סיכום שבועי
הטוב של השבוע:1. שישי שבת בבית.(יותר נכון לא בעבודה כי יש לי משמרת בהתנדבות מחר..)
2. החזרתי חלק מהתחביבים שלי מהקפאה עמוקה..
3. החלתי לרשום רגשות בצורה מסודרת(תודה ענקית לפסכולוגית שלי שממש הכריחה אותי)
4. הכרתי עוד כמה אנשים עם סיפור דומה לשלי ואני מרגישה פחות לבד.
5. הצלחתי לשתף כמה חברים לעבודה במה שעובר עלי בימים האחרונים וכולם קיבלו את זה בהבנה.
6. אתמול הצלחתי לבצע מסע שקשה גם לאנשים בריאים. (זה היה מאוד קשה..)
7. בזהירות רבה החלטתי והתחלתי להתכתב דרך כמה אתרים בניסיון לפתח זוגיות .. זה קשה בצורה שאני לא יכולה אפילו להסביר אבל אני מרגישה שאני צריכה לנסות.
8. קיבלתי אישור לקנות לעצמי מעיל / פליז כי ירדתי מדי במשקל ובאופן רישמי אין מדים של החברה במידה שלי
אני לא מאמינה שאני עדין בעודף משקל אבל כבר צריכה לגשת לחניות של נוער.. זה היה אחד הרגעים המשעשעים של השבוע.
הפחוטוב: 1. אולי בגלל אתמול אני לא יודעת יש לי שני שטפי דם קטנים ברגל שבאים והולכים. ולרגל יש כל היום דופק ממש חזק. אני קצת מודגאת אבל מנסה לשכנע את עצמי שזאת אזעקת שווא .
2. היה לי השבוע יום אחד של לחץ נפשי. בעיקר הלחצתי את המשפחה כי לקח לי טיפה זמן לעדכן .. או כמו שאמא שלי אומרת ... האזעקות האלה קורות כאילו לכבודי... למזלי המשפחה כנראה מבינה כמה קשה לי וכולם סביבי מנסים לעזור(אני יודעת שבימים כמו היום שכואב לי נורא אני בלתי נסבלת - סליחה..)
3. אני באיחור רציני בלימודים המשבר שאני נתונה בו משבשב את יכולת שלי ללמוד אני חייבת לאסוף את עצמי כבר די בדחיפות(אשמח להצעות)
4. אני מפתחת הימנעות חדשה שהולכת ונהיית קיצונית יותר - דשא מעורר אצלי התקפי חרדה .
5. ישנתי השבוע עם האוהל שלי בין 2 מקלטים פתוחים - זה היה מלחיץ , קצת הזכיר את תחילת הקיץ הקודם... שמחה שזה עבר בשלום.
איך היה הכאב:רוב הזמן היה ממש רגיל. מהבוקר יש לי משבר משמעותי ממש כואב לי לעמוד וללכת - בקושי זזתי היום ..אני קצת מודגאת ומקווה שזה יעבור
איש השבוע: המשפחה שלי על הדאגה המדהימה בעוד יום של מתיחות . והקבוצת תמיכה החדשה שהרגע ממש לפני כמה דקות סיימו לשוחח איתי שעה ורבע בטלפון שיחה שהתחילה באחת ורבע בלילה ..כי שלחתי הודעה על הדופק ברגל ותוך רגע היו על הקו איזה 5 אנשים כולם נכי צה"ל עם סיפור דומה שבדקו אם אני צריכה שמישהו יסיע אלי באחת בלילה .
ספר/סרט השבוע: קניתי את חלק הראשון של הארי פוטר באנגלית
הגיע הזמן לתחיל לקרוא ולכתוב באנגלית ברמה שאני דוברת אנגלית.
מאכל השבוע:הכנתי הערב תבשיל של 2 סוגי בצל , בטטה, עגבניות, פלפל אדום וטונה חריפה .אין כמו בישולים .
ומשהו נחמד לשבוע החדש: אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון אני יוצאת כצוות ישראלי למשלחת הראשונה שלי לעונה אומנם רק 48 שעות וכבר עשיתי את זה יותר מ-20 פעמים אבל ההתרגשות עצומה.