סיכום שנה

Elle992

New member
סיכום שנה

אני כאן, בכדי לרענן מהמרתפים החשוכים את הסיכום שנתי שהיינו רגילים אליו, וותיקי הפורום בטח יזכרו שנהגתי לעלות בפורום סיכום שבועי ושנתי כמעט קבוע. ואני כאן בכדי לחדש את המסורת הזו ולתת לנו פעילות נחמדה להתרענן איתה

כמובן, כל אחד רשאי לבחור אם להשתתף או לא, זה ממש לא שרשור חובה

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

שאלות כלליות:

הכרות השנה? מקצועית עד זוגית ;)

האם החברות בפורום תרמה לכם משהו? כל דבר?

חוויתם חוויה קשה כלשהי השנה? בכל תחום

שיר שחרשתם עליו השנה?

סבלתם יותר בחורף או בקיץ?

הצלחתם להחשף בתחום בפני אחרים? או שבחרתם להמשיך להשאיר זאת כמשהו אישי?

נוצרו לכם חברויות בין חסרי נסיון אחרים?

חלום שנוצר לו בשנה האחרונה?

שאיפה שנוצרה לה השנה?

קרה משהו/עשיתם/התחברתם למשהו שלא חשבתם שיקרה בחיים לפני?

רגע, אחד, שהוציא אתכם משלוותכם בכמה וכמה רמות?

רגע, אחד, של אושר?

מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה?

מה תרצו שיקרה בשנה החדשה?

קר או חם? במיטה או בחוץ? תענו מה שעולה לכם ישר לראש

הליכה באוויר הצח - או צפייה בכוכבים?

לסיום, שאלות בפן אישי יותר שנשמח אם תענו עליהן

האם היו לך ציפיות מסויימות כשנכנסת והפכת לחבר/ת הפורום?

האם הציפיות הללו מולאו?

האם יש משהו שחסר לך בפורום והיית רוצה לראות?

האם יש משהו חיובי שחווית דרך החברות בפורום כאן ותרצי/ה לשתף איתנו?

בזאת, ארצה לסיים ולומר שאני שמחה להיות כאן איתכם - שוב

כמובן, שיש כאן הרבה שאלות וממש, אבל ממש - לא חובה לענות על הכל. תבחרו על אילו שאלות מתאים לכם לענות ותסגננו לכם איזה סיכום שנתי שנוח ומתאים לכם

שאהיה הסנונית הראשונה? מקווה שזה יבשר על בוא הסתיו וגם

על בוא עוד משתתפי פורום לשתף כאן :).

הכרות השנה?

הכרתי איש מקסים, שלרגע חשבתי שיוכל להיות בן זוגי זה לא קרה, אבל יחד אתו דילגתי מעל משוכות שלא האמנתי שאעבור והתנסיתי. זה התחיל ממש לפני שנה.

חלום ישן אבל מתחילה לפעול למענו ברצינות!!! להוציא ספר.

רק אחד? :) היו המון, אבל הם פרטיים.

לפני שהתחלתי לכתוב בפורום, הוא שקק חיים, קשה לי להאמין שהחסר הזה יתמלא כי עובר משהו על רוב הפורומים, אנשים כבר פחות משתמשים בפלטפורמה הזאת. אבל השרשורים המלאים בדיונים, ריבוי המשתתפים, ההתחלפות המהירה של הדפים, חסרה לי מאוד. הייתי רוצה לראות כאן עוד הרבה משתתפים.

מאחלת לי ש אמשיך ללמוד, להשתפר, להיות מודעת, להיות רגועה יותר, מתוחה פחות, שאהיה מחוייכת וצוחקת פי אלף מהשנה הקודמת
שאהיה בריאה, שתהיה לי שנה נעימה, אחרת, שנה של "וואו", עם רגעי אושר,
חיבוק עוטף רגשי ופיזי, אהבה (מה כבר ביקשתי?
) זוגיות.

