Liar Game -פרקי סיום

Larc En Ciel

New member

אם עושים השוואה בין פרקי הסיום לעומת הפרקים בשבועות הקודמים, לטעמי הפרקים האלה היו ממש משעממים...
.
פרק 11 עוד היה בסדר. אבל לעומתו פרק 12 התחיל בנקודה מסוימת, והמשיך בה במשך 60 דק' כמעט... וזה דבר שממש מוריד במיוחד בפרקי סיום. אם כבר הולכים על אותה הנקודה בציר זמן, לפחות תעשו אותה מעניינת...
.

מבחינת דה ג'ונג היא הייתה תמימה ונשארה כזאת כל הדרמה, וכמובן שהלקח בסוף הוא שזה משתלם להיות ככה
.

מבחינת דו יונג כמובן שהוא יצליח לברוח מהכלא בסוף כמו הודיני ג'וניור. ועזבו את זה שלא ברור לי, איך פתאום הכתבת מצאה מספיק חומר עליו בשביל להכניס אותו לכלא (יש מצב שפיספסתי משהו?
).
היו המון דברים שנשארו לא מובנים מבחינתי:
1.למה הוא גרם לדה ג'ונג לירות בו?.
2. מה הקטע של המפיקה שבמקום לצרוח "עצרו" רק בוהה כמו טמבלית?.
3. מה נסגר עם הפציעה של ווג'ין??, הראו שהוא נפצע בכתף, ואיכשהו בבית חולים זה ירד לזרוע?
.
4. ועל איזה בלבול בדיוק הוא דיבר בכלא?
.

מבחינת הסוף נראה שאם תהיה עונה שנייה היא תהיה מבוססת על משחק מאפיה, ולא טלוויזיה כמו המקור במנגה היפנית...
. וגם מסתבר שאיכשהו ס'ונג ג'ונג שרד... כנראה שזאת הייתה אמורה להיות ההפתעה הגדולה שהתסריטאים דיברו עליה?(לא ראיתי שום דבר אחר שיכול להפתיע
). ובאותה הנשימה מה נסגר עם כל שאר האנשים שהתאדו באוויר?
...

ציון סופי:
6.5 ממש לא הרגשתי את הבאסה שמרגישים בסוף של סדרה בדר"כ. הסיבה היחידה שהדרמה עקפה את הציון 5 אצלי היא רק בגלל הקאסט המעולה, ורגעי השיגעון של דו יונג.

nuly123

New member
האמת שהפרקים האלה די התאדו לי מהמוח

למרות שעבר רק שבוע מאז שצפיתי בהם. הייתי ממש צריכה להתאמץ כדי להיזכר מה היה שם. אם להגדיר אותם במשפט אחד, לטעמי הם היו אנטי-קליימקסיים בעליל. הייתה שם נפילת מתח די מאכזבת מבחינתי, יחסית לציפייה שנבנתה בפרקים הקודמים. כמו שכתבתי בשרשור הקודם, בעיקר חיכיתי שזה ייגמר כבר.
היו שם כמה מהלכים שיכלו להיות מעניינים, אבל הם התמשכו והתמשכו, ובשלב מסוים כבר נמאס לי מכל האקדחים האלה. כמה סיבובי יריות וכמה לבבות וירטואליים נדרשים כדי שמישהו יודח (או ימות...)? הייתה לי תחושה שזה נמשך שעות על גבי שעות, אם לא ימים
אפילו הפרצופים של דו יונג בסוף השאירו אותי אדישה לגמרי. בעיקר התבאסתי מהפריזורה החדשה של וו-ג'ין
ואת צודקת, ההפתעה העיקרית הייתה שס'ונג ג'ונג שרד כנגד כל הסיכויים. יכלו לפרגן לו קצת יותר זמן מסך...

אין לי תשובות לסימני השאלה שלך, והפרקים גם לא מספיק טריים בזיכרוני כדי שאוכל לענות בהרחבה. רק אגיד שפציעות בדרמות הן מאוד דינמיות
ויש להן נטייה לעבור בין חלקי גוף שונים

לגבי הסיבה שבגללה דו יונג רצה לגרום לדה ג'ונג לירות בו - אני הבנתי שהוא רצה לסגור חשבון מהעבר המשותף של שלושתם, להכריע את משחק הבאר מהילדות, וללכת על הכל - ניצחון מוחלט או מוות. הרי היה סיכוי מסוים שהוא לא ימות, גם אם אחד הכדורים אמיתי, לא? (או שאיבדתי כבר את החשבון וענייני ההסתברות מרוב סיבובים). ואולי גם ככה הוא רצה להוכיח שהטוב והטוהר לא מנצחים, אם מישהי כמוה הורגת מישהו כמוהו (גם אם בשוגג/לא במודע). אולי בסיכומים ובתגובות בדרמבינס יש הסברים מספקים יותר, לא התעמקתי בהם.

