שיר השבוע- קן איי ג'סט סיי - אידינה
היא מושלמת! בחיי. אני כל כך מאוהבת בה!
אז כפי שציינתי בשרשור אחר פה, רכשתי את הפסקול של If/Then ושם שם מלא שירים שווים של אידינה
כדי שלא תצא גם הפעם חפירה מפלצתית של שירים, אציין רק בודדים שממש ממש אהבתי:
Love While You Can
Here I Go
Surprise
You Learn to Live Without
ויש את האלבום לייב שלה שכולו אדיר, גם בזכות השירים והביצועים. אבל גם בגלל שהיא ממש משעשעת. אני אוהבת את כל הקשקושים שלה בשירים.
אוהבת מהאלבום הזה במיוחד את:
Tomorrow
Poker Face
Love for Sale / Roxanne
Defying Gravity
והדואט (הקורע) עם בעלה החתיך טי דיגס - Where or When
ומאהבה אחת, אני קופצת לאהבה שניה - ג'סי אלכסנדר
. גם במקרה שלה הייתי עסוקה בלכוש מלא שירים שלה והיא פשוט מושלמת
אוהבת במיוחד את See You Again וגם את Can You Make It Feel Right ואת Fool Me Again וגם השבוע חורשת המון על Mine Would Be You.
ועוד שירים שעוברים חרישה:
His Hands - Jennifer Nettles & Brandy Clark הן הופיעו עם זה באופרי וזה בערך הדבר הכי מושלם אבר
Bad Girl Phase - Sunny Sweeney
Gravity is a Bitch - Miranda Lambert
Little Red Wagon - Miranda Lambert
Priscilla - Miranda Lambert
All That's Left (feat. The Time Jumpers) - Miranda Lambert
טוב אני אסתום עכשיו כי זה לא יגמר.
ציטוט השבוע שלכם (או סתם קטע שהצחיק אתכם)- אידינה הצחיקה אותי
שמתי קישור לאחד הקטעים המשעשעים שלה בשרשור מוזיקה.
ועוד קטעים משעשעים:
"לפעמים בא לי עליהם" (הגננת שלי מדברת על הילדים שלה)
שמרתי על איזה ילדה ואחותה בת 9 התחילה לחפור לי.
היא כזה: "רוצה לשמוע שיר שאני וחברה שלי המצאנו?"
אני: "לא, אבל אני בטוחה שתשירי לי בכל מקרה"
~עכשיו דמיינו סצינה ממועודדות צמודות עם איזה ג'ינגל מטופש וחיוכים מזוייפים~ ואז היא מתחילה לקשקש משהו בסגנון של "אני יפה! ואת קופה! אני יפה ואת קופה וזאת עובדה." ואז משהו על "יש לי שיער גולש ואותי זה מרגש" ועוד כל מיני יציאות מטומטמות שהדחקתי.
אני: "ג'יז! את חת'כת פאקצה"
היא: "אני לא פאקצה! למה את קוראת לי פאקצה?! אני אגיד לאמא שלי שאת קוראת לי פאקצה!"
אני: "אה סליחה. את צודקת. את לא פאקצה. את פאקצוש. ואין לך בכלל שיער גולש אז סתמי ותמציאי שיר אחר"
היא: "אני אתקשר עכשיו לחבר שלי והוא יגיד לך שאני לא פאקצה!" ~מתקשרת לחבר, שמה על רמקול ושואלת אותו 'אני פאקצה?'~
החבר: "את לא פאקצה. את ילדה"
ועוד משהו שהצחיק אותי, שיחה בין בת דודה שלי לחברה שלה:
בת דודה: "הולה!"
חברה: "הולה הולה קומו אסטאס??"
בת דודה: "מוי ביין גראסיאס, טנגו אונה פרגונטה.."
חברה: "אמממ הולה הולה אני ויוה פלטינה רק מזפזפת לא מסתכלת!!"
קנית השבוע- עוד גיפט קארד לחנות האמריקאית כי יש יותר מידי שירים שווים
ומעט מידי קרדיט לקנות אותם
יצא לי "לבזבז" 100$ על מוזיקה השבוע!
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- עברתי ליד חנות ספרים ושקלתי לרכוש ספר כשראיתי מבצעים לשבוע/חודש הספר. אבל בסוף החלטתי שיש לי יותר מידי ספרים שכבר מחכים לי אז אני לא אקנה. אבל אולי אני אקנה את האודיו בוק של צ'לסי "יוגנדה בי קידינג מי". רק בגלל שהשם של זה זה הדבר הכי אדיר אבר
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- 2 פרקים של כתום. בינתיים לא מלהיב. והשלמתי פרקים של צ'לסי לייטלי. עוד מעט אלך לראות את הפרק האחרון ששודר של The Night Shift. אני צריכה קצת לאנה בחיי.
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת יומולדת של תותי שלי שחוגגת 3. וגם פטוצ'יני שמנת ופטריות. הבנות של הגננת שלי טמטמו אותי שאבוא אליהן להכין להן פטוצ'יני לארוחת ערב. אז הכנתי, ועשיתי גם סלט גדול ולמרות שצריך להתחשב בזה שמדובר בילדות ולא לשים ברוטב דברים כמו יין לבן, יצא מושלם
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא.
קטע מעצבן שקרה השבוע- לייזר. כל הגוף כואב, צורב ומגרד כאילו יש לי שחין. לא כיף!
קטע משמח שקרה השבוע- יש לי שקט מהלייזר לשלושה חודשים עכשיו. ומוזיקה חדשה
זה תמיד קטע שכשאין אלבומים חדשים, אין שום דבר לשמוע ועד שכבר יוצא משהו שאני אוהבת, פתאום אני מגלה מלא דברים חדשים ושווים ואין יותר מידי זמן לחרוש כמו שצריך עליהם. עדין מעדיפה את האופציה הזו אבל אז אני סותמת ונהנית.
מסר לאומה- אל תתקרבו אליי יש לי שחין.
תמונת השבוע שלכם- יוגנדה בי קינדינג מי
והשאלה המתחלפת- מונדיאל - צופים? בעד מישהו? לא יודעים שיש כזה? פעם הייתי יותר בענייני כדורגל. עדין יש לי חיבה לנבחרות של אנגליה, ספרד, גרמניה והולנד, אבל עוקבת הרבה פחות. אני מניחה שאחי ואבא שלי יערכו ערבי צפיה משותפים עם כל מיני חברים ובני משפחה שהם יזמינו כדי לעשות הרבה רעש, אז בטח יצא לי להצטרף לכמה מהחגיגות האלה. אבל לא הייתי מגדירה את עצמי כצופה אדוקה.
סופ"ש נהדר
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0