע"י המחשבה האישית שלי.
כך יוצא בטיפולים, שאני מטפל ע"י תחומים שאני לא מבין בכלל.

לדוגמה:
הייתה לי מטופלת שבמהלך טיפול פיזי, לבעיה פנימית, ראיתי שלא טוב לה להיות ליד צורות גאומטריות,תלת מימדיות - מרכבה ופירמידה למשל. ראיתי שהיא צריכה להישטף במי קריסטלים, מתוך כלי נחושת..... ועוד כל מני סמלים. כמובן שהיא אישרה שהיא מחוברת לסמלים ואבנים ומיד החלה במערכת הפעולות הדרושות לתמיכה בריפוי.

המשך יום נחמד.

למעלה