חמישי! מה לובשות לסיכום השבוע
ל לי וולף New member 19/11/15 #7 בול מה שכתבה רוזי סווטשירט מגניב ביותר אבל מסקרן עם מה בחרת לשלב אותו
I iritki New member 19/11/15 #10 הכי בנאלי האמת ג'ינס שחור מקופל בקצה ונעלי ספורט שחורות עם טורקיז. לא הספקתי להוסיף עגילים מכסף, אבל זה היה בתכנית.
הכי בנאלי האמת ג'ינס שחור מקופל בקצה ונעלי ספורט שחורות עם טורקיז. לא הספקתי להוסיף עגילים מכסף, אבל זה היה בתכנית.
R Rosie52 New member 20/11/15 #12 בנאלי או לא בנאלי הייתי חייבת לנסות "להעביר" את התאור המילולי שלך לתמונה. יצא בכיוון או שעדיף שאת תצלמי? שבת שלום רוזי
בנאלי או לא בנאלי הייתי חייבת לנסות "להעביר" את התאור המילולי שלך לתמונה. יצא בכיוון או שעדיף שאת תצלמי? שבת שלום רוזי
R Rosie52 New member 19/11/15 #3 מזמור שיר ליום השבת... רק חמישי אבל מבחינתי סוף השבוע התחיל מה לבשתן? משהו מיוחד (ללבוש) מתוכנן לסופ"ש? רוזי
מזמור שיר ליום השבת... רק חמישי אבל מבחינתי סוף השבוע התחיל מה לבשתן? משהו מיוחד (ללבוש) מתוכנן לסופ"ש? רוזי
ט טליונום New member 19/11/15 #6 אז לסיכום השבוע... שימו לב לנעליים המגניבות (Supra) שנרכשו באסוס בסכום סמלי של כ-170 ש"ח!!
ל לי וולף New member 19/11/15 #8 אש!! נעליים מדליקות (יש לי משהו דומה שלהם מלפני עונה או שתיים)! בכלל, שילוב מאוד קול למרות שבא לי לקצר לך את המכנסיים קצת
אש!! נעליים מדליקות (יש לי משהו דומה שלהם מלפני עונה או שתיים)! בכלל, שילוב מאוד קול למרות שבא לי לקצר לך את המכנסיים קצת
ט טליונום New member 19/11/15 #9 ישש! ראיתי אותן ממש לא מזמן בשופרא וחגגתי לי בלב. וטוב שאת אומרת בעניין קיצור המכנסיים, אני ממש לא מצליחה לראות את זה בעצמי...
ישש! ראיתי אותן ממש לא מזמן בשופרא וחגגתי לי בלב. וטוב שאת אומרת בעניין קיצור המכנסיים, אני ממש לא מצליחה לראות את זה בעצמי...
R Rosie52 New member 20/11/15 #11 ממש ממש יפה לך אוהבת את הלוק כולו וכל פרט בפני עצמו ואני מסכימה עם לולה ששווה לחשוב לקצר את המכנסיים (קצת). הנעליים שוס וכך גם החולצה. קז'ואל סתווי מגניב, צעיר, קליל ויפיפה. רוזי
ממש ממש יפה לך אוהבת את הלוק כולו וכל פרט בפני עצמו ואני מסכימה עם לולה ששווה לחשוב לקצר את המכנסיים (קצת). הנעליים שוס וכך גם החולצה. קז'ואל סתווי מגניב, צעיר, קליל ויפיפה. רוזי