מאחלת לכל באי הפורום, הגלויים והסמויים, שנה טובה, מעניינת, מסקרנת, מרגשת, מפתיעה לטובה, משמחת, מאתגרת,
שנה של התגברות על מכשולים והתחשלות אבל גם של התרככות.
בריאות, אהבה וכיף!

הכרתי משהי חמודה,אבל הסגנון חיים שלנו שונה.לא הצלחנו לגשר...
לא ממש תרם...יותר הערכה לאנשים
קצת אישי-אמנם קשור לקולגה בעבודה(התנהלות לא נעימה-סלחתי)
אביב גפן ומתי כספי-מסתובב
עידן חביב-מי נגע בך
Prodigy-Omen
קיץ זוועה!!!
לא מגדיר את עצמי כחסר ניסיון!...ניסיתי ליצור קשר,לא צלח יותר משתיים שלוש
הודעות.
ממשתי את החלום..כן כן ממש ככה,בפסח האחרון,בסיום החג,במימונה זה קרה,
אישי לא מוכן לחשוף למרות שזה משמח מאוד.
שאיפות גדולות-להמשיך ליצור מוזיקה ולטפח את החלום שהתגשם!
התחברתי לקליקה מוזיקלית בבלגיה.
אלימות של השכנים(בני דודנו מצטער אבל,זאת עובדה).
אחיינית מדהימה נולדה לנו,דומה קופי לאחותי.
שנה של זוגיות ונחת להורים שלי...שיבוא שלום כבר,נמאס ממלחמות
קפה שחור מול הים
לפעמים הליכה לפעמים מרחף בשמיים.

אין ציפיות,לפעמים בשיטוט ברשת מוצאים גם דברים טובים,רק לפעמים!
משהו חיובי-מאוד נחמד לגלות שיש אנשים טובים וחיוביים שחיים בקצב חיים
שונה משלך...תמיד התחברתי לתכונות האלה של עדינות ושקט נפשי...לפעמים
נדמה לי שאני מזהה את זה בהודעות של אנשים כאן...

שנה טובה ומבורכת לכל בית ישראל!!!

מעיין א3

New member
טוב נו

היכרות השנה? מקצועית עד זוגית ;)
ההכרות המשמעותית ביותר השנה, אם לא בכל חיי, הייתה לפגוש את האהבה הראשונה שלי. למרות שאני כן בעלת ניסיון זוגי ומיני, הוא האדם הראשון שבאמת יכולתי להגיד שאהבתי אהבה מלאה. לצערי הרב זה לא צלח... וגיליתי, כמו הרבה אחרים שגילו, שלפעמים אהבה זה לא מספיק וצריך קצת יותר מזה.

האם החברות בפורום תרמה לכם משהו? כל דבר?
מאוד עזרה לי להתחבר עם האקס מכיוון שהוא היה חסר ניסיון זוגי ומיני מוחלט.

חוויתם חוויה קשה כלשהי השנה? בכל תחום
כמובן שהפרידה הייתה קשה מאוד. אבל חוץ מזה אני עכשיו בתואר השני וכותבת תזה... במשך חצי שנה אני חשבתי לזרוק העבודה ממגדל האוניברסיטה ולפרוש בשיא. שמחה שבסוף לא עשיתי את זה כי המוטיבציה שלי חזרה :) (בכל זאת קשה ללמוד 5 שנים ברצף
)

שיר שחרשתם עליו השנה?
Nicki Minaj- Trini Dam Girls
לא מפסיקה לרקוד לקצב שלו....

סבלתם יותר בחורף או בקיץ?
קיץ קיץ קיץ... גם אחרי שהשלתי מעלי 33 קילוגרם, עדין הקיץ בישראל הוא בלתי נסבל.

הצלחתם להחשף בתחום בפני אחרים? או שבחרתם להמשיך להשאיר זאת כמשהו אישי?
אחרי ששוחחתי כאן הרבה על הנושא, אין לי בעיה להיחשף אליו בשנית- עברתי קיצור קיבה השנה
שמחה כל רגע על ההחלטה הזאת.

