סיכום שבועי

SHTRUDIDI

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע-
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן-
משהו טוב שאכלתן השבוע-
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
קטע משמח שקרה השבוע-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכן-
והשאלה המתחלפת- מה הערוץ שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה?

שבוע נהדר שיהיה

מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
סיכום בכלל לא ממורמר

שיר השבוע- לא יודעת לגבי השבוע כי לא שמעתי כלום אבל היום שמעתי את האלבומים של תומאס ראט וקיפ מור אז נלך עליהם. אה בעצם יש לי שיר! אני חולה על השיר הזה!
כל היום שומעים אותו בלופים...
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- ראה תמונה
קנית השבוע- למי היה זמן לקנות משהו
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- למי היה זמן לקרוא משהו
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- למי היה זמן לראות משהו. סתם נו, ראיתי איזה 2 פרקים של האישה הטובה.
משהו טוב שאכלתן השבוע- עוגת יומולדת של איזה ילד מהגן. הזהרתי את האמא מראש שלא תכין עוגה מגעילה כי בא לי עוגה טעימה אז היא הכינה לילדים עוגת שוקולד משעממת (אם כי לא רעה) ולצוות עוד עוגת וניל וגבינה מוצלחת.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- אל תדברו איתי על הספקים.
קטע מעצבן שקרה השבוע- כל השבוע הזה איכסה
קטע משמח שקרה השבוע- משמח? שכחתי מה המשמעות של זה.
מסר לאומה- אני בכלל לא ממורמרת
תמונת השבוע שלכן- אמא של ברנדי פירסמה את זה והצחיקה אותי..
והשאלה המתחלפת- מה הערוץ שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? VOD
אני לא באמת רואה טלוויזיה אבל אם כבר אני מגיעה לסלון כדי לאכול ומשתמשת בשירותי הטלוויזיה (כי אין לי את המחשב שלי שם) אני מזפזפת בין ערוצי הסדרות של יס. כשאני נמצאת בבייביסיטרים שיש להם הוט ואין להם סדרות מעניינות, אני צופה בערוץ הריאלטי הדוקומנטרי הזה שלהם. איך שלא קוראים לו. יש שם תוכניות מעניינות לרוב. כמו לראות מחשבות פליליות. רק אמיתי

שבוע נהדר שיהיה יום העצמאות!!!

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SHTRUDIDI

New member
התמונה אדירה

מאמצת חצי מהם

עוגת גבינה וניל נשמע יאמי. בא לי גם.

תומאס ראט הוא קאנטרי?
את השם קיפ מור שמעתי פעם אבל את תומאס הזה נבר.

מה יש בערוץ ריאליטי הזה בכלל?
פעם בזמנו ראיתי אותו (כשעוד היה לי הוט) והיה שם אמבולנס שאסף פצוע.
בפעם אחרי שצפיתי היה עוד אמבולנס שאסף פצוע אחר (אני מקווה).
אף פעם לא הבנתי מה באמת משודר שם חוץ מזה...

LeAnnDylan

Well-known member
אכן

תומאס הוא קאנטרי פופ חמוד כזה. הנה אחד השירים המוכרים שלו - https://www.youtube.com/watch?v=I4keD5Qvya4
התחלתי לשמוע אותו כי הוא הבן של איזה כותב שירים מאוד מוצלח וחשבתי שאולי יש מצב שהכישרון עבר גם לילד. ומסתבר שכן. האלבום שלו כיפי ממש.

ולא סגורה לגבי כל התכנים של הערוץ הזה כי יוצא לי לצפות בו איזה פעם בחודש למשך איזה שעה אבל כשאני מגיעה אליו יש בו כל מיני תוכניות כאלה שמפענחים פשעים מן העבר. תוכניות בתי משפט/משטרה וכאלה. תמיד יש שם איזה אנשים חטופים/פצועים/מוכים/נכים. זה נחמד.

SHTRUDIDI

New member
הוא חמוד למדיי

והשיר חביב ממש.
אני מופתעת לטובה.

ובגללך עכשיו יוטוב מציע לי שירים של סקוטי מקרירי

LeAnnDylan

Well-known member
כי ביקשתי?

ילדים בדר"כ אוכלים רק עוגות שוקולד. מידי פעם יש איזה הורה פלצן שמחליט שהילד שלו טוב מידי לעוגות שוקולד או ששוקולד זה לא בריא אז במקום עוגת שוקולד סטנדרטית, מכינים לילד איזו עוגה בחושה רגילה ובמקום הסוכריות הסטנדרטיות, שמים פירות מעל.
עכשיו לי באופן אישי אין בעיה עם זה כי אני לא אוהבת עוגות שוקולד ככה שאם יש הורה שמעדיף להביא עוגת תפוזים נניח, זה עדיף. טעים יותר.
אבל ילדים לא אוהבים עוגות כאלה ואלא אם כן העוגה ממש מוצלחת, הם לא אוכלים.

