סקר חדש: לוחם השנה של הפורום 2012 |מצדי

AmitNHB

New member
סקר חדש: לוחם השנה של הפורום 2012 |מצדי

נא להצביע.

AmitNHB

New member
העיקר מוסיפים כל חודש מאתיים אייקונים חדשים..

מתי יסדרו תבאג של האייקונים בכותרת כבר ?? לא כזה מסובך... שתי שורות קוד כו'לה...

BeniTaz

New member
שאלה.. איפה הסקר?

מרגיש ממש אהבל אבל לא מצאתי אותו, רק אני?

THE G1

New member
האמת שבגלל העובדה שהם נלחמים אחת ל...

זה מאוד קשה להכריע:

ולסקז פירק את ביג פוט וגם נקם(ואכן פירק גם פה) בדוס סאנטוס...

הנדרסון ניצח שלושה קרבות,שניים על אדגר שהיה אלוף סביר לגמרי(למרות שאחת הפעמים הייתה גנבה מוחלטת).

סילבה ניצח את סונן שיש פה כאלה שטוענים שהוא כלל לא ראוי להזדמנות על התואר במחלקה מעל ואת בונר שהוא אפילו לא טופ 15 במחלקה מעל...

ג'ונס ניצח את אבנס(שווה לגמרי) ואת בלפורט בקרב שכאשר הכינו אותו לא היה נראה קשור למציאות אבל לא היה רחוק מהפתעה עצומה...

אז מי הכי ראוי? לטעמי הנדרסון...

Siberian Khatru

New member
סונן אולי לא ראוי לקרב על התואר במחלקה מעל

אבל הוא בהחלט היה ראוי לקרב על התואר במידלווייט, וגם אם עכשיו הוא חוזר לשם הוא כנראה טופ 5 לגיטימי ביותר.

Siberian Khatru

New member
מממ... זה לא ברור?

חמישה נצחונות רצופים בקרבות שהם לא קרב האליפות (ארבעה מהם נגד קונטדרים מובילים במחלקה שקיבלו בעצמם טייטל שוט או היו מועמדים לאחד כזה), ועוד 4 וחצי סיבובים שבהם הוא שחט את האלוף. לא שזה הופך את סונן ללוחם הגדול בכל הזמנים וברור שהוא ניצח את ביספינג בהחלטה לא כזו ברורה וגם היה על TRT מול סילבה וזה, אבל מי היה לגיטימי יותר ממנו באותה תקופה?

moriarty

New member
הוא היה ראוי כי הוא ניצח לוחמים מובילים

וגם כי הוא היה קרוב לנצח את סילבה בקרב הראשון.
אפשר כמובן לטעון שהקרב השני שניתן לו היה מוקדם מדי, שהיו אחרים שהיו ראויים יותר, אבל אין ספק שכל עולם ה-MMA חיכה לקרב הזה בכיליון עיניים.

Siberian Khatru

New member
מי היה ראוי יותר באותו זמן?

היחיד שאני זוכר שדיברו עליו הוא בלפורט... שלא היה ראוי גם לטייטל שוט הראשון שלו (לא נלחם שנה וחצי לפניו!) ובו חטף KO ומאז ניצח שני לוחמים שאם תחבר את כל הנצחונות שלהם במידלווייט ביחד תקבל... אחד. וגם הוא בהחלטה מפוצלת.

אפשר להגיד שמוניוז היה קרוב לראוי אבל נפצע ולא עלה לקרב מול סונן. ביספינג הפסיד לסונן, אוקאמי הפסיד לסונן (והרגע קיבל טייטל שוט), לומבארד עוד לא היה באיזור, דן הנדרסון במחלקה אחרת, ווידמן עוד לא צבר מספיק נסיון באותו זמן, פלהרס כל הזמן מפסיד, מי עוד יש?

moriarty

New member
נראה לי שלא הבנת מה שכתבתי

אני מסכים איתך, סונן היה מועמד לא רע, הנקודה שלי היא שאי אפשר להגיד שהוא המועמד היחיד.
הקרב השני היה ביולי 2012.
סתם לשם הויכוח - לוק רוקהולד, שילדס, אולי ג'אקרה, אולי קנדי, אלן בלצ'ר בדיוק היה ברצף של ארבעה ניצחונות, כולל ניצחון מרשים מאד על פלהרס, כריס ווידמן דווקא כן היה ראוי, וכנ"ל מוניוז שהיה ברצף של ארבעה ניצחונות.

