מפגש אחרון ומרהיב של UCLA בבית = ערב פרידה מהבוגרות!
UCLA היא הנבחרת הגדולה ביותר מבין כל המכללות, והן עשו כבוד לשבע הבוגרות:
Karli Dugas, Melissa Metcalf, Rechelle Dennis, Sonya Meraz, Napualani Hall, JaNay Honest, and Christine Peng-Peng Lee
(שתי הראשונות הן חלק מהצוות, כמו שג'ורדן ויבר הייתה לפני שעברה לאמן).
פנג פנג לי זכתה לכבוד הגדול ביותר בהיותה הכוכבת של הנבחרת, שנה שישי ברציפות (מכיוון שבשנתיים הראשונות סבלה מפציעות קשות). הייתה לה עונה מצוינת, היא הבריקה במקבילים ובקורה בתרגילים לא קלים בביצועים נקיים ואלגנטיים ואף קטפה כמה וכמה עשיריות, זכתה כמובן לא מעט בתור "ספיישליסטית השבוע" של PAC12.
יומיים בסה"כ אחרי המפגש מול סטנפורד, התייצבו הבנות באולם "פולי פביליון" לתחרות מול סאן חוזה, נבחרת חלשה בהרבה ולכן לא כ"כ מעניינת (לפחות אותי). הצטערתי לגלות שהוא בשבע בערב אצלם (LA), אבל התברר שהם כבר עברו לשעון קיץ (ואנחנו רק בשבוע הבא) ולכן קיבלתי "הנחה" וזה התחיל רק בארבע בבוקר שעון ישראל...
היה שווה להישאר!
הבנות הפגיזו בקפיצות כפי שלא קפצו כל העונה, נחיתות מתוקתקות בזו אחר זו! לא היו עשיריות, אבל "פואה" (נפואלני הול) קפצה אחרונה יורוצ'נקו 1.5 וקיבלה 9.975, כלומר שופטת אחת נתנה לה 10. הן סיימו בציון הגבוה ביותר שלהן העונה – 49.625. וואוו!
גם במקבילים הן עשו עבודה יפה יפה ונקייה, בלי נפילות ופאשלות, נחיתות מצוינות ואותו ציון בדיוק – 49.625.
הקורה היא המכשיר החזק שלהן, ודווקא הפעם היה ערב "חלש", כלומר לא באמת, אבל למרות נחיתות טובות היו כמה איבודוני שיווי משקל קלים והן סיימו ב-49.475 "בלבד" (היו להן כבר ציונים טובים מזה העונה). אוהאשי הצליחה לנעוץ את הנחיתה אף שניתרה לא טוב מהקורה וכמעט פספסה אותה... זה היה די מרשים. קיוונו שפנג פנג לי תסיים את התרגיל האחרון שלה בבית ב-10, אבל בסוף הסיבוב (פירואט?) הכפול היא כמעט איבדה שיווי משקל, נאבקה עליו והצליחה לזרום יפה לאלמנט הבא, ולכן הסתפקה ב-9.95.
הבנות סיימו היטב גם בקרקע. מדיסון קושיאן פתחה וקיבלה רק 9.8, הכי נמוך שלה העונה (מבין ארבע פעמים בסה"כ) אבל שאלה יהיו הצרות שלנו... גרייסי קרמר, פלישיה הנו וסוניה מורז הציגו תרגילים יפים ונקיים שחשבתי שיזכו אותן בעשיריות, אבל הן קיבלו 9.9 או 9.95. אוהאשי סיימה את הסבב בתרגיל מייקל ג'קסון המדליק שלה וקיבלה 10 בפעם השלישית!
סה"כ 198.275, לא רק הטוב ביותר שלהן העונה, הציון הגבוה ביותר של הנבחרת מזה 14 שנים!
לסיום פנג רקדה קצת בקרקע והבנות הצטרפו אליה. היה מרגש.
ציונים:
https://static.uclabruins.com/custompages/Stats/live/gym/20180313.htm
הסיכום החי של מריה:
http://mcsmaria.blogspot.co.il/2018/03/san-jose-state-ucla-live-blog.html