נוצרו לכם חברויות בין חסרי נסיון אחרים?
האמת שנוצרו קשרים וירטואלים עם חברי הפורום

בעקבות האקס שלי, התחלתי להפנים שיש חלום שבאמת יכול להתגשם לו- למצוא את אהבת חיי. עד כה נחשפתי לגברים שלא רצו קשר רציני, ועכשיו הפנמתי שיכול להיות דבר כזה אהבת אמת שתוביל לזוגיות עתידית (כמובן לא עם הבחור הספציפי הזה, אבל מישהו אחר בעתיד
)

שאיפה שנוצרה לה השנה?
בלב

קרה משהו/עשיתם/התחברתם למשהו שלא חשבתם שיקרה בחיים לפני?
כן. החלטתי לעשות תעודת הוראה. בחיים לא חשבתי שאני אחזור לחינוך- אבל כנראה אי אפשר להתרחק מהגורל

התזה שלי חחח

רגע, אחד, של אושר?
אהבה... גם אם הייתה קצרה ובעייתית.

לא יודעת אם בימים או השבועות הקרובים- אבל אני כן ארצה במהלך השנה להכיר בחורים. וכמובן לסיים את התזה....

מה תרצו שיקרה בשנה החדשה?
שלום עולמי (כנראה שלא יקרה....)

קר או חם? במיטה או בחוץ? תענו מה שעולה לכם ישר לראש
קר במזגן שחולש על המיטה

הליכה באוויר הצח - או צפייה בכוכבים?
שניהם.

האם היו לך ציפיות מסויימות כשנכנסת והפכת לחבר/ת הפורום?
האמת שלא ממש... נכנסתי לשנייה לעצה אחת, ומצאתי את עצמי נשארת לאורך זמן. כנראה בגלל האנשים הטובים

הייתי שמחה אם אנשים יקחו את העצות כאן למקומות חיוביים.

האם יש משהו חיובי שחווית דרך החברות בפורום כאן ותרצי/ה לשתף איתנו?
הכל חיובי. אחרת למה שאשאר?

Starman3

New member
סיכום

שאלות כלליות:

הכרות השנה? מקצועית עד זוגית ;) היכרויות מקצועיות היו דווקא לא מעט. מבחינה מקצועית ועל הדרך גם אישית, למדתי על עצמי המון. ומחכה לראות איך תהיה השנה הקרובה מהבחינה הזו.
מבחינה זוגית - הייתה היכרות שלא כל כך צלחה. אבל גם ממנה למדתי כמה חשוב לי שיהיה לי עניין בצד השני ושאם זה לא הולך, אז לא למשוך בכוח.

האם החברות בפורום תרמה לכם משהו? כל דבר? לדעת שאני לא לבד..וזה כבר המון.

שיר שחרשתם עליו השנה? חביב גלבי - פחות הסגנון שלי אבל אחלה שיר

סבלתם יותר בחורף או בקיץ? תמיד הקיץ הוא יותר קשה בשבילי

הצלחתם להחשף בתחום בפני אחרים? או שבחרתם להמשיך להשאיר זאת כמשהו אישי? נשאר אישי ואני שמח על כך

נוצרו לכם חברויות בין חסרי נסיון אחרים? לא.........

חלום שנוצר לו בשנה האחרונה? להתחיל ללמוד את מה שיותר מעניין אותי להתפתח בו בעתיד, ויש עוד דרך..

שאיפה שנוצרה לה השנה? יש, אישי מאוד...

קרה משהו/עשיתם/התחברתם למשהו שלא חשבתם שיקרה בחיים לפני? תמיד קורה לי בהיכרות עם אנשים , ותמיד אני מופתע לטובה מכמה שאפשר ללמוד מאחרים.

