קצת באיחור.. סכמ"ש שנתי!

spaysi8

New member
קצת באיחור.. סכמ"ש שנתי!

שלום חברים,
מה שלומכם?
שנה אזרחית טובה לכולם!

ועכשיו לסכמ"ש השנתי שלנו...

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה?
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה?
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו..
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו..
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה?
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה?
7. עם מי התנשקתם בחצות?
8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p)
9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה :p
10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו)

שנה טובה!

spaysi8

New member
שנה טובה חברים

סנפלינג!

שפגעתי בבן אדם שיקר לי.

3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו..
פשוט רגע אחד שגרם לי להסתכל על הבנאדם שמולי בצורה אחרת לגמרי,
אם הרגע הזה לא היה קורה- החיים שלי היו נראים אחרת עכשיו..

האם שכן,
עשיתי פסיכומטרי, התחלתי מכינה לעיצוב, השתחררתי, קשרים חדשים, עבודה חדשה, התחלתי לעשות כושר, התחלתי להיות אופטימית (יותר נכון חזרתי לשם). אחלה שנה.

גיליתי שאני יכולה להיות מאושרת.

6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה?
כן, כן. ומתכננת להציב מטרות גם לשנה הבאה.

7. עם מי התנשקתם בחצות?
נישקתי בלחי את ידיד שלי ושתיתי שוט של וודקה קרמל :)

זה היה יום רביעי וכנראה שהייתי בצבא..

הייתי נפקדת ואמרתי שאני בגימלים נראה לי..

10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו)
הייתה שנה הכי קשה שאי פעם הייתה לי אבל גם הכי מבגרת והכי מדהימה שיכלה להיות, ועכשיו אני מאושרת וזה מה שחשוב.

שנה טובה חברים!

Optimistic Girl

New member
שנה באה... שנה הלכה...

1.אני לא עושה דברים מטורפים; המילה מטורף לא נמצאת באוצר המילים שלי.
2. לא עולה לי כלום לראש; אני לא אדם שבוכה על חלב שנשפך...

3 אלוקים/היקום/חשיבה חיובית (סמנ/י את המתאים לך ביותר) הוא זה שאחראי לכל מה שקורא לי
היום לי המון "נסים" השנה; אך ה ידוע לי שאני פלוס כוח עליון שמכוון אותי למטרותיי הוא זה שמגשים לי מה שאני ממוקדת בו.

4;אצלי זה לא מוגדר כהתחלה חדשה אלא בכיוון של מטרות שהוגשמו.

5; כל דבר שקורא לי הוא משמעותי מבחינתי,
הכי משמעותי אמממ חושבת... על זה שאני עוזבת את הבית השנה

6; ברורררר שהצבתי מטרות
וכמובן שעמדתי בהן כי המוטיבציה היא פנימית...

7;עשיתי משהו אחר

9; אין חייה כזאת!!! אני אזרחית שומרת חוק
אפילו חוגרת חגורת בטיחות באוטובוס

10; שנת 2012 היתה שנה הכי פוריה והכי טובה שאי פעם היתה בחיים שלי; פשוט כי הצבתי מטרות והשגתי אותן!!!

בתמונה;הבטחתי לעצמי...שהשנה אני לא אחגוג לבד שנה אזרחית חדשה לבד ....
כמו שהיה בשנים שעברו... והגשמתי את המטרה/משאלה שלי

חגגתי בבית של חברה שלי

במשפחה שלנו לצערי אף פעם לא חגגו חג המולד/שנה אזרחית חדשה...

yas12345

New member
מסכמ''שת

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו למרות שידעתי שהוא יגיד שהוא לא רוצה מערכת זוגית איתי
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? שבחרתי לעשות דברים מהסיבות הלא נכונות
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו.. זה מסובך יותר מדי
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו.. הכרתי משפחה אחת מדהימה,
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? למדתי את ההבדל בין אהבה להתאהבות
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? עמדתי בחלקן. בטח שכן יש רשימה כבר פחות או יותר מוכנה
7. עם מי התנשקתם בחצות? עם הכרית
8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p) אין לי שמץ.בטח בעבודה
9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה :p בערך....
10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו) ----------------------------------------------

מסכמת...

