בואו נתחיל - הרהורים על הסופרבול...

Yo-man

New member
בואו נתחיל - הרהורים על הסופרבול...

דבר ראשון - כבר נאמר שזה הסופרבול בו הפרש הגילאים בין 2 ה-QB הפותחים הוא הגדול ביותר אי פעם.
דבר שני - פייטון אמר בראיון שאין דבר שהוא אוהב יותר מפוטבול וכל עוד הוא יכול לשחק, זה מה שהוא רוצה לעשות. במילים אחרות, אם לסמוך על מה שהוא אומר - ניצחון לא אומר שהוא פורש. מצד שני, אני יכול להמר שאם דנבר ינצחו השנה (דבר ראשון ג'ון אלוויי יועלה בדרגה, למרות שהוא כבר נחשב למלך האלים של דנבר) וטפו-טפו-טפו ינצחו שוב בשנה הבאה, הוא כבר לא יחכה להרגיש משהו אחר כדי לפרוש.
אם דנבר מפסידים בראשון (או שבת) הם יהיו הקבוצה היחידה בליגה עם 5 הפסדים בסופרבול! השיא הוא 4 ומוחזק ע"י 4 קבוצות. באפלו, מיניסוטה, ניו אינגלנד ודנבר.
הפרש הנקודות הגדול ביותר שרשום בהיסטורית הסופרבול הוא 45 נקודות. זה קרה במפגש בין סן פרנסיסקו ודנבר בסופרבול 24. סיסקו ניצחו.
באותו סופרבול נקבע שיא הנקודות לקבוצה אחת - 55. האם יש סיכוי שפייטון שובר את השיא הזה השבוע? הימור שלי - לא.
שנה אח"כ נקבע ההפרש הקטן ביותר בסופרבול - נקודה אחת בניצחון של ג'איינטס על באפלו.
עוד שיא שפייטון יכול לנתץ - שיא הנקודות לרבע ראשון - 14. מוחזק ע"י 7 קבוצות.
ההפרש הגדול ביותר בסוף הרבע הראשון - 14 נקודות...
11 פעמים הסתיימה המחצית הראשונה בתוצאה 0-0. יש לי הרגשה שזה משהו שלא יקרה הפעם
11 פעמים הסתיים משחק בלי שאף QB חטף סאק. הפעם האחרונה היתה אינדי-ניו אורלינס. האם פייטון יעלה את המספר הזה ל-12?
בהתאם למזג האויר בניו יורק - כמות הפאמבלים הגדולה ביותר בסופרבול - 8. רק אומר.
19 פעמים סיימו קבוצות משחק סופרבול בלי אף איבוד כדור. רק פעמים קרה ששתי הקבוצות לא איבדו אף כדור באותו משחק.

איזה שיאים אתם חושבים שישברו השנה?
יש עוד מלא סטטיסטיקות בוויקי, אבל אלה נראו לי מעניינות או רלוונטיות יותר מאחרות.

erezc11

New member
עוד לא הייתה החזרת פאנט לט"ד בסופרבול!!

היו שלושה מקרים בהם פאנט שנחסם הוחזר לט"ד אבל לא הייתה החזרה של פאנט לט"ד (בניגוד ל- kick-off שהוחזר 9 פעמים לט"ד בסופרבול). זה חייב לקרות מתישהו!! הסיהוקס מעולים בלמנוע החזרות פאנטים אז כנראה פאנט של הברונקוס יוחזר לט"ד בסופרבול 48. בקיצור: גולדן טייט מחזיר פאנט של קולקוויט לט"ד בסופרבול 48!

10nircohen

New member
סופרבול XLVIII

לדעתי ג'וליוס תומאס ישבור את שיא היארדים לטייט אנד בסופרבול (מוחזק ע"י ורנון דייויס משנה שעברה - 104).
הקורנרים של סיאטל יכסו חזק את הרסיברים - ופייטון יזהה את המצבים בהם האתלטיות והמהירות של תומאס תתבלט על פני הליינבקרים של הסיהוקס...

כמו כן יורם תיקון קטן - ב-2009 , בסופרבול בין אינדי והסיינטס דווקא כן היה סאק - בריס חטף אותו בתחילת הרבע השני מדווייט פריני , שפשוט דרס את ג'רמיין בושראד. מצורף הקישור

omrili77

New member
נכון, הסטטיסטיקה של הסאקס מדברת על קבוצה אחת

לא על 2 הקבוצות יחד.
הניסוח הנכון יותר הוא "11 פעמים אחת הקבוצות סיימה משחק בלי אף סאק".

omrili77

New member
השאלה אם אי פעם ישבר השיא של ג'ים קלי המסכן

של 4 הפסדים רצופים...
אח, הימים היפים שבהם כמעט בכל מפגש בין קבוצת AFC ל-NFC נצחון של קבוצת ה-AFC היתה הפתעה מוחלטת...

royfr

New member
מזכיר לי בדיחה שהוא סיפר

אחרי ההפסד ב-SB השלישי:
How do you spell Bills ?
B-I-L-L-L-S

למעלה