אצלי הסדרה זכתה לציון 7 - בעיקר בזכות המשחק המעולה של ידידנו היורק למרחקים ארוכים
וכמה טוויסטים חביבים בכ"ז. נהניתי גם מהכריזמה השקטה של הפרופסור, במיוחד בפרקים הראשונים. וגם לג'יימי היו כמה רגעי חסד

Larc En Ciel

New member
אני מסכימה

האמת שגם אותי הפרצופים שלו כבר לא ממש הרשימו , אבל הייתי חייבת לצלם בכל מקרה את הצסנות הכי "חזקות" שלו בפרקים, זה כבר נהיה הרגל
.

לגמרי מה נסגר עם כל התספורות המוזרות שיש בדרמות (דוגמת BOF, וPinocchio וכ'ו), הבנתי שאתם רוצים שיבינו שהסתיימה איזושהי סאגה אבל למה לכער?
.
מבחינת ההפתעה...............
.................
...........
........
..... ובאמת שיכלו לתת לו יותר זמן מסך כהפתעה
.

חח תכלס, זאת לא פעם ראשונה שאני נתקלת בזה
.
מבחינת להכריע את המשחק זה היה ברור שהוא רוצה לסגור את העניין. מה שכן לא ידעתי שהוא עשה מין רולטה רוסית מבחינת הכדור... הייתי בטוחה שהוא שתל אותו יחד עם הרובה, בכדי שוו ג'ין ירה בדה ג'ונג או משהו בסגנון...
. אחרי הכל הוא היה צריך לתכנן את זה מראש שהכדור יגיע לרובה האמיתי, כי אם יורים את הכדור האמיתי עם רובה צעצוע, הוא או היה מתפוצץ לך בפנים או שהרובה היה נמס...
אבל אני מניחה שלרגע שכחתי, שבדרמה כמו בדרמה קורים דברים לא הגיונים במציאות
.

האמת שאני מסכימה איתך לגבי הפרופסור... בהתחלה ממש התלהבתי מהכריזמה שלו, אבל לאט לאט הוא התחיל לשעמם אותי
.
ואפרופו ג'יימי יש מצב שהיא, ו"הגובה חובות בעל הלב הטוב" סיימו ביחד?
או שאני מדמיינת דברים?
.

nuly123

New member
הפרצופים שלו בהחלט ראויים לתערוכה במוזיאון

וכן, כבר עשו לא פעם את רשימת התספורות המכוערות/ הדברים הלא הגיוניים בדרמות, ולצערנו הרשימות האלה רק מתארכות

נראה לי שהשאירו את הקטע של ג'יימי וגובה החובות קצת מעורפל, אבל לכיוון החיובי - זה יותר ממה שנתנו לנו לגבי דה ג'ונג והפרופסור, לא? (לא שציפיתי במיוחד לזוגיות שלהם... אולי קצת בהתחלה).

Larc En Ciel

New member
חח עכשיו נתת לי רעיון לשרשור תמונות

כן אני חושבת שמעיין (תקני אותי אם אני טועה) העלתה אותה
.

זה היה נראה כאילו משהו באמת קרה, במיוחד בגלל החיוך והפרחים
. האמת שלא ציפיתי לזוגיות מהם, במיוחד בגלל שלפי מה שהבנתי במנגה לא קרה ביניהם כלום. מה שכן כל סצנת הבאר וההושטת יד כן גרמה לי לכמה סימני שאלה לגבי ה"יחסינו לאן" ביניהם
.

nuly123

New member
לכי על זה

&nbsp
נראה לי שהם פשוט רצו להשאיר כמה דברים פתוחים לעונה הבאה (מי יודע אם היא תתממש ומי ישחק בה בכלל). נדמה לי שקראתי איפשהו שבחלק מהדברים הסדרה לא נצמדה למנגה ופיתחה את העלילה בכיוונים אחרים.

Larc En Ciel

New member
חח בהזדמנות שיהיה לי ממש משעמם

יש מצב...
.
הבנתי, והאמת שלא קראתי את המנגה בכלל. אבל נראה לי שאולי אם תהיה עונה שנייה, היא תיצמד אליה יותר מבחינת המשחק עצמו
.

למעלה