קריפי קריפי קריפי
לפני שאתם מתחילים לקרוא קחו בחשבון שיש פה ספויילרים, שיכולים להרוס לכם את הצפייה בדרמה.
באמת שShin Sung Rok הוא השחקן הקוריאני הכי קריפי שיצא לי לראות. אם חשבתי שהפרצוף בפרק 8 היה משוגע, בפרקים 9-10 הוא בכלל הרג
. במיוחד בקטע שהוא דיבר עם דה ג'ונג, או בקטע שהוא איבד את זה לגמרי והתחיל לצרוח על וו ג'ין, אפילו הרוק עף לו מהפה כאילו הוא באמת היה משוגע
. מבחינת הדמות עצמה אין לי מושג איך נתנו לאדם הזה לרוץ חופשי בחוץ חח
... הדיקטטורה שהלכה שם מבחינת הכרטיסים הייתה
... והקטע שהוא איבד את זה והתחיל לשבור דברים... -למרות שזה היה צפוי שהוא יהיה צעד אחד לפניהם-
... בכל מקרה מההתחלה הם לא היו צריכים לסמוך עליו בכלל... אבל העיקר הם זחלו אליו בחזרה אחרי שהם בגדו בו ...
. וטוב אי אפשר בלי RIP ס'ונג ג'ונג
.
מבחינת הראשית בפרקים האלה היא הייתה כמו "פורפרה"... עד שהיא מעלה רעיון טוב, היא הורסת אותו במשחק מוגזם שלא היה מבייש את "Golden Raspberry Awards"
. למרות שבסופו של דבר כן יצא ממנה משהו ובזכותה הם עלו על הבגידה
. מה שכן הקטע שהם סלחו לדאל ג'ו היה פתטי... כל הבכי הזה שלו... מצטערת לא קניתי...
.
מבחינת וו ג'ין טוב שלא לקח לו פרק שלם רק כדי לחזור לעצמו אחרי ה"נוק אווט" שהוא חטף מדו יונג...
. ואני חייבת להגיד שהייתי מופתעת שהוא חיבק את דאל ג'ו ככה... תמיד חשבתי עליו כעל סוג של איש הקרח כשזה נוגע לחיבה...
.
ואחרונה חביבה היא ג'יימי, הבגידה שלה בדו יונג הייתה לי קצת צפוייה (במיוחד כי וו ג'ין היה נראה נינוח מדי כשהיא הלכה), אבל לפחות היא לימדה את אותו שמי שמשחק באש נכווה. קצת מגוחך בעיניי שלקראת הסוף היא הפכה להיות חלק מ"החבר'ה הטובים" (במיוחד שהם לקחו אותה הביתה), אבל נו טוב זה היה צפוי שהיא תהיה מושפעת מהמלאך של המשחק הזה
.