יום שלישי - פעמיים כי טוב

יום שלישי - פעמיים כי טוב

לפני שנעבור לטוב, קצת עדכוני מערכת ושיתוף
אחת לחודש יערכו בפורום פעילויות שיוקדשו לנושאים שונים וימשכו בין יום לשבוע .
רשימת הנושאים לחודשים הקרובים תפורסם בפורום בשבוע הבא ואתם מוזמנים לעקוב ולהתעדכן

הקומונה הסודית של הפורום עדיין פתוחה בפני מי שנמצא איתנו לפחות חצי שנה ונחשב חבר פורום פעיל* (*מינימום 3 הודעות בכל חודש)
ומי שמתאים להגדרה מוזמן למהר ולהצטרף

למי שעדיין לא עומד בתקופה ובכמות הפעילות
מומלץ להתחיל לשנות את המצב

ולכולם, חשוב שתדעו שאנחנו מתכוונים להשאיר את הקבוצה אינטימית ככל שניתן ובמידה ונגיע למכסה שתראה לנו כעלולה לפגוע בייחודיות הזו, לא נקבל חברים חדשים עד שיתפנה מקום בעקבות חילופי חברים, עד אז ואם וכאשר, יש עוד מספיק מקום וזמן להצטרף

נעבור לשיתוף אישי

רגע, רגע...שניה...אומרים לי פה שאנחנו עוברים למבזק חדשות מיוחד...

(דמיינו את הקול הסקסי שלי יחד עם המראה של דני קושמרו, שילוב מוחץ!!!)
ערב טוב לכם ואנחנו במבזק חדשות מיוחד!
הרגע הותר לפרסום כי ביום חמישי האחרון פוצץ השחקן והבובנאי, דודי בן אדרת את הבלון האחרון, לאחר מכן תלה את נעלי ה
,אהה סליחה, הריקוד שלו והוריד את המסך מעל ההצגות והתיאטרון בו לקח חלק שנים רבות מאוד.
באולפן כבר נמצאים כל כתבינו הבכירים: רוני דניאל, אמנון אברמוביץ , רינה מצליח, משה נוסבאום, גם כתבנו המדיני אודי סגל מצטרף אלינו ואפילו אהוד יערי בדרכו לאולפן,
כולם הזדעקו מבתיהם כדי לדון על ה
שנפלה כרעם ביום בהיר על תיאטרון הילדים המסחרי.
לפני שנעבור אליהם, אנחנו עוברים בשידור חי לכתבנו ברהנו טגנייה עם כל הפרטים שיש בידינו עד כה, ברהנו אליך
(הנהוני ראש שעה עד שמתחיל לדבר)....כן דני...שומעים?... אני בשידור?...כן דני, כאמור הלם ותדהמה הן המילים הנכונות לתאר את המצב ששורר החל מסוף השבוע האחרון.
נודע לנו כי חברי הפורום שהשתתפו במפגש האחרון קיבלו מידע מוקדם על כוונותיו של דודי שמסתבר שכבר לפני כחודשיים החלו להיווצר סדקים ועימותים שהובילו לתוצאה הזו.
הנה יוצא אלינו דודי והוא עומד לתת תגובה קצרה, בואו נשמע אותו:
ערב טוב לכולם
אני מאשר את הפרטים שהתפרסמו עד כה, החל מיום חמישי האחרון ולאחר מעל 26 שנים של עבודה בעשרות הפקות בתיאטרון הזה ועם אותו מפיק - אמרגן,
אינני עוד חלק ממקום זה! חילקי דעות אישיים ומעל לכל מקצועים גרמו לכך שמעתה לא אהיה יותר הדחליל בקוסם מארץ עוץ ואני נפרד ממנו לאחר שהפכנו לאחד וזה לא מפתיע אחרי 26 שנים, בהן אני צועד איתו אל הקוסם, אני נפרד מפלטיניו המשרת שאת דמותו יצרתי ושיכללתי במשך שנים רבות מאוד בהצגה: "בת הים הקטנה" שבה הופעתי לראשונה בגיל 19 ובכלל בתפקיד הנסיך...אני אומר שלום גם לרון עם הבלון הצהוב ושיח הורדים מ"מעשה בחמישה בלונים" בה הופעתי משהו כמו 12 שנה, לשמוליקיפוד, לפלוטו, לארנב מעליסה בארץ הפלאות ולעוד תפקידים רבים שקצרה היריעה מלהרחיב.
תודה לכל השחקנים\יות, זמרים\רות, רקדנים\יות, הסלבים\יות, התפאורנים, מעצבי התלבושות, התאורנים, אנשי הסאונד, עובדי הבמה וכל שאר נושאי התפקידים השונים שהכרתי ועבדו איתי ולצידי לאורך השנים, הייתם לי קולגות אבל גם חברים וסוג של משפחה

