רואה 6 6

New member

זו עוצמת המזגן. שלושה פינגווינים. לסוסים כבר אין כוח.
לאוהבי הז'אנר, סקר חדש (כניסה דרך "כלים ומידע" מיד תראו את זה מימין,אחד לפני האחרון). כל שבוע יעלה סקר חדש וכל מי שרוצה להציע כזה,לא להסס.
אז היום הייתי בים, בשבילי זה לא ביקור בנאלי, למרות שאני גרה די קרוב.
מלחיץ אותי הסיפור הזה. טונה של בנות בבקיני שנראות כזה טוב,בטן שטוחה,טוסיק עגול ואני בשלב הנוכחי נמצאת די רחוק מזה. אין שום בגד ים שאוסף אותי בכבוד אז אני פשוט לא הולכת למקומות שזה קוד הלבוש בהם.
זה קטע, מכירים את זה שאתם באים ושמים לב לכל היפים והמושלמים ולמרות שיש ממוצעים ולמטה מזה אתם לא רואים אותם? הם כאילו לא קיימים. אתם הכונפים היחידים באזור מבחינתכם.
אז בכל הקשור אלי,אני עושה עכשיו מהלכים לשיפור המראה וההרגשה העצמית אבל זה די משהו שהשתרש אצלי לפני מעל 10 שנים או משהו בגלל איזה אקס מחורבן שנתתי לו לחרב לי את הדימוי, שהיה גבוה מאוד לפני זה. מאז זה לא עבר...
האקס עבר, השריטה,לא.
אז איך לומר, נו בקיני פור מי...

מה קשור כריזמה למראה חיצוני?

כריזמטי זאת תכונת אופי עד כמה שידוע לי.

לגבי החוף, זה חלק מהתרבות שאנחנו יורשים בלי לברר מארה"ב.
שוק בשר נוטף סקסיות, רק בלי חום ולחות וצפיפות וחושך של מועדון לילה.
עם חום ולחות וצפיפות של חוף ים בישראל. ועם ריחות סיגריות ונרגילות
מהחבורה שלידך...

לגבי המזגן, מחכה למבצע מזגן לכל ילד, ילדה כלב חתול ובית אב בישראל. זה יפחית את מקרי הדקירות והמלחמות בקיץ...

רואה 6 6

New member
אתה מתכוון לסקר..?

כן, זו תכונה אישיותית והתכונתי במשפט שרק אם הוא סופר כריזמטי יסלחו לו על מראה לא מספיק. חלק מהמדדים בסקר, אבל יש כאלה..
לגבי כל היתר, אני לא בטוחה שזו תרבות שירשנו מארה"ב,כי חשיפת הגוף בים היתה תמיד. אולי כל תרבות ההתיחסות לגוף (לא בים ספציפית) קנינו מהם.

אתה אומר שיש לך פיתרון לסבב האלימות הנוכחי?

מילי1991

New member
מבינה אותך לגמרי

אני גם שונאת את כל שוק הבשר הזה, לא מבינה את התרבות הזאת, ונראה לי הרבה פעמים שהדפוס בילוי הזה כל כך דפוק...

רואה 6 6

New member
מה? ללכת לים?

אני חושבת שהבעיה בעיקר בראש האישי. אחרי הכל יש המון גרויים בים,זה לא שרואים רק אותך ומתבייתים עליך אבל...בהרגשה זה לא נעים.

Skar FaSe

New member
בנות בבקיני שנראות כזה טוב ??

פעם דפקתי מהכביסה תחתוני סבתא - הצלחתי לשטוף איתן את האוטו וגם ליבש קצת
- ??? ואלל׳א זאת שהיתה אצלי? את המשקפי שמש לא הצלחתי לנגב עם התחתונים האופנתיות שלה
מאז אני נותן credit לתחתוני סבתא

רואה 6 6

New member

ומי היית רוצה שתנגב אותך? זו שלובשת תחתוי סבתא או זו שנכנסת למה שלא ניגב לך את המשקפיים?

TakeCtrl

New member
אני ברנש ולראות בנות יפות עושה לי רע..

כי אני יודע שאני לא נראה מספיק טוב בשבילם ולא מקיים את "נאה דורש נאה קיים"
ואני לא צריך ללכת לים בשביל זה (לא הלכתי לשם או לבריכה 20 שנה), ואני עוד גר בב-ים...

רואה 6 6

New member
אבל אתה מבין שהכל בראש ,כן?גם בשלי

זה הרי לא הגיוני,בעולם שלנו אין קוואזימודו בדיוק.
מין נרטיב שהתיישב בראש...

TakeCtrl

New member
לא יודע בקשר לראש שלך, אבל לי אמרו שהראש שלי

נראה כמו white homer simpson...

כבר ספגתי כמה וכמה ירידות על זה שאני נראה משונה ,רע, וכו'. וזה רק הראש, הייתה תקופה ש"השתמשתי" בבחורות יפות לרדת 40 קילו, עד שהייתי 1.90 על 82 וזה נשאר כמה שנים..

ואז משהו אחר קרה.

TakeCtrl

New member
אין לי בעיה לספר, אבל זה יכול להתפתח לענף

עצמאי כמעט, ואז יגידו שאני טרול, שאני מחפש תצומי, שאני לא אמיתי, שאין לי בטחון עצמי, וכו'... וממילא לא חושב שיש לאנשים כח לקרוא הודעות אורכות ומתישות כמו שאני יכול לכתוב..

רואה 6 6

New member
תפתח טופיק דיון נפרד אם בא לך

מי שזה ימצא חן בעיניו סבבה ומי שלא,זב"שו. יש מי שיתענין.

TakeCtrl

New member
topic about me.. tempting..

אבל אני צריך להיות חזק ולעמוד בפיתוי..

TakeCtrl

New member
עכשיו קלטתי את הקטע של המזגן...

קטן עלי, אני עזבתי את מקום העבודה הקודם שלי בגלל שהיה לי חם (וקרוב לוודאי שזו תהיה הסיבה שאגמור מובטל..)
שלום... אני TakeCtrl ואני מכור למזגן.
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000947702
(מבטיח בכל פורטלי הבית שלי שזה לא פרסומת למזגן!!!!!!!!!!! )

אייבורי

New member
טוב מאד

אני הולך לים, יושב עם הכרס בחוץ

ומסתכל רק על כוסיות עם בטן שטוחה

באמת לא מבין למה מידי פעם מגיעה דאבה ומפריעה.

למעלה