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה?להילחם על העקרונות שלי ולהוכיח שאני מסוגלת,זה משהו שבדרך כלל אני לא עושה כי מראש אני מחליטה שאני לא יכולה ולא מסוגלת.

2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה?שנתתי ללב שלי לכאוב סתם...

3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? אין לי מושג.

4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? לא הרבה התחלות,אבל התחלה אחת גדולה ומשמעותית,של תחילת עבודה בחינוך קיבוצי, דבר שונה ממה שהכרתי בעבר,והיה לי קשה המעבר,קשה ללמוד את הדברים החדשים,קשה להסתגל ולהכיר...אבל אני חושבת שבחודשים האחרונים אני בדרך הנכונה-הגיע הזמן!

5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? העבודה בקיבוץ.

6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? אני למדתי על עצמי שעדיף לי לא להציב כלום כי אז אני מתבאסת אם זה לא קורה,פשוט מה שיהיה יהיה,רק שיהיה טוב! מגיע לי שיהיה לי כבר טוב באמת...

7. עם מי התנשקתם בחצות? עם הכרית,נרדמתי בשבע בערב .

8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p) לא זוכרת,יש מצב שבקיבוץ..

9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? יש לא חוקי כחוק,ויש לא חוקי בשבילי שלי קשה לקבל את זה שעשיתי את זה, ולא חוקי בשבילי היו הרבה,אני לרוב עושה הרבה דברים לא חוקיים שאני עצמי לא הייתי ממש עושה אם הייתי בפוקוס באותו הזמן

10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה- "אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה, צאי לטיול לאור זריחה, רחוקה מהבית השביל לחזור נמחק הולכת על חבל דק, הלילות ארוכים בלי לדעת למה בורחת ואין רודף, עד מחר עוד מעט ילד רץ אלייך מחבק אותך, נקיף את הפארק רק להפסיק לחשוב אנשים עייפים רצים ברחוב..."

Black Balloon

New member
שנה טובה חברים!

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? לא מצליחה לשים על זה את האצבע..
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? שלא התמדתי בכמה דברים שהייתי צריכה להתמיד בהם...
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו.. בטוח היו, אבל אני לא זוכרת כרגע.
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו.. כמובן.
עברתי לגור עם החבר, החלפתי עבודה, קיבלתי כיוון כללי לחיים...
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? התהליך שאני עוברת עם עצמי.
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? כן, ואני מאמינה שעמדתי ברובן אם לא בכולן. ובכל מקרה יש לי מטרות לשנה החדשה.

7. עם מי התנשקתם בחצות? האמת היא ש... נרדמתי לפני חצות

8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p) ניחוש פרוע- בעבודה.

9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה :p חציתי באדום במעבר חציה?

10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו) אחלה חמודה!

גם לי בא!

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? לא עשיתי שום דבר מטורף האמת... אנשים אמרו שאני משוגעת שאני עושה עוד םסיכומטרי אבל אני לא חושבת שזה נחשב
אה, היו גם כאלו שאמרו שאני מטורפת שרצתי את נייקי

2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? הסעיף הקודם... הייתה שנה כיפית אבל הייתי שמחה לקצת יותר טירוף :) ומתחרטת על זה שאני לא יודעת לשמור על קשר עם האנשים החשובים לי. מתחרטת על משהו שעשיתי ופגע מאוד בחברה, לא עשיתי את זה מכוונה רעה אבל עדיין מאוד מתחרטת על העניין.
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו.. לא עולה לי משהו

4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו.. הכרתי את חבר שלי לפני חצי שנה
התחלתי שתי עבודות שונות בתכלית... החלפתי מאמן אישי אחרי שנתיים.... והכרתי המון חברים חדשים.

5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? מע' יחסים רצינית ראשונה, ריצת 10ק"מ, דחיפה רצינית בכיוון הנכון מבחינת לימודים אחרי הפסיכו השני, וסגירה של 30 ק"ג ירידה במשקל.
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? לא ולא. לא מאמינה כל כך שאפשר לתכנן שנה שלמה קדימה...
7. עם מי התנשקתם בחצות? עם באבי!

8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p) זה יצא יום רביעי, זה אומר שהייתי בשיעור פסיכומטרי סביר להניח
ממש כיף...
9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה :p עבירות תנועה למיניהן
אה, והשבוע ממש הלכתי לקנות ממרח לוטוס
, קניתי שניים והמוכרת העבירה אחד בקופה... ולא אמרתי כלום
קצת מרגיש לי כמו גניבה אבל לא באמת.
10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו) היה טוב וטוב שהיה?

