Liar Game פרקים 9 ו- 10

Larc En Ciel

New member
קריפי קריפי קריפי

לפני שאתם מתחילים לקרוא קחו בחשבון שיש פה ספויילרים, שיכולים להרוס לכם את הצפייה בדרמה.

באמת שShin Sung Rok הוא השחקן הקוריאני הכי קריפי שיצא לי לראות. אם חשבתי שהפרצוף בפרק 8 היה משוגע, בפרקים 9-10 הוא בכלל הרג
. במיוחד בקטע שהוא דיבר עם דה ג'ונג, או בקטע שהוא איבד את זה לגמרי והתחיל לצרוח על וו ג'ין, אפילו הרוק עף לו מהפה כאילו הוא באמת היה משוגע
. מבחינת הדמות עצמה אין לי מושג איך נתנו לאדם הזה לרוץ חופשי בחוץ חח
... הדיקטטורה שהלכה שם מבחינת הכרטיסים הייתה
... והקטע שהוא איבד את זה והתחיל לשבור דברים... -למרות שזה היה צפוי שהוא יהיה צעד אחד לפניהם-
... בכל מקרה מההתחלה הם לא היו צריכים לסמוך עליו בכלל... אבל העיקר הם זחלו אליו בחזרה אחרי שהם בגדו בו ...
. וטוב אי אפשר בלי RIP ס'ונג ג'ונג
.

מבחינת הראשית בפרקים האלה היא הייתה כמו "פורפרה"... עד שהיא מעלה רעיון טוב, היא הורסת אותו במשחק מוגזם שלא היה מבייש את "Golden Raspberry Awards"
. למרות שבסופו של דבר כן יצא ממנה משהו ובזכותה הם עלו על הבגידה
. מה שכן הקטע שהם סלחו לדאל ג'ו היה פתטי... כל הבכי הזה שלו... מצטערת לא קניתי...
.

מבחינת וו ג'ין טוב שלא לקח לו פרק שלם רק כדי לחזור לעצמו אחרי ה"נוק אווט" שהוא חטף מדו יונג...
. ואני חייבת להגיד שהייתי מופתעת שהוא חיבק את דאל ג'ו ככה... תמיד חשבתי עליו כעל סוג של איש הקרח כשזה נוגע לחיבה...
.

ואחרונה חביבה היא ג'יימי, הבגידה שלה בדו יונג הייתה לי קצת צפוייה (במיוחד כי וו ג'ין היה נראה נינוח מדי כשהיא הלכה), אבל לפחות היא לימדה את אותו שמי שמשחק באש נכווה. קצת מגוחך בעיניי שלקראת הסוף היא הפכה להיות חלק מ"החבר'ה הטובים" (במיוחד שהם לקחו אותה הביתה), אבל נו טוב זה היה צפוי שהיא תהיה מושפעת מהמלאך של המשחק הזה
.

nuly123

New member
לא סתם קוראים לו

שין סונג רוֹק - אין ספק שהשחקן הזה יודע לירוק למרחקים ארוכים
שחקן אדיר שלגמרי נכנס לתפקיד המורכב הזה.
כמו שכתבתי בשרשור הצפייה, כשצפיתי בפרקים עצמם הייתי מרותקת למסך, אבל ממרחק של כמה ימים, הם לא השאירו עליי אימפקט גדול, ואני צריכה להתאמץ לזכור מה היה שם (אולי זה קשור גם לשבוע המעייף שעבר עליי...). הסיכום שלך ממש עזר בקטע הזה

אני מחכה לפרקי הסיום, אבל לא בנשימה עצורה. אילו הייתי ממש במתח, סביר להניח שכבר הייתי צופה בפרקים, ולא מחכה בסבלנות לתרגום לעברית... אני לא מושקעת רגשית לעומק בסדרה, אולי כי בסופו של דבר הנושא שלה הוא לא כ"כ מושך מבחינתי. אני לא בנאדם תחרותי מטבעי, וגם לא חובבת גדולה של משחקי אסטרטגיה, ריאליטי וכו'. לכן אני דווקא נותנת קרדיט מסוים לסדרה ולשחקנים - הם הצליחו לעורר בי עניין כלשהו בתחום שלא נראה לי מושך מלכתחילה. קראתי שיש ספקולציות לגבי עונה שנייה, אבל אין לי מושג אם בא לי לראות עוד עונה של הדבר הזה. נראה מה אני אחשוב אחרי הצפייה בפרקי הסיום...