אם אני מציקה לאיזה הורה שיביא עוגה טעימה. הם יוצאים מנקודת הנחה שאני לא מתכוונת לעוגת שוקולד, כי אי אפשר לעשות מהן משהו טעים. הן בנאליות ומשעממות. (אם כי הייתה איזה אמא אחת שניסתה לדחוף את הגבולות קצת וניסתה לעשות איזה עוגת גנאש שוקולד עם שכבת קרם ממש עבה שהייתה מלכלכת להפליא בקרב הילדים וגם לא ממש להיט כי לא היו בה סוכריות...)
אז כשיש איזו אמא נחמדה שאוהבת אותי, היא מכינה עוגה נוספת מעבר לשוקולד של הילדים כדי שלא אמתח ביקורת על הכישורים הקולינריים שלה.

SHTRUDIDI

New member
סיכומון

שיר השבוע-
מכורה אליו קשות:
https://www.youtube.com/watch?v=nXXVMcyy_Ag
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
ג'ימי ואמה הסטון המדהימה

https://www.youtube.com/watch?v=bLBSoC_2IY8
וגם הקטע החסר משמעות הזה, אתם חייבים לראות עד הסוף כי זה נהיה אדיר משנייה לשנייה

https://www.youtube.com/watch?v=mWDI-vKvdFc
קנית השבוע- כלום
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- קראתי ספר ממש לא מומלץ אז עזבו אתכם וקראתי עוד כמה ספרי שואה. קשה לי להאמין שאיכפת לכם.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- איידול ורמזור. לא ראיתי כלום...
משהו טוב שאכלתן השבוע- עוגת שוקולד שהכנתי

הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- לא. ממש לא.
קטע מעצבן שקרה השבוע- קקי של שבוע.
קטע משמח שקרה השבוע- נגמר הקקי של שבוע והוא מתחיל להשתפר.
מסר לאומה- שוקולד זה טעים.
תמונת השבוע שלכן-

והשאלה המתחלפת- מה הערוץ שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? יש לי עידן+ שזה שם קוד ל"למעשה אני צופה בערוץ הכנסת הרבה".

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
הפנדה

איזה טמטום. אם לא הייתי יודעת בטר, הייתי בטוחה שאת בת 3. אם כי מודה שגיחכתי קלות אבל זה מטומטם להפליא.
הליפסינק היה מצוין. אם כי דווקא השיר השני של אמה סטון זה שג'ימי ממש התלהב ממנו היה הכי פחות מוצלח מבין הרביעיה.
לא יודעת איפה הם מוצאים שירים כאלה הזויים. השני של ג'ימי הרס אותי מצחוק

SHTRUDIDI

New member
הקטע עם הפנדה גאוני בדיוק בגלל זה

גם גאון שיישב מול זה לא יוכל שלא לגחך. זה כל כך דבילי שזה גאוני

כל פעם שהפנדה עוברת החייאה אני מתה מצחוק

נכון שאמה סטון אחת המהממות?
ואני מאוהבת בשמלה שלה.

השיר השני שהיא עשתה היה אדיר והשני של ג'ימי בכלל גאוני.

LeAnnDylan

Well-known member
לא כזו מהממת

אבל מצד שני אני לא מכירה שום דבר שהיא השתתפה בו אז קצת קשה להחליט כמה היא מהממת מהקטע הזה שבו היא אולי משעשעת קצת אבל לא ממש מהממת.
השיר השני שעשתה היה מעפן.

SHTRUDIDI

New member
הוא שיר ממש טוב

אני חורשת עליו המון.
הפזמון מעולה ונתקע לך בראש גם אם לא בא לך.
האמת שזה היה הצלצול שלי בפלפון בזמנו וכל פעם שהוא היה מתחיל הייתי רוקדת ושוכחת לענות

לא ראית שום סרט עם אמה סטון?
מה עם איזי A?
הוא מוצלח.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא ממש חובבת סרטים

וכרגע אני עדין עם ההמלצה הקודמת שלך.
מתקדמת בקצב יפה, הגעתי כבר לעונה 4. אם כי חייבת להודות שבאיזשהו שלב התחלתי לרפרף על פני הפרקים, להירדם באמצע שלהם ולא להשלים את מה שפיספסתי או לעשות דברים תוך כדי צפיה בפרק כשידוע שמולטיטאסקינג ואני זה שני דברים שונים.
ובכל זאת, אני חושבת שהגיע הזמן להכניס את לאנה כדמות קבועה. גאד היא כוסית

jess r

New member
האמת?

היו פרקים שהקייס המשפטי היה משעמם ופשוט הרצתי את הקשקשת המשפטית רק לסצינות של הדמויות הקבועות (טוב, בואי נודה בזה, רק של קלינדה
), אז אני מבינה אותך. אבל זה עבר וחזר להיות מעניין.

את צודקת לגבי לאנה

למעלה