כל מילה בסלע

כל מילה בסלע

ובגלל שאני חושב שהדברים כ"כ נכונים, מצאתי לנכון להעתיק את ההודעה של פיולה - חמוטל שנעלמה בשרשור הבקשה שלי,
נראה לי שראוי שתקראו את הדברים מזווית ראייה נוספת מלבד זו שלי...
•שמחה שהחלטת להגיד משהו בעניין ורוצה להעיד - פ י ו ל ה 27/06/13 11:11
באופן אישי על ירידה חמורה במוטיבציה לטרוח עבור הפורום בשל הסיבות שציינת. כך למשל יש לי מאמר על בובות ופגועי נפש שאני שומרת כבר שבועות ולא מפנה את הזמן אליו, כי אין לי זמן ואני יודעת שאת המאמץ המיוחד הזה שלי אף אחד לא יעריך.

אני יכולה גם להעיד שאכן היו זמנים נפלאים של שיתוף ודיון פורה בכל מיני נושאים ברומו של עולם ושכעת התחושה היא שאנשים בעיקר נכנסים כדי לקחת מאיתנו מה שהם יכולים וזה תחושה מאוד לא נעימה. מחמיא לדעת ששמו של הפורום הפליג ושידוע לסמויים שהם יכולים להשיג כאן מידע משמעותי בתחום ,אבל... "פורום" בהגדרתו זה דבר שיש בו דיון ושיח.
אם אין מקום לדיון ואנשים נכנסים רק לקרוא, אז אפשר לקרוא לעצמינו "הבלוגיה" של הבובות.

גם להודעות המתחננות האלו כבר מרגיש לי שבעסה לקרוא ובעסה לכתוב. אז שתדעו לכם, לכל אלה שכל כך מתביישים לכתוב שאפילו לא מסוגלים לומר תודה צנועה או לספר באיזה אופן המידע שקראו תרם להם, שתדעו שבקצב הזה יום אחד הפורום יסגר ולא יהיה לכם את כל מה שאנחנו מציעים.. דודי לא צריך להתחנן. זה בשבילכם. בשבילינו, בשביל תאטרון הבובות בארץ.

מקווה שתקחו לתשומת לבכם את הדברים האלו ותצאו מהקטע הביישני כי זה פשוט מיותר. אף אחד לא ביקש מכם לחשוף את עצמכם באופן אישי, סה"כ להביע איזושהי הכרת תודה מינימאלית. אם אתם רואים בפייסבוק משהו שעשה לכם טוב, לא תעשו לייק? לא תגיבו? מה ההבדל? להפך, כאן אתם אפילו לא מזוהים... אתם יכולים לכתוב מה שבא לכם. תכנסו לאט לאט ותשתפו בקצב שלכם אבל תבינו שגם לנו זה לא נעים לדבר לעצמינו בידיעה שעשרות אנשים מקשיבים מרחוק ולא מוצאים לנכון לתת פידבק מינימאלי.

הפורום נהדר

באמת אין מילים הוא מעשיר ואני מפרגנת לכל העוסקים בדבר ואני מרגישה שאין לי מה להוסיף לפורום

יהבוליק

New member
בובתילי

גם אני לפני שלוש שנים כשהכרתי לראשונה את הפורום הרדשתי שאין לי מה להוסיף לפורום
אב לראיתי שכשמשהו חדש חדש מגיע , כן יש לי מילה או שתיים להגיד( בלי הרבה נסיון ועם הרבה "נדמה לי ש" "אולי ככה" )
אפילו להגיד לאורח החדש- ברוכים הבאים, אני לא יכולה לענות לך על השאלה אבל בטח יענו לך אנשים ותיקים בקרוב..

פתאום תראי שיש לך פה ושם לתת עצה , להגיב על דברים וכו..
סומכת עלייך..

שחה שאנחנו יחד באותו פורום בובתי

יהב קבלי
|

את כ"כ כ"כ צודקת בדברים שכתבת!!!
כל פיפס, כל צעד קטן הם תרומה עצומה לפורום ובהחלט עוזרות גם לשחרור בהרגשת הנוחות לכתוב, להגיב או לשתף ביתר ביטחון.
שיהיה לך שבוע בובה

פ י ו ל ה

New member
בובתילי יקרה! וכולם...

קודם כל, אני מצטרפת לדבריהם של דודי ויהב אבל גם רוצה להוסיף כמה דברים.

הראשון הוא
גדול רק על עצם זה שבאת ואמרת בכנות את שעל ליבך!! שזה כבר תרומה גדולה!

ועכשיו כמה מילים על המעגליות של תרומה.
אם אני כותבת משהו ולא מקבלת חזרה תחושה שמישהו נתרם מדברי, אז גם אני מרגישה שאין לי מה לתרום לפורום ותאמינו או לא ודודי עד, פעמים רבות אמרתי לו שכך אני מרגישה.
מצד שני אם אני כותבת ואנשים מגיבים ולו בכמה מילים, רק לומר באיזו דרך מה שכתבתי תרם או איזה מחשבות דומות עלו להם או איזה אסוציאציות עשיתי להם או השד יודע מה, אז אני יודעת שדברי הגיעו למישהו ושיש להם משמעות. וגם את וכל אחד כאן צריך לדעת שהתרומה שלו היא לא בהכרח בלהמציא פוסטים ולספק ספוקים, אלא גם בלהגיב ולחלוק מחשבות על מה שנכתב, זו תרומה משמעותית וחשובה לא פחות ואולי אף יותר! על פוסט אחד יכולים להיות גם 80 תגובות...וזה עדיף מ80 פוסטים בודדים :( התגובות הן מה שהופך את הפורום למעניין ופעיל, כי מאחורי זה יש אנשים. וכל אחד זקוק להרגיש שיש לו תרומה. אתם תראו שככל שתגיבו, כך תרגישו יותר משמעותיים, כי יגיבו גם לכם.

לפעמים מילה אחת שלך יכולה להיות עולם ומלואו עבור מישהו אחר. בפורום, ובכלל.

ולסיום, אני רוצה לחדד ולהדגיש שהרבה דברים שעוברים לכם בראש ונגמה לכם שזה לא שייך, יש להם מקום, גם אם זה רק דעתכם האישית, אנחנו לא פורום מדענים שכל דבר צריך להיות מדויק. יש אלף דרכים לעשות כל דבר וכל רעיון או מחשבה מתקבלים בברכה...

למעלה