Siberian Khatru

New member
רוב האנשים שאתה מדבר עליהם היו בסטרייקפורס

אתה מדבר על תקופה בה האירגון הזה עדיין לא קרס וחוזים היו דבר מחייב של-UFC היתה בעיה איתו. ברור שסופר פייט של סילבה מול אלוף/טופ קונטנדר באירגון אחר זה דבר מעניין ביותר בדיוק כמו סופר פייט - כנ"ל מקרה לומבארד שדובר לא מעט אז. אבל אי אפשר היה לייצר כאלה עדיין מסיבות טכניות.

לגבי שאר הקונטדרים במחלקה, ווידמן הגיע אחרי נצחון בהחלטה על מאיה ועדיין לא צבר מספיק נסיון מול קונטדרים לגיטימיים חוץ ממנו. אחרי הניצחון המרשים על מוניוז הוא בהחלט הפך לקונטנדר המדובר במחלקה נכון להיום - אבל זה אח"כ.

ג'ייק שילדס היה אחרי שני הפסדים רצופים במחלקה מתחת ועוד ניצחון מסכן בקרב מעפן לאללה על אקיאמה שהוא רחוק מלהיות מישהו רציני במחלקה הזו. אם אתה מדבר על הרגע בזמן שבו הוא היה ישר אחרי ניצחון על דן הנדרסון אז בהחלט כן. הניצחון של בלצ'ר על פלהארס היה הרבה אחרי שהקרב של סונן-סילבה כבר נקבע ואחריו הוא בהחלט הפך לקונטנדר מדובר ביותר במחלקה! לצערנו אי אפשר לתת טייטל שוטים על סמך נצחונות עתידיים שעוד לא השגת. :) מוניוז קיבל קרב על הקונטדרשיפ מול סונן! רק שהוא נפצע...

moriarty

New member
מסכים עם כל מילה

רק שאת אותו דבר אפשר להגיד על סונן - היו לו שני קרבות נגד לוחמים בינוניים, שאותם הוא ניצח בצורה לא מרשימה, הוא חזר מהשעיה על סמים, והפסיד קרב על התואר לא הרבה זמן קודם לכן.

האמת שאני סתם מתווכח לשם הויכוח, אתה די צודק.

BT24

New member
אני בחרתי ולאסקז, למרות שהייתי נותן את זה ל

לג'וני הנדריקס. סה"כ זאת לא הייתה שנה שבה אף לוחם כ"כ התבלט, ואת הנדרסון וג'ונס אני לא סובל.

AmitNHB

New member
האמת, ממש מפתיעות אותי התוצאות.

היתי בטוח שיהיה קרב ראש בראש בין ולסקז לבנסון ואני רואה כרגע שזה ג'ונס מול אנדרסון

danielmo1

New member
הגולשים פה נשארים נאמנים ללוחמים שהם אוהבים

ולא הולכים לפי האורגינל אין מה לעשות חח

באסטר1

New member
דווקא עשיתי ההפך

לא סובל את ג'ונס ואוהב את סילבה
הצבעתי לג'ונס כי אני חושב שהוא עשה יותר מכל השאר פשוט השנה

באסטר1

New member
זה לא רק זה

זה גם שהוא צעיר ועדין מאמינים שהוא יכול להפסיד
ראשד אחלה לוחם ולגיטימי מאוד אם לא ג'ונס הוא עכשיו היה האלוף.
בלפורט סתם עשה טובה הוא לא נלחם במשקל הזה ובכל זאת כמעט לקח תיד של ג'ונס וג'ונס יצא לפחות מישהו הצליח לתקוף אותו.

אם זאת אני חושב שג'ונס צריך להיות בHW אבל מאידך הוא בLHW והוא עשה הכי הרבה מבין כל השמות בסקר.

סילבה לוחם אגדה ללא ספק אבל הוא לא לוחם השנה כי כמעט כל שנה הוא מספק את זה

למעלה