שרשור שאלות 25.4-28.4

לימודי איפור מקצועי-איפה מומלץ

אני מחפשת בית ספר מקצועי.
בית ספר שלא מנסה לדחוף רק את המוצרים של עצמו.

על מי הייתם ממליצים?

מישהי יכולה להסביר לי מה המוצרים

שבתמונה ואיך הם עובדים כלומר מה המטרה שלהם?
זאת פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר..

רוני325

New member
וואוו כמה זמן לא הייתי פה ושאלה

אני אוטוטו טסה לברצלונה ואני מעונינת מאאד להיות בספורה (בחיים לא הייתי בספורה).... מה אתן מציעות לקנות שם? כל דבר שעולה על רוחכן שמומלץ תרשמו תודה.....

קרמיט524

New member
ספורה

קשה להמליץ על משהו מסויים. מה שהייתי מציעה לך זה לעשות רשימה של דברים שאת צריכה, או היית רוצה, בעקבות המלצות שקראת או שמעת, ופשוט לקנות מה שאת אוהבת ויכולה להרשות לעצמך.
וגם אם לא תקני כלום - לא נורא - ספורה זאת חנות שפשוט כיף להסתובב בה!

תעשי חיים בברצלונה, אני חזרתי משם לא מזמן, וכבר מתגעגעת...

שאלת מייקאפ קולורסטיי

מתלבטת לגבי גוון ולגבי סוג עור.

הגוון שהתאים לי היה 180, אחרי שהסתכלתי על הגוון בשני סוגי העור ראיתי שיש הבדל ביניהם.. כאשר זה לעור מעורב-שמן היה יותר אפרורי.
בסופו של דבר קניתי את הגוון לסוג עור יבש רגיל, אבל הדיילת פיקפקה ואמרה שסוג העור שלי מעורב. כל הזמן הייתי בטוחה שהוא יבש, במיוחד לאחר שקניתי פעם בטעות קרם לחות לעור שמן וזרקתי אותו לאחר מספר שימושים בגלל שהוא היה מייבש לי את הפנים.
לאחר שקראתי קצת הבנתי שיכול להיות שיש לי עור מעורב.

השאלה שלי בעצם היא, האם ההבדל ביניהם הוא משמעותי מבחינת סוג העור? האם במייקאפ אכן יראה לא טוב אם הוא לא בהכרח מתאים לסוג העור שלי?
שנית, האם מישהי משתמשת בגוון 180 לעור מעורב? הוא לא אפרורי?

לא בטוחה מה לעשות..
שאלו יהיו הצרות שלי ;)

תודה לעונות!

פיגרו1

New member
ירין שחף/בועז שטיין-היכן מוכרים אותם בהנחה?

בעבר הייתה חנות בדיזינגוף סנטר שמכרה מוצרים שלהם ממש בזול (כנראה שעודפים) ומאחר והיא כבר לא קיימת,
רציתי לברר אם יש עוד חנויות באיזור המרכז (עדיפות לת"א/ר"ג) שמוכרות ממוצריהם אבל בהנחות יותר משמעותיות
ממה שמוכרים ? אשמח לעזרה.
תודה.

cherry lady1

New member
למזמינות מאתר בנפיט הרשמי...

האם גם לכן ההזמנה עמדה על processing במשך ארבעה ימים?אינני מבינה עוד כמה זמן זה אמור לקחת....

ChupaChips

New member
יש שירות לקוחות ב Mac?

ניסיתי כמה פעמים לחפש, אבל לא באתר ולא בפייסבוק יש כתובת מייל או משהו כדי לפנות אליהם.
אני רוצה לרכוש שני שפתונים דרך האתר אך הם חסרים במלאי ורציתי לדעת מתי הם צפויים להתחדש או אם בכלל אך אני לא מוצאת מקום שבו ניתן לפנות ולשאול שאלות לגבי המוצרים שלהם.
יש לכם מושג למה זה ככה?
בייחוד הפליא אותי שבקבוצה שלהם בפייסבוק לא ניתן לפנות אליהם

cherry lady1

New member
כמובן שיש...

המספר של שירות הלקוחות שלהם נמצא באתר האינטרנט,יצא לי להיעזר בהם לצורך החלפת מוצר והם דווקא עזרו.

מייק אפ של דניאל סנדלר

התייאשתי והחלטתי להזמין מייק אפ מחו"ל...
נורא רציתי את פול&ג'ואי אבל אזל מהמלאי הגוון שלי.
מייק אפ אחר שהתלהבתי ממנו ( והוא גם בא עם קונסילר!!!)
הוא של דניאל סנדלר, בדקתי קצת ביוטיוב הוא נראה טוב (לפחות עליהן) והוא מגיע בגוון ממש בהיר, אז... יאיי!
מישהי ניסתה אותו? איך הוא?

בנוסף, אני מזמינה מברשת של סיגמה F80, איך המברשות של סיגמה?
תודה מראש!

lilo4

New member
ראיתי שלא ענו לך...

אין לי ניסיון עם המייקאפ או המברשת, אבל מה שעשית זו הדרך הנכונה- פשוט לחפש בגוגל סקירות וביקורות ולקרוא כמה שיותר :) זה עוזר לקבל תמונה טובה על המוצר ואם הוא יתאים לך.

במקרה הכי הכי גרוע, יש בפייסבוק קבוצות של החלפות/מכירות של מוצרים משומשים, אם תחליטי שהמייקאפ לא מתאים לך תוכלי להשתמש בקבוצות האלה. כמובן שמוכרים שם במחיר נמוך כי מדובר במוצר משומש, אבל זה מכסה חלק מההוצאות

למעלה