רגע, אחד, שהוציא אתכם משלוותכם בכמה וכמה רמות? כשהרגשתי שגורמים מקצועיים קראו אותי ממש לא נכון.

רגע, אחד, של אושר? כשהצלחתי להתגבר ולהתעלות על הקשיים המקצועיים שהיו לי השנה

מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? להמשיך להתפתח. ובעיקר זוגיות מפרה

מה תרצו שיקרה בשנה החדשה? מה שרשמתי מקודם :)

קר או חם? במיטה או בחוץ? תענו מה שעולה לכם ישר לראש קר, במיטה אבל לא לבד :)

הליכה באוויר הצח - או צפייה בכוכבים? שניהם!

האם היו לך ציפיות מסויימות כשנכנסת והפכת לחבר/ת הפורום? להכיר .. ולשבור את הבדידות

האם הציפיות הללו מולאו? טרם...........אבל אני אופטימי

האם יש משהו שחסר לך בפורום והיית רוצה לראות? יותר דיונים

Elle992

New member
הסיכום שלי

1. הכרתי בחורה ממש מקסימה השנה שאפילו נפגשנו ועשינו "יום בנות" כזה והיה ממש כייף ולראשונה בחיי באמת למדתי מזה להנות עם חברה ולעשות איתה דברים שבנות בדר"כ עושות, וזה בסדר

2. היא תרמה לי המון! יותר מדי כנראה, אם בכך שהפכתי לאדם עם ביטחון עצמי יותר גבוה, אסרטיביות, היכולת הזו לבוא וליישם דברים מבלי לפחד.
כמובן שחלק מההשתפרות בהתנסחות שלי ובדרך שאני מתבטאת גם קשור. ובכללי, פשוט התבגרתי יותר.

3. כל מיני דברים קטנים כאלה, אבל הדבר הכי משמעותי הוא שהראייה שלי הדרדרה מאוד השנה. בכמה וכמה שלבים. זה דיכא אותי ובעיקר גרם לי לחשוב שגיל זה כלום, מה שחשוב זה הבריאות.

4. אחד זה ממש לא אפשרי, אבל שניים כן - Within Temptation - Fire And Ice ו-Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants
אלה שירים שדי חרשתי עליהם וחזרתי אליהם בלופים, אין הרבה מה לומר חוץ מזה שהתחברתי למילים ולמנגינה ואיכשהו אלה שירים שמצד אחד נותנים לי קצב ומצד שני גם רוגע.

5. אחמ, מה נראה לכם?
ברור שבקיץ, סבלתי בטירוף. בנוהל.

6. סוג של, חברי הפורום כאן והיו לי מספר ראיונות בנושא הא-מיני שגלשו בחלקם לתחום הזה.

7. לא ממש. קשרי ידידות שנותקו בשלב כלשהו - כן, לא מעבר.

8. להתפתח בקטע מקצועי יותר בבלוג, עם כמה שזה ישמע לכם בנאלי בלוג זה לא תמיד חייב להשאר רק תחביב לנשמה, זה יכול להיות גם וגם

9. נוצרה לה שאיפה למשפחה, משהו כ"כ בסיסי. התקווה הקטנה ביותר שאולי זה יסתדר בסוף המר.

10. קרה, שאני, אדונית החורף והקור, יצאה בחודש יולי..נראה לי יולי לקראת אוגוסט - בבוקר, בביג, מתחם פתוח לגמרי שהשמש שורפת אותך לאט לאט. ונהניתי מהבילוי הזה, משום מה לא הזעתי בטירוף ולא סבלתי מאוד וזה משהו שרק אם יגידו לי בתור רעיון אני אתחלחל ומשום מה זה הלך נפלא

11. בתור פולניה רוטנת ורגיזה לבקרים, זה קורה לי כמעט כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום. אממ..הרגע הכי כבד זה נראה לי השכנים עשו שיפוץ. שכנים מתחתיי. והרעש היה בלתי נסבל כי זה מ-7 בבוקר עד 8 בערב. בלי הפסקות. הוציאו לי את הנשמה הדרעק האלה