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? ספק אם עשיתי משהו מטורף באמת. זה בדרך כלל נוטה לכיוון הטיפשי, אסל לא עולה לי משהו כזה...
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? שביזבזתי 700 ש"ח להרשמה לבצלאל

3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? לא בטוחה שזה מתאים לשאלה, אבל אני מניחה שיש לי מזל שחברה טובה של אמא גרה בפלמחים והצליחה לסדר לי עבודה פה, במקום שאני אמצא את עצמי בעבודה מתסכלת בעפולה...
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? מממ, אפשר להגיד. לפני חודשיים זו הייתה התחלה רצינית. כשסיימתי את המועדפת זו גם הייתה התחלה.
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? את השנה התחלתי עם סבא מקסים ושתי סבתות מדהימות ולצערי אני מסיימת אותה עם סבתא נפלאה אחת. המשפחה שלי עברה השנה רכבת הרים בעניין הזה...
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? המטרה של שנה שעברה לא הושגה במלואה, כי לא התקבלתי ללימודים, אבל אני לא מרגישה מאוכזבת. לגבי השנה- המטרה אותה מטרה, יחד עם הצלחה בעבודה החדשה, פחות בשבילי ויותר בשביל הילדים.
7. עם מי התנשקתם בחצות? אני מחפשת תשובה מקורית יותר מ"עם הכרית"... אני אחזור אליכם עם זה.
8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p) בשבעה של סבא שלי.
9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה :p הדבר הלא חוקי האחרון שעשיתי היה בגיל בוטן פחות או יותר.
If life seems jolly rotten
There's something you've forgotten
And that's to laugh and smile and dance and sing.
When you're feeling in the dumps
Don't be silly chumps
Just purse your lips and whistle - that's the thing.

And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...

Light18m

New member
יאללה

לנסות לרדת מצוק בלי ציוד. זה נגמר ברגל שבורה.

שדחיתי את הצו 8 ביום כדי לעשות מבחן, ובסוף נכשלתי בו. אם לא הייתי דוחה הייתי מקבל מועד מיוחד.

איך שהכרתי את האקסית. הייתי אמור ללכת למקום אחר וברגע האחרון דעתי השתנתה וכך הכרנו.

זוגיות שהיה לה גם סיום, ועוד קשר שהסתיים מדי מהר.

ההכרות עם האקסית.

לסיים את שביל ישראל, וסיימתי. עכשיו המטרה היא לטייל בכל העולם ולסיים תואר שני.

7. עם מי התנשקתם בחצות?
אף אחד

מזל שיש פייסבוק, זה כמו יומן. כך אני יכול לראות שלא עשיתי כלום ביום הזה.

עברתי באדום עם האופניים

http://www.youtube.com/watch?v=_-HQhVuT7oM

Light18m

New member
בעצם היה דבר יותר מטורף שעשיתי

הופעתי על במה בתחתונים!
במופע הקולנוע של רוקי.

Talg123

New member
אמממ

סקס עם חיילת במשרד של המפקד שלה על השולחן שלו בחדר השני יש אנשים.

שלא חסכתי כסף אחרי הלימודים לטוס והתחלתי ללמוד ישר

כן. התחלתי ללמוד. התחלתי כמה קשרים(סיימתי מהר חח).
התחלתי להיות רציני יותר.

הדבר הכי משמעותי שקרה לי השנה זה שאהבת חיי נפרדה ממני זה דיי שבר אותי לרסיסים כמה חודשים.

הצבתי מטרות ולא הצלחתי לעמוד בהן(ולאו דווקא ביגלל שאני התעצלתי או משהו ביגלל שלא הצלחתי)
7. עם מי התנשקתם בחצות?
עם המיטה... ישנתי כמו מת ביגלל הלימודים.
אממ 3 ימים אחרי השיחרור האגדי שלי מהצבא... ההייתי מסטול ברמות מטורפות כל השבוע וחצי הראשונים אז הגיוני מאוד שמסטול מת.
האמת שכן עשיתי משהו לא חוקי השנה שגורר איתו ישיבה בכלא וקנס גדול וכמובן שאני לא יכול לספר אחרת יש עוד מצב שיתפסו אותי.
יש לי 2 משפטים שאני חושב שמתאימים לי לשנה שעברה:
1.הכל לטובה
2.בן אדם חזק ממשיך לקום גם אחרי כל נפילה!!!