Larc En Ciel

New member
חחחחחח כן אה

האמת שהסיבה היחידה שזכרתי כ"כ הרבה דברים, זה בגלל שאני כותבת לי נק' כשאני מסיימת את הפרק, ככה שאני אזכור לחפור עליהם בסיכום שלי. אבל בכללי אני גם לא זוכרת הרבה חוץ מההתחרפנות של אדון רוק -אני מאמצת את הכינוי-
. בכל מקרה אני שמחה שמצאת את החפירה שלי שימושית
.

כמוך אני גם לא חובבת גדולה של משחקי אסטרטגיה וריאליטי אבל הצורה שהם הציגו את זה, דווקא הצליחה לתפוס לי את העין -מה כסף גורם לאנשים לעשות-. בכללי אפשר להגיד שהסיבה היחידה שהצלחתי לשרוד את הדרמה היא בגלל אדון רוק שאם שמת לב אני מתלהבת ממנו יותר מהדרמה
, והדמות של הפרופסור למרות שהוא התחיל לשעמם אותי....
.

מבחינת עונה שנייה זה נורא תלוי מה יהיה בא... אם יתמקדו בחיים של דו יונג ואדון רוק ישחק בה, יש סיכוי טוב שאני אראה את העונה השנייה. אבל אם זה יתמקד בראשית המשעממת או במישהו אחר אין יותר מדי סיכויים שאני אראה את העונה, אפילו אם הם יתמקדו בפרופסור...

nuly123

New member
החפירה בהחלט הועילה

אני עצלנית מדי - אפילו בשביל לכתוב כמה נקודות
זו כנראה אחת הסיבות שלמרות שסיימתי את הסדרה, אין לי הרבה מה להגיד. מבלי לספיילר, פרקי הסיום היו קצת מאכזבים ופשטניים בעיניי, אולי כי ציפיתי ליותר אחרי כל בניית המתח שעשו בפרקים הקודמים.
כמו שאמרת, המשחק של אדון רוק האפיל על העלילה עצמה, שלא מימשה את הפונטציאל לטעמי (ובאופן כללי, אני חושבת שכל השחקנים היו טובים, רק שלא תמיד נתנו להם הזדמנות להציג את מלוא היכולת שלהם).
כמו שזה נראה עכשיו, אין לי חשק לצפות בעונה שנייה (אם תהיה כזו), אבל אני לא מתחרטת שצפיתי בסדרה. היו לה את הרגעים המעניינים והקריפיים שלה

Larc En Ciel

New member

האמת שעוד לא ראיתי את פרק 12, אבל כן תהיתי לעצמי איך הם יצליחו לדחוס כ"כ הרבה דברים בלי להרוס... כנראה שהם באמת הרסו (לפי פרק 11 שהיה משעמם...
).

לגמרי הם היו יכולים לקחת תסריט כזה לכל כך הרבה כיוונים שונים, והם נתקעו על משהו יחסית משעמם.
ואני מסכימה לפחות היה להם מספיק שכל לקחת קאסט טוב, למרות שהם לא הראו את כל היכולות שלהם
.

חח שמעי אין לי מושג מה קרה בפרק 12, אבל גם אם הוא יסתיים בזה שכולם נפלו לאיזה בור באדמה, כמוך אני לא אתחרט שראיתי את הדרמה. במיוחד בגלל שיצא לי להכיר את אדון רוק
.

nuly123

New member
אם לא בער לך להמשיך לפרק 12

&nbsp
אז זה עוד סימן לכך שהמתח לא בדיוק היה בשיאו אחרי פרק 11... אני הרגשתי סוג של עייפות החומר, ובעיקר רציתי שזה ייגמר כבר. זה לא שפרקי הסיום היו גרועים בעיניי, היו שם כמה רעיונות מעניינים, אבל איכשהו התחושה הכללית לא הייתה מלהיבה.
&nbsp
ראיתי כמובן גם הרבה תגובות נלהבות ששיבחו את הסדרה בכלל ואת פרקי הסיום בפרט. כך שכמו תמיד, על טעם ועל ריח

Larc En Ciel

New member
כן... פרק היה 11 בסדר

והיום שראיתי את הפרק סיום זה היה ממש משעמם
... היו כמה קטעים בודדים שהיו בסדר אבל מעבר לזה...
. מבחינתי זאת הייתה חתיכת נפילה לעומת הפרקים הקודמים... ודווקא ממש חיכיתי כי התסריטאי/ת אמר/ה שיש הפתעה
.

כן גם אני ראיתי תגובות שממש משבחות את הפרקי סיום, והסדרה ואין לי מושג על מה ולמה...
נו טוב כמו שאמרת על טעם ועל ריח
.

nuly123

New member
לפחות זו הייתה דרמה קצרה

&nbsp
ולא נתקענו עם דרמה משפחתית של 50 פרקים

למעלה