שבוע טוב ומבורך..היום הכנסת תבטל את החוקים

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך..היום הכנסת תבטל את החוקים

שהממשלה הקודמת חוקקה בקשר לדת..הכל חוזר לקדמותו ש"ס נצחה...
הכל מבוטל...יופי ביבי נכנע לדתיים....

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב עם טלטלה - אפרים ברכה שם קץ לחייו

טלטלה במשטרה.
החוקר הבכיר אפרים ברכה שם קץ לחייו...
אפרים ברכה היה מעורב בחקירות הרב פינטו, רונאל פישר
והבוקר שמענו שהא סימס לעיתונאי על חקירה נגד שרה נתניהו...

הדסהש1

New member
חבל שכך הסתיימו חייו..מי יודע מה לקח עימו לקבר...

הסובלת תהייה משפחתו...יהי זכרו ברוך...

אני מכיר אותו עוד מימיו בימ"ר תל אביב

לא זוכר ששמעתי משהו נגדו אי פעם.
לגבי נושא העיתונאי ? הובהר חד משמעית שהמידע של העיתונאי היה לא נכון.

למה הוא התאבד ?
בינתיים אף אחד לא יודע, ואם הייתי מנחש אז זה או שבאמת הוא כשל ולא יכול היה להמשיך, או, מה שיותר סביר, מכיוון שהיה דתי מאוד הוא לא יכול היה לסבול את העובדה שהוא נלחם נגד "רב" (פינטו ככל שיהיה מוזר ולא הגיוני, יש לו מעריצים רבים כמו לכל יוצא דופן שלילי). למעשה כקצין משטרה בכיר די נדהמתי לראות את ברכה מקורב לפינטו הזה ויש בכך בהחלט טעם לפגם , גם מזרחי אותו דבר, ואפילו את אריה עמית שאני מאוד מעריך ראיתי שם (אבל יתכן שמדובר רק בנסיון של הסתופפות עם סלבריטי.....)

deebeebee

New member
מקורבים אלי

שהכירו אותו שנים רבות היו מלאי תשבחות בלבד על אפרים ברכה.

הזעימה אותי העיתונות המרושעת:

בכותרת:"ברכה אמר לפינטו שאם הוא לקח ממנו שקל, הוא יתאבד".
העובדה:"ברכה אמר לפינטו שאם הוא לקח ממנו שקל, הוא יתן ראשו לגרדום" (בהלכה פירוש האמירה- שהוא יקבל עליו כל דין).
אין גבול לרישעות העיתונאית.....

מינהר

New member
מאיר, אני מאמינה לך שברכה היה קצין הגון.

ולפי מה שאני קוראת מקורבי הרב ירדו לו לחיים, כמו קבוצת פושעים.

יוליקה

Member
מנהל
הדסה, בואי נעשה סדר בדברים

זה אמנם סמנטיקה...אבל בכל זאת....
הממשלה לא מחוקקת חוקים - הכנסת עושה זאת.
היום אין כנסת - רק ישיבת ממשלה...
הממשלה מחזירה היום בישיבתה את הכח לחרדים
ההסכמים הקואליציוניים בין החרדים לליכוד יוצאים לדרך בחריקות: היום (יום א') תאשר הממשלה שתי יוזמות נפרדות שיחזירו לש"ס וליהדות התורה את הכוח והשליטה שאיבדו בקדנציה הקודמת בסוגיות דת ומדינה. רפורמת הגיור שהייתה אחד הדגלים של הממשלה הקודמת תיגנז והאחריות על בתי הדין הרבניים תעבור למשרד ראש הממשלה ממשרד המשפטים. השרים נפתלי בנט ואיילת שקד מהבית היהודי צפויים להצביע נגד. למרות ההתנגדות, הרוב בממשלה מובטח.

יוליקה

Member
מנהל
ועוד מהשתולות ש"ס

אריה דרעי משתולל

דרישות של ש"ס מטרפדות את הוזלת המזון המיובא
יו"ר ש"ס, שר האוצר ורה"מ בדרך להתנגשות סביב הרפורמה שתאפשר יבוא מזון בקלות ובלי בדיקות. חוק ההונאה בכשרות של ש"ס קובע כי רק הרבנות הראשית תוכל לאשר מוצרים מיובאים. החוק אמור להגיע היום לאישור ועדת השרים לחקיקה

על זה כבר נאמר בעיתונות

נתניהו מכר את המדינה לחרדים, והם חוגגים ומשתוללים, ממציאים חוקים שיטרפדו כל פעילות שאיננה דתית, מבטלים חוקים חילוניים ומחזירים את הדתיים, וכעת עומדים לסגור את כל מערכת יבוא המזון, כדי שמאות אלפי משגיחים בטלנים יהנו משכר בתפקידים מיותרים שרק סוחטים את המסעדות והמלונות. ובראש חוגג באופן בלתי הגיוני לחלוטין, עבריין ואסיר לשעבר שלמעשה הוא מנהל את העסק ולא נתניהו.....

נתניה שהקים ממשלה באמצעות מפלגות קטנות וסחטניות, האיש שממש לא החלטי בשום דבר, ופועל לטובת הטייקונים, אני לא יכול להימנע מההשוואה לתאומו, רא"מ יוון.....
גם זה וגם זה עלולים להביא לפיצוץ. יש גבול עד כמה אפשר להתעלל בציבור.