תודה גדולה, מה גדולה?! ע נ ק י ת!!! למאות אלפי הילדים וההורים שהצלחתי לרגש, להפתיע ולצחוק עד דמעות ושתמיד חיכו לי אחרי ההצגות רק כדי לפרגן, לשבח ולהודות,
הייתם עבורי רגעי אושר וסיפוק ושמשתם כמשענת היחידה שהחזיקה אותי כ"כ הרבה שנים בהצגות ובתפקידים האלה

מבטיח שנפגש עוד לפני שנספיק להתגעגע אחד לשני

זו תגובתי לעת עתה ואם וכאשר יהיה לי מה להוסיף לגבי התחושות וכדומה, אעשה זאת ישירות מול חברי הפורום ולא מעל גבי המרקע.

ועכשיו נשוב לתוכניתו: יום שלישי - פעמיים כי טוב
: ומה בתוכנית שלנו???
פעמיים כי טוב - 2 שירשורים צבעוניים ומאירי עיניים שיעשו לכם טוב
הראשון כבר בדרך אליכם,
מיד לאחר הפסקת פרסומות קצרה

יהבוליק

New member
דודי תתחיל לכתוב מחזות...

ממש דמיינתי את זה מתרחש!
בהצלחה בדרך החדשה! הטוחה שהיא תהיה לא פחות מוצלחת

פ י ו ל ה

New member
וווווווווווווואאאאאאאאאאווו דודינקהה!!!

איזה מרגש!
בתור אחת ששמעה לא פעם על עלילותך בתאטרון אני מתרגשת עבורך מסיום של תקופה כה משמעותית וחוויתית..
באתי למרות שמאוחר כי היו ימים מטורפים ולא הספקתי להכנס אז אמרתי אני רק אציץ ואגיב מחר אבל פשוט לא יכולתי להתאפק!!
אז רק לך אני מגיבה ומתמוטת לישון.
מזל טוב איש יקר על הצעד הנכבד הזה ומאחלת לך המון המון בהצלחה בהמשך!!!

אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים

דודי,
שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר!
ומישהו חכם מאוד (ד"ר סוס)- אמר:
"אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים"
משפט שפשוט עושה חשק לצאת ולגלות לאן הדרך תיקח אותנו....

תתחדש!

nishnosh

New member
דודי בהצלחה!!! אהבתי את תפקידך כמשרת

פלטיניו - אין ספק שעשעת מאוד את הילדים

בהצלחה!

כל אדם רשאי לעשות את מה שליבו מורה לעשות

---חוץ מפגיעה בזולת בוודאי. ואם ליבך אומר לך "שינוי" - צא לדרך ותבורך בה.

איי אם שוקט!!! I AM SHOCKED

אחרי מיליון שנה אני סופסוף נכנסת לפורום ומגלה את הידיעה המרעישה הזאת שלך, דודי!
מה? מי? מו? למה? לאן? מה הלאה???
סליחה שאני ככה מתפרצת, אבל מה? זה בגלל הקופים?...

אני רואה שהמון דברים התפתחו והתקדמו פה בינתיים בלעדי.
מקווה שאצליח להתעדכן ולחזור לעניינים.
בינתיים נשיקות וחיבוקים לכולכם

והמון המון הצלחה לך, דודי, בהמשך הדרך!

נעמה

ש ר ו נ ת

New member
בהצלחה לך דודי!

אין ספק שבדרכך המיוחדת מלאת אהבה ליצירה ותאטרון תעשה הרבה דברים שיגרמו לנו לקנא

תודה רבה וענקית לכולכם

הייתי מאוד רוצה להגיב לכל הודעה באופן אישי,
לצערי בגלל מגבלות זמן לא אוכל לעשות זאת

אבל חשוב לי מאוד שתדעו שקראתי כל אחת ואחת מההודעות שלכם ויותר מפעם אחת

ריגשתם, שימחתם, חיזקתם, עודדתם והצלחתם לעורר בי כל רגש (חיובי כמובן) שניתן לחוש.
תודה לכם על כך, על כל השאר, על מי שאתם ובעיקר על זה שאתם חברים שלי

שלכם באהבה ובגאווה:
דודי

למעלה