12. אין לי הרבה כאלה ממש..זה יותר רגעים קטנים של אושר, כשאני עם משחקת עם החתולים בכניסה לביניין שלי. זה כל פעם מחדש ממלא אותי אושר לתת להם אוכל, לראות אותם אוכלים וישר רצים אליי בכל פעם כשהם רואים אותי ומתכרבלים איתי וסובבים סביבי..אין. חתולים זה החיים

13. שהראייה לא תמשיך להדרדר ובעיקר להאחז בחיים, ברגעים הקטנים האלה. ושהדואר בשכונה שלי לא יסגר

14. אני רוצה משהו מסויים שאשמור לעצמי אבל אאחל לעצמי באמת רק בריאות. זה הדבר שהכי חשוב לי כרגע ובכלל

15. קר, במיטה, לבד עם ספר

16. צפייה בכוכבים

1. אני אף פעם לא מצפה לכלום, אז לא. אבל כן ציפיתי בשלב כלשהו שיתקיים מפגש בעיר שלי והאמת שאני עדיין רוצה בכך ומקווה שאולי זה יקרה

2. הייתי רוצה לראות יותר מפגשים(לאו דווקא בשבילי, יותר בשבילכם), רוצה לראות פעילות כמו שהייתה פעם ומאוד מקווה שאצליח לשפר את המצב הזה בשבילנו, הייתי רוצה שאנשים מכאן יכירו ואולי יווצרו חברויות, שהפורום באמת יועיל ולא יהיה סתם לנוי

3. כן, שלא משנה מה, תמיד אפשר לחזור ויקשיבו לך. האחווה הזו שנוצרה בפורום זה משהו שאי אפשר לקחת מימנו ולא משנה כמה האווירה בו השתנתה.

dahoe

New member
יוהו!

שנה מיוחדת מאוד, ללא ספק.
היא התחילה משחרור מצה"ל, המשיכה לחוויה של חודש מפעים עם בחורה מדהימה, אבל סוף עצוב, ומאוחר יותר - טיול ארוך במזרח, שבו זכיתי להכיר בעצמי צדדים שונים, להכיר אנשים מכל העולם עם מחשבות שונות ולגלות יכולות חדשות ליצור קשרים עם אנשים. ולבסוף, הלימודים הקרבים, והעצמאות האישית, עם כל ההרפתקאות שבהם.
  • הכרות - כל כך הרבה. מהבחורה הראשונה שיצאתי איתה, דרך אנשים מכל העולם שפגשתי בטיול במזרח, ועד לחבורת האנשים המקסימים שאבלה איתם בקרוב באוניברסיטה. קצת קשה לבחור אחד ספציפי...
  • בשנה האחרונה? המון. השנה עברתי כמה מהמחסומים הגדולים ביותר בתחומים הזוגי והמיני. התמיכה של הפורום, הידיעה שהוא שם, והיותו שם, עשו הרבה. המון.
  • חוויה קשה השנה - הפרידה מהבחורה שיצאתי איתה, אחרי חודש אחד. אין לי את מי להאשים בעניין חוץ מאת עצמי, למרות שברור לי שאין שום דבר שיכולתי לעשות אחרת. בקרוב תעבור כמעט שנה ומשהו עדיין מסרב לעבור.
  • שיר שחרשתי עליו - במשך כל השנה? The Musical Box, Genesis
  • "חשפתי" את עצמי בפני הרבה אנשים, ברמות שונות. מעטים האנשים שדיברתי איתם גלוי לחלוטין וסיפרתי שאני בתול (בזמנו), אבל היו לי הרבה שיחות ברמה כזו או אחרת על הנושא, וכן, גם כמה שיחות גלויות להפליא.
  • לא נוצרו חברויות עם חסרי ניסיון אחרים. המשיכו חברויות קודמות!
  • חלום שנוצר לו - לחיות את החיים אחרת, לחיות בחו"ל תקופה במשהו אחר לחלוטין. לא סגור עדיין איך ומה, אבל לנסות ולראות משהו אחר.
  • שאיפה - לעזוב את הבית, להתחיל לחיות ולגלות מי אני.
  • אאחל לעצמי שנה של אושר, של עצמאות, של גילויים חדשים, של חברים קרובים ושל קשרים נרקמים. והתחלה של רומנטיקה שתגלוש לשנה הבאה, כי למה לא?
  • כנ"ל
  • קר! בחוץ!
  • הליכה באוויר הצח מתאים לי :)