מינהר

New member
מאיר, קראתי בעיון מה שכתבת אתמול על יוון על השחיתות

ועל הפקידים בממשל, שמקבלים שכר, והולכים לעניניהם הפרטיים.
השאלה אם יש סטטיסטיקות, כמה עובדי ציבור יש באחוזים לעומת מדינה ממוצעת בארופה. אם יש מבקר מדינה רציני שיתריע על התופעה, ואם עושים משהו עם ממצאי המבקר. או שהשלטון אדיש.
זה מזכיר את הבדיחות שהלכו פעם על האריה שהתגנב למוסד ציבורי בארץ וטרף כל יום פקיד. ואף אחד לא שם לב.
רק כשטרף את מחלקת התה קמה צעקה, איפה היא.
קצת מגיע למלווים, שלא התעמקו בדיוק לאן הולך הכסף שלהם, ואם יוחזר. לא?
תמשיך לספר על יוון -- זה מעניין.

המצב אפילו רע יותר

אני לא מכיר סטטטיסטיקה אלא את העובדות בשטח. אם יש מבקר, הרי קולו לא נשמע, והאדישות והשחיתות שולטות בכל הממשל, והציבור נאנק תחת עול המיסים שהולכים למטרה הקדושה של העשרת הפוליטיקאים.

אתן לך דוגמא: לפני כשנה כאשר החלה ההתארגנות למערכת הבחירות, במסגרת "כלכלת הבחירות", החליט הממשל שיקצה בכל עיר כמה מאות משרות למובטלים שכל אחד יקבל 650 יורו לחודש (כ-3000 שקל) למשך שישה חדשים שיהיו תקופת הסתגלות.
הבעיה היתה שהמשרות הללו מולאו חיש קל על ידי כל מיני קרובים לפקידי הממשל, והם הוסיפו לכמות הפקידים שלא עובדים.

הבעיה עם המלווים היתה שכולם עוסקים בניירת, ולא יכלו להאמין שיוון מגישה להם כל העת מסמכים שיקריים.

יש כבר מזמן מיני-מרד בכרתים נגד הממשל.
מי שבוקר בכרתים יכול היה לראות בניינים רבים לא גמורים. למשל יש קומה ראשונה אבל בשניה הופסקה העבודה. זה בכוונה.
הכרתיים זועמים שהממשל גובה מהם מיסי עתק ולא משקיע שום דבר בכרתים, החליטו לנצל את החוק לטובתם: החוק אומר מי שטרם סיים את בניית הבית, לא ניתן לגבות ממנו מיסים.
הם מגישים תכנית לבית בן שתי קומות, מסיימים קומה ראשונה, וקומה שניה נשארת עם ברזלים או קורות בלבד, וכך הם לא משלמים מיסים על הבית.
מי שיתהה לעובדה שיש תנופת בניה וסלילת כבישים בכרתים, הכל הוא מהממשל המקומי.

כשדיברתי עם המושל לגבי סלילת כביש לחוף היפה ביותר באירופה "באלוס לאגון", הוא הבטיח להעביר הבקשה לנפה המתאימה, כי שם יש כח לנפות המקומיות להזיז דברים בלי להמתין לטובות של הממשל המרכזי המושחת ביוון.
בכלל כרתים עברה את רוב הקטסטרופות בשקט יחסי, פרט לפה ושם איזו הפגנה עלובה של אנרכיסטים מאתונה שמחפשים לעשות מהומות, ובכרתים זה לא הולך להם, כיוון שהכרתיים יודעים שאם תיפגע התיירות, 60% מהפרנסה תיעלם.

מינהר

New member
מאיר, עצוב. משכורות שווא למקורבי ממשל זה רעה חולה.

יש סיכוי שיוון תתאושש מן השחיתות?
כל הכבוד לכרתיים עם עניין הקומה השניה הלא גמורה.

האם ממשלת ישראל פועלת באמת למען הציבור הרחב?

מה פתאום.
גם מצחיק אותי שכל הזמן מתרברבים בהמצאת חוקים שלמעשה קיימים כבר,
תביטו בחשבון הבנק למטה מופיע סכום ההגבלה האישי שלכם, אז מה חידש כחלון בתקנותיו ?
האיש שכמעט תמיד הצביע נגד בהצעות חוק חברתיות כמו תנאים משופרים לחיילי צהל וכו.....

כשאני בודק אחת לאחת, הממשלה היוונית הנוכחית וממשלת ישראל הם כמו אחים תאומים:

ראש ממשלה לא החלטי
אי אפשר להאמין לאף מילה שלו
הוא מסתמך על היותו כריזמטי
הוא מוכר את המדינה לכל דיכפין
הממשלה מורכבת ממפלגות קטנות סחטניות
תמיכה בלתי מסוייגת בטייקונים למינייהם
מדיניות משתנה בהתאם לצרכים באותה עת
השיקו של רא"המ הוא לטובת מי שעלול לפגוע בו (קבוצות קיצוניות) ולא לטובת הציבור הרחב
איך אומרים? ממש קופי, לצערי.

מינהר

New member
מאיר, יש משהו במה שאתה אומר. אז זה שאנו

לא בגוש היורו זה טוב או רע?

אנחנו לא יכולים להיות בגוש היורו

כיוון שאנחנו לא שייכים לאירופה, אלא כמו שאמר אפרים קישון:"אנחנו אזיאתיים"......

למעלה