N o R i K o

New member
היוש

... הממ. השתחררתי. טירוף.
שלא העברתי מספיק זמן עם סבא שלי לפני שהוא נפטר

הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שחיפשתי עבודה בחנות ספרים ובדיוק הבוסית שלי חיפשה עובדים אחרי ששנתיים שלמות היא לא עשתה את זה.
לאקי מי!
כאמור, השתחררתי. התחלתי עבודה חדשה, ואח"כ החברה התפרקה
אז התחלתי עוד אחת. ופסיכומטרי... וזהו
הפטירה של סבא שלי. השפיעה על הרבה דברים אחר כך...

"הצבת מטרות" נשמע גדול... רציתי לעשות פסיכומטרי ועשיתי את זה. תכננתי לטוס לחו"ל אבל לא יצא בגלל הסעיף הנ"ל... והממ זהו. המטרה שלי לשנה הקרובה היא להתקבל למוסדות הלימוד שאני רוצה.
7. עם מי התנשקתם בחצות?
עם הספה, השלט ומקסטימי על המסך שלי. אה, והפלאפון!
אני פריקית של תאריכים אז הייתי חייבת ללכת לבדוק. הייתי במסעדה עם חברות לפרידה מהBFF שטסה לארבעה חודשים בארה"ב. היא הולכת לעשות את זה שוב השנה
נקווה שהפעם כן יזדמן לי לבקר אותה.
נהגתי ברכב של דודה שלי, ורק בדיעבד עליתי על זה שאין לו ביטוח לנהג צעיר אז אסור היה לי. אופסי
החיים הם מה שקורה לך כשאתה מתכנן תוכניות אחרות לגמרי

שתהיה שנה 100מייזינג

Purple Mushroom

New member
שנה טובה, סיכום 2012, מנסה:

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? להשתתף בלילה שבו התעוררנו ובפעולת הפריצה, 21 לספטמר, ו19 לספטמבר, וגם באירוע של ה21 לדצמבר, 2012.
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? שנפרדתי מחברה שלי, כדי לצאת עם מישהי מבוגרת ממני וממנה בהרבה שנים, שבסוף זרקה אותי, ונהייתי שוב חופשי ומאושר, אבל בלי זוגיות עד היום.
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו.. לא זוכר. גורל? אולי האלימות בדירה, בקיץ, אבל זאת היתה בחירה שגויה שלי להצטרף לדירה הזאת. בצע כסף.
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו.. כן, הרבה התחלות, התחלה חדשה בדירה, ומעבר דירה בסוף מאי, ומעבר חדר, ממש לפני שהשנה הסתיימה והתחילה, במוצ"ש האחרון, ב 29 לדצמבר.
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? אני חושב שהפרוייקטים של מהפכה של אהבה, וחברים, ומפגשי הפורום היחסית נדירים. בקיצור: שמירה על הטוב הקיים. :)
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? לא זוכר. יש מטרות בנאליות...
7. עם מי התנשקתם בחצות? לא התנשקתי שוב השנה, לא היה לי עם מי, ואני לא במערכת יחסים. אני חושב שהפעם האחרונה שהתנשקתי בחצות, בלי לצאת מהבית, היה בין 2006, ל2007, 31.12.2006- 1.1.2007, לפני חתונה, עם אשתי לעתיד, (כיום גרושתי יותר מ5 שנים). למרות שהיו לי מאז כ-2, או 3 מערכות יחסים נוספות, זה לא יצא בסילווסטר אף פעם, כמה שנים עברו? 7 שנים? 6 שנים?
8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p)- פתחתי יומן שעבר, ורואה שהייתי בעבודה, בסקרים, וגם שילמתי לסלקום שוב 0.00 ש"ח- זאת היתה התקופה של אי של שפיות בככר רבין. מהפכה של אהבה
. ובאותו חודש די עשיתי חיים, וביקרתי חברים בסביבה, וגם הייתי בפרוייקט, בתחילת הפרוייקט של אי של שפיות, וגם בתחילת החודש היה את מופע סיום פרוייקט שנה 3, של האני האחר, היה מאוד יוקרתי, באותו חודש נדמה לי שהפסקתי לעבוד בביייסיטר, וחזרתי לעבוד חודש שעבר שוב .
9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה :p - לא זוכר. כנראה שלא, אני אדם די חוקי, אבל המשטרה ליוותה אותנו בפרוייקטים של ה19 לספטמבר המדובר פה, בדיזניגוף סנטר, מהפכה של אהבה, וגם בלילה שבו התעוררנו, ב 21 לספטמבר 2012, ב21 לדצמבר, זה כבר היה בפלא, ולא היתה משטרה. גם השוטרים הם בני אדם, וחבל שלא יצא לי להשתתף בפרוייקט ברכות לשוטרים שהיה כנראה כנראה לפני פעולת הפריצה המדוברת.
.
10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו) :
מהפכה של אהבה 2012, אני לא בטוח שזה משפט בכלל.