ולאישי (אז מה זה היה עד עכשיו?)
  • הציפיות שלי היו למצוא מקום עם אנשים כמוני, שאוכל להרגיש בו נורמלי ולא חריג, לקבל כוחות ורעיונות ולכתוב קצת מחשבות.
  • את תחושת הלא-לבד בהחלט קיבלתי, ומציאת הפורום הייתה מרגשת מאוד. מחשבות דווקא לא כתבתי הרבה.
  • הייתי שמח לראות יותר תחושה קבוצתית בין האנשים בפורום, אולי להחזיר את המפגשים (כי כיף להכיר אנשים תמיד). הייתי שמח לראות קצת יותר סקרים שאנשים מפרסמים לשאר ושואלים זה את זה.
  • זכיתי דרך הפורום להכרות קצרה, שנתנה לי המון, והייתה בין היותר משמעותיות בשבילי.

ET2k

New member
טוב...

הכרות השנה? מקצועית עד זוגית ;) - הכרתי עוד כמה לקוחות ממש נחמדים (אני פרילנסר) וזה היה אחרי שהעסק שלי היה צריך ניעור רציני.

האם החברות בפורום תרמה לכם משהו? כל דבר? - תחושה שאני לא לבד,

חוויתם חוויה קשה כלשהי השנה? בכל תחום - כן, אבל אני מעדיף לא לפרט...

סבלתם יותר בחורף או בקיץ? - בקיץ, ועדיין סובל
, למרות שהחורף הזה היה קפוא...

הצלחתם להחשף בתחום בפני אחרים? או שבחרתם להמשיך להשאיר זאת כמשהו אישי? לא היו לי הרבה הזדמנויות להיחשף, אבל מי שצריך לדעת, יודע.

נוצרו לכם חברויות בין חסרי נסיון אחרים? חזרתי לפורום לא מזמן, אז לא ממש...

שאיפה שנוצרה לה השנה? להשתקם מהחוויה שעברתי ובמיוחד לשקם את הביטחון העצמי.

רגע, אחד, שהוציא אתכם משלוותכם בכמה וכמה רמות? אני חושב שזה היה ממש לפני כמה ימים שלא הצלחתי למצוא מונית ליד עזריאלי
.

קר או חם? במיטה או בחוץ? תענו מה שעולה לכם ישר לראש - קר ובמיטה

הליכה באוויר הצח - או צפייה בכוכבים? הליכה באוויר הצח

האם היו לך ציפיות מסויימות כשנכנסת והפכת לחבר/ת הפורום? להכיר עוד אנשים במצב דומה לשלי דרך הפורום ולהתחבר איתם

האם הציפיות הללו מולאו? לא ממש - הייתי במפגש אחד, אבל לא שמרתי על קשר אישי

האם יש משהו שחסר לך בפורום והיית רוצה לראות? אולי יותר ניסיונות לעשות רשימות פנוים פנויות, אבל אני מבין שהרבה אנשים מעדיפים שלא להיחשף עד כדי כך או שהם מגיעים לפורום כדי להתייעץ ולא בהכרח להכיר.

האם יש משהו חיובי שחווית דרך החברות בפורום כאן ותרצי/ה לשתף איתנו? תמיד נחמד לספר על החוויות שלי ולייעץ כמה שאני יכול לאחרים

למעלה