שוב זה קורה, מקרה התאבדות נוסף בקהילה הטרנסג'נדרית

hatzilonit

Member
מנהל
יהיה זכרו ברוך
. מתוך ההודעה של משפחתו:

...משפחתו המקסימה של ברק קשת ביקשה לחזק את ידי הקהילה ולהבהיר שמודעת האבל וההלוויה נערכו בלשון נקבה ובשם קודם, בניגוד לבקשתם, בגלל שחברה קדישא לא הסכימו לקבור אותו אחרת..."
(השאר פה)

מי שמרגישים במצוקה - קטנה או גדולה - יש עם לדבר:
יש עם מי לדבר - במספר 03-6205591 בימים א'-ה' בשעות 19:30-22:30

טלפון של ער"ן: 1201 - עזרה ראשונה נפשית

"ברוכות הבאים" סיוע לטרנס: 0524776707 ובפייסבוק "מעברים" (לא חירום, אפשר גם בסמס).

hatzilonit

Member
מנהל
וגם פוסט כואב של אבי סופר שהכיר את ברק ז"ל

לקרוא פה בפייסבוק (עם תמונה מקסימה) ולהגיב.

או קופי-פייסט בהמשך:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Avi Soffer, 10.12.15
"כמה אני עצוב וכועס. יש בי רצון לנסוע לסניף הביטוח הלאומי ברמלה ולפרק אותו במו ידיי עד שלא תשאר ממנו אבן על אבן. לסניף הארור הזה ליוותי את הפרח הצעיר הזה לפני מספר חודשים לראיון בועדה המאשרת תמיכה. רופאה ופסיכיאטרית. מה עוד רציתן? איזה סעיף היה חסר? ילד בן 19 וחצי. טרנס. חלק גדול מחייו הקצרים חי ברחוב. 'דייר רחוב' קראתן לזה. דייר? הוא שכר דירה ברחוב? איזו מילה מכובסת, *דייר*. יש דייר במגדל המאה ויש דייר רחוב. סיים- סיים.....'נרשמתי ללימודי עיצוב..אני אצא מזה......רק עזרה קטנה ואני אסתדר...' רופאות 'יקרות'. מה לא הבנתן בקריאה הזאת לעזרה?.מה לא ראיתן בעיניים המדהימות האלה ובחיוך שחייך אליכן?..והאמירה שלכן..נו...דייר רחוב. יש לנו יחידה לדרי רחוב שתטפל בך....כל הסבר שנתנו שנינו שוב ושוב שברק לא יוכל להיכנס למקלט כזה שכן היחידה המהוללת שלכם תשכן אותו בבית על פי המגדר הרשום בתז שלו. שלא יוכל להשאר בעיר שבה מתגוררת משפחתו. מה לא הבנתן? מה לעזאזל לא הבנתן בסיפור של הילד הנפלא הזה שבא אליכן עם אור בעיניים ובקש שתתנו לו כמה פרוטות בעזרתן ירכוש סולם כדי לצאת מן הבור שלתוכו גלגלו אותו חייו? קיבלתן איזה שבח על החיסכון שחסכתן למוסד בכך שסירבתן? קומו ליומכן לעוד ועדה ארורה כזאת כי ברק כבר לא יקום. עכשיו הוא דייר של קבע במקום אחר ולא יטריד אתכן עוד."

למעלה