היה נדמה לי שסיכמתי אתמול.. הו וול
שיר השבוע-
Brantley Gilbert - Bottoms Up
LeAnn Rimes - Somkin' In The Boys Room
Eric Church - I'm Gettin' Stoned
Meghan Trainor - All About That Bass
Lindsay Ell - Shut Me Up
Sunny Sweeney - Backhanded Compliment
Sunny Sweeney - Everybody Else Can Kiss My Ass
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
כמו בכל פעם שמדברים על אלכוהול, השיחה חוזרת לאיך שג'ס לא יודעת לשתות. אז הפעם ג'ס מנסה לצאת להגנתה (קצת שיכורה) ובמקום לתרץ את ההתנהגות הכושלת שלה, היא מחליטה להאשים אותי שיש לי "בטן של קיבה" גאד נואוז מה זה אמור להביע
קניית השבוע- שעון מהמם של DKNY
עלה קצת כמו כליה אבל אני מאוהבת. וגם כרטיסים להופעה של קרן פלס. האמת שלא ממש היה בא לי ללכת כי כבר מציתי את הפרק הזה של חיי אבל ידיד שלי רצה ללכת אז זרמתי איתו.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- אין.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- ראיתי שהתחילו ביס לשדר את העונה החדשה של פרשיות סמויות וקלטתי שלא סיימתי עדין את העונה הקודמת
אז עכשיו בתהליכי השלמות. וחוץ מזה גם צ'לסי, ליאן ואדי ומרוששות.
משהו טוב שאכלתן השבוע- פסטה שמנת בפסטה בסטה. לא הייתי שם אף פעם וזה ממש חמוד. לא הדבר הכי טעים שאכלתי אבל האווירה והחברה הייתה מוצלחת אז נהניתי.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- האמת שבאופן מפתיע כן! היו לי מלא תכנונים לשבוע הזה וצלחתי אותם.
קטע מעצבן שקרה השבוע- היה חם.
קטע משמח שקרה השבוע- נפגשתי עם מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן והתגעגעתי אליהם וחיכיתי ממש לשבוע חופש הזה כדי שאוכל להיפגש איתם. היה ממש כיף! וגם המפגש פורום היה מוצלח מאוד. למעשה זה היה המפגש פורום הטוב ביותר שהייתי בו.
מסר לאומה- אותגרתי לאתגר הדלי. עכשיו אני צריכה למצוא מישהו שיזרוק עליי קרח כי אני עצלנית מידי מכדי לעשות את זה בעצמי
תמונת השבוע שלכן-
והשאלה המתחלפת- אלכוהול שאתם שונאים ממש? לא סובלת בירה, על כל סוגיה וגם לא עראק
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0