מהשטח למטבח הביתי - סדנת ליקוט ובישול בגליל
סדנת ליקוט ובישול ביתי בהדרכת עופר ואיריס אבל, תתקיים ביום שבת ה- 15/12 9:30 במרכז "סדנאות של פעם", אשר במצפה הילה שבגליל המערבי.
הסדנה תיפתח בסיור בשטח, בו יכירו המשתתפים צמחים עונתיים הגדלים באזור הגליל המערבי ויאספו מרכיבים לארוחה.
בהמשך, ילמדו המשתתפים כיצד לשלב את צמחי הבר בארוחה, באמצעות הכלים הפשוטים ביותר שיש בכל בית ויבשלו ארוחת צהריים מלאה. במהלך הבישול יכירו המשתתפים את האיכויות הקולינריות והבריאותיות, בתיבול סיפורי עם.
בתפריט:
טרם הארוחה - פיתות וממרחים מירק העונה
מנה ראשונה - מרק מירק העונה, סלט עלים, נבטים ופרחים
מנה עיקרית - קציצות מהטבע
תוספות - אורז (מרכיב שאינו מהשטח) עם עשבי תיבול
לקינוח - תה צמחים וקינוחים ייחודיים ומפתיעים
לאחר הסדנה יקבלו המשתתפים חוברת מתכונים ומגדיר צמחי מאכל בהתאם לאלו שליקטו באותו היום.
הארוחה מתאימה גם לטבעונים וללא גלוטן (לא צליאק).
משך הסדנה - 6-7 שעות.
עלות למשתתף בסדנה - 120 שקלים לאדם שגילו מעל 6,
90 שקלים למשתתף שלישי במשפחה.
הסדנה מתאימה לילדים בכל הגילאים.
לפרטים והרשמה: 077-9964488.