שעה אני כותבת תגובה ואז הכל נמחק
שתפוז ומערכת התגובה החדשה שלו ילכו להזדיין על זה שהם לא שומרים את החפירה שלי
שיר השבוע? שני שירים שחרשתי עליהם השבוע כמו שלא חרשתי על שירים במשך משהו שנראה כמו שנים. והם אפילו לא כאלה חדשים אבל התמכרתי אליהם בטירוף השבוע.
Little Big Town - Girl Crush
Craig Morgan - We'll Come Back Around
ציטוט השבוע? (או סתם קטע שהצחיק אתכם) לפעמים בעבודה לא בא לי להגיד לאנשים שקוראים לי דילן אז אני ממציאה שמות, סתם שמות רנדומלים שעולים לי בראש. לפעמים זה משעשע שאני מדברת עם בן אדם שהמצאתי לו שם ואז אחרי איזה כמה דקות הוא שואל כזה "רגע, אז איך אמרת שקוראים לך" ואני לא זוכרת מה אמרתי לו
קיצר השבוע הלכתי לסטארבאקס והם לשם שינוי החליטו לכתוב "דילן" בלי שגיאות על הכוס (הוריי!) ובדרך חזרה עברתי דרך שון, בעלי (שלא מודע לזה שהוא בעלי עדין) כדי להגיד לו שלום. פתאום הוא דופק לי מבט מוזר ועושה לי כזה "השם שלך זה לא דילן!" עכשיו אני אוכלת סרטים שהשלוש מקסיקניות שמוכרות תוספות שיער לידנו ואני קוראת להן סופיה, (אפילו שלאף אחת מהן לא קוראים סופיה אבל זה נשמע לי כמו שם מקסיקני טיפוסי והן נראות לי דומות. וכן אני גזענית) והן בתגובה גם קוראות לי סופיה (או יולנדה כשהן מחליטות להסתלבט עליי) אמרו לו לקרוא לי סופיה. אז אני כזה "אל תגיד לי שגם אתה עכשיו קורא לי סופיה
"
שון: ~מבט עוד יותר מוזר~
אני: "רגע... איך אמרתי לך שקוראים לי...?"
שון: "אמנדה"
~והנה נגוז החלום על שון כבעל נאמבר 4~
שון: "אני הולך לקרוא לך דילן מהיום"
~יש חתונה!!~
טוב זה בטח מצחיק רק אותי אבל שתדעו לכם שאני מוצאת את זה ממש מרשים שהוא זכר שמלפני ארבעה חודשים בפעם הראשונה שראיתי אותו חירטטתי לו שקוראים לי אמנדה. אני חושבת שזה לגמרי הופך אותו לראוי לתואר בעל #4. ולמקרה שתהיתם, לא, זה לא הופך את זה לפחות מרשים כי גם אני זוכרת את השם שלו. הוא פשוט הולך עם תג שם כל הזמן אז בסופו של דבר אני זוכרת אותו. למרות שפעם אחת הוא עבר לידי ואמר לי שלום לפני שהוא התחיל לעבוד והוא היה בלי החליפה והתג שם שלו ומתוך נימוס אמרתי לו שלום אפילו שלא היה לי מושג מי זה, ורק אח"כ כשהוא עשה שוב סיבוב כשהוא כבר התחיל את המשמרת שלו הבנתי מי הוא. #אלצהיימר.
קניית השבוע? לא היה לי תקציב לקנות כלום. אבל השבוע הרווחתי 1000 דולר מלשבת בבית ביום חופש, אז אני חושבת שאני אלך לפנק את עצמי באיזה צעיף של לואי ויטון שעולה 700$ סתם כי אני יכולה
ספר/מאמר/כתבה טובים שקראתם? הדבר היחיד שקראתי זה את התגובות שלכם לפרקים. וגם זה בלחץ.
סרט/סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם? איזה מישהי בדירה רצתה לראות סרט אז כמובן שכפיתי עליהם סרט של דרו ברימור, הנבחר הפעם היה Going The Distance. למרות שממש בא לי לראות את סינדרלה החדש. אולי השבוע אלך לראות.
משהו טוב שאכלתם השבוע? דג סלמון.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע? פפט
קטע מעצבן שקרה השבוע? אין לי כוח להיכנס לזה עכשיו. אבל בגדול היה שבוע לא משהו.
קטע משמח שקרה השבוע? הרווחתי 1050$ ביום חופש. ומישהי אצלנו חגגה יומולדת אז כמובן שזה הפך לתירוץ של מלא אלכוהול וריקדים מושחתים למוזיקה לטינית שאח"כ הפכה לשחורה ואז בסוף הערב לקראת 5 בבוקר הפכה לשירי מסעדות רוסיות (וכן, יש פלייליסט כזה ביוטיוב. תכתבו "Russian restaurants music"). רק אלוהים יודע איך זה קרה
מסר לאומה? BringBackSarina#
תמונת השבוע? אין לי כוחות לתמונה עכשיו.
והשאלה המתחלפת - מה תשדיר הבחירות הכי הזוי שראיתם? או סתם אם בא לכם לשתף במשהו לקראת הבחירות... מי רואה תשדירי בחירות? הדבר היחיד שקרוב לדיבורי בחירות שאני מקבלת כאן זה מאיזה סבתאל'ה אמריקאית בת 200 כאן שכל פעם באה לחפור לי על כמה היא מוטרדת מזה שעוד מעט יש בחירות והיא חוששת שביבי יבחר שוב
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0