יא כבר יום שישי
שיר השבוע- יש כמה
Somethin Bad - Miranda Lambert & Carrie Underwood
Bartender - Lady Antebellum
That Girl - Jennifer Nettles
Keep Us Safe - Carrie Underwood
ועוד כל מיני שעוברים חרישה כבר כמה שבועות אז אני לא אציין שוב.
ציטוט השבוע שלכם (או סתם קטע שהצחיק אתכם)-
הפעם גם אני אשים לינק. ליפ-פליפ של דרו וג'ימי. ראיתי את זה וצחקתי בקול. לגמרי נחנקתי מצחוק. ולא רק בגלל שאני מתה על דרו ברימור וג'ימי פאלון. בגלל שזה פשוט אדיר
גם בפעם העשירית שאני רואה את זה עכשיו אני צוחקת לעצמי בקול ובטח השכן חושב שאבדה עליי דעתי
שימות.
https://www.youtube.com/watch?v=Aru1VCqnsz8
קנית השבוע- עדשות. אם כי הן עדין לא הגיעו אבל שילמתי עליהן אז זה צריך להיחשב בקניית השבוע. ובכלל אני חושבת שקניתי די הרבה דברים כי איכשהו יש לי חיוב של 4000+ ש"ח באשראי שאני בדר"כ לא משתמשת בו.. אופס
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- ראיתי שיש לי מלא קרדיטים לאודיבול ויש גם מבצעים של 2 ספרים בקרדיט אחד אבל לא עשיתי עם זה כלום.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי עוד כמה פרקים של תחיית המתים, זה מתחיל להיות מענין. וגם סיימתי את העונה הראשונה של רופא להשכיר, זה הרבה יותר נחמד משחשבתי בהתחלה. ואני ממש אוהבת את לאנה שם. אפילו שהיא לא לסבית. ואם כבר לאנה, אז הסתיימה העונה של האישה הטובה. יחד עם האנטומיה, עד עצם היום הזה ומחשבות פליליות, אני מגיעה לסוף של כל הסדרות שלי:-| מזל שאגרתי עונה שלמה של רוק 30, צווארון לבן ופרשיות סמויות בדיוק לימים אפורים שכאלה. ויש לי גם לסיים את רופא להשכיר, עוד איזה 3 פרקים של נקמה ועוד כמה של נאשוויל עד שאסיים גם אותן. אז לשבועיים הקרובים אני מסודרת אבל כדאי מאוד שיתחילו עונות חדשות של דברים שאני אוהבת או לחלופין שיתחילו להיות לי חיי חברה ואני לא אצטרך טלוויזיה...
משהו טוב שאכלתם השבוע- כבד. בדר"כ לא חובבת של איברים פנימיים אבל כבד אני ממש אוהבת ואכלתי היום אחד ממש מוצלח. וחוץ מזה היו השבוע עוד דברים מוצלחים, עוגות יומולדת מהיומולדת של אבא, נאצ'וס בברברוסה, מוקפץ שהכנתי, פיצה של בת דודה שלי והסלט האגדי שלי. חבל שחצי מהם הייתי צריכה להקיא.. אה! רגע, שכחתי את הדבר הכי מוצל השבוע! הפרוזן יוגורט של בן&ג'רי'ז כזה טעים
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא.
קטע מעצבן שקרה השבוע- הייתי חולה. והפרעות שינה. משהו נוראי.
קטע משמח שקרה השבוע- אממ. כרגע הדבר היחיד שמצליח לשמח אותי זו מוזיקה ויצאו השבוע שלושה שירים נפלאים שאני אוהבת (למעלה בסכמ"ש, מינוס דאט גירל שהוא לא חדש) שעשו לי קצת שמח.
מסר לאומה- "בגן שלנו לא הורגים ילדים!!" אמר ילד בן שנתיים וחצי עם פטיש בידו.
תמונת השבוע שלכם- "My name is Ian and I hate Starbucks"
והשאלה המתחלפת- מהו מעדן החלב\ יוגורט האהוב עליכם? אממ, בעיקרון הכי אוהבת את מעדן הגולן. שכבר הפסיקו לייצר או ש"שידרגו" והפכו אותו ל-joy. פחות מוצלח אבל עדין טעים. אוהבת גם את המרקם של קרלו. ואני מניחה שמילקי תמיד עושה את העבודה, במיוחד ההפוך, השוקולד לבן והאוורירי. ואם מדובר ביוגורטים, אז כל דבר שהוא לא 0% ועם פירות יער זה משהו שאני אוהבת. עדיפות למולר אבל באמת שכל דבר עם פירות יער טעים לי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0