שנה טובה, ומצרף גם את סיכום נובמבר דצמבר, וכל שנת 2012, בבלוג שלי, יש מוסיקה שווה . שכתבתי בשבת בבוקר האחרון
.

מסכמת

. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? אמממ.. אומגות בתאילנד..ןשלימדתי תאילנדי להגיד "פיפי וקקי"... זה הדבר הכי מטורף שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? שמשכתי מערכת יחסים זמן רב (יותר מדיי רב..) למרות שעמוק בפנים ידעתי שאין לה עתיד...
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו.. לא משהו שזכור לי
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו.. התחלה בעבודה בגן חדש עם צוות חדש וצעיר, שהתחלתי ללמוד ליהנות גם מלהיות לבד (הכוונה ללא זוגיות) , חתולה חדשה לבית, חברים חדשים, "אופי" חדש (אני מרגישה שזאת אחת השנים שבה הכי השתניתי לטובה מבחינת דברים ותכונות אופי שרציתי לשנות בעצמי והצלחתי)
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? נסיעה לתאילנד
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? לא נוטה להציב מטרות מוגדרות אבל כן חשבתי ללמוד תואר שני (ולא עשיתי), כן רציתי לסיים קשר שהיה לי קשה לסיים (והצלחתי) , וכן רציתי להתקדם מקצועית (והצלחתי חלקית אבל לא כמו שרציתי).
אני חושבת באמת שכדאי שאציב מטרות אחרת הסיכויים קלושים שזה יתבצע אז חלק מהמטרות שלי לשנה הבאה זה לעבור לגור לבד או עם בנזוג, ללמוד תואר שני, למצוא אהבה חדשה ולהתקדם עוד מקצועית...
7. עם מי התנשקתם בחצות? עם החתולים

8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p) בגלל שאני נוטה לתעד את חיי בצורה די אובססיבית.. כן כן... אז אני יודעת איפה הייתי בתאריך הנ"ל..הייתי ביום הסטודנט באוניברסיטת ת"א עם כמה אנשים מפורום זה

9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה :p דיברתי בנייד בזמן נהיגה (שוטר תפס אותי וויתר לי..מאז זה לא קרה.. מסתבר שאכיפה עוזרת..) , סקס במקום ציבורי (זה חוקי או לא?
),
10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו) שנה של הגשמה עצמית ... עכשיו רק נותר להכניס מישהו לחיים שלי שאוכל להגשים דברים ביחד..

זה לא זיכרון

להיפך - בגלל שהזיכרון שלי כל כך דפוק אני מרגישה צורך לתעד כל פיסה בחיים שלי.. שלא אשכח.

h a j b i

New member
סיכום

1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? לא עשיתי שום דבר מטורף באמת השנה
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? לא מתחרט על כלום
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו.. לא מאמין בגורל מלבד זה שאני יוצא בעצמי
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו.. עבודה חדשה, תפקיד חדש, דירה חדשה
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? שידרוג מקצועי
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? הצבתי כמה, עמדתי כמעט בכולן, אלו שלא עמדתי בהן פשוט עוברות לשנה הבאה פלוס כמה חדשות
7. עם מי התנשקתם בחצות? משום מה עם אף אחת
8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי :p) לאחר יום עבודה בבנק נסעתי ליום הסטודנט באת"א לפגוש כמה חברי פורום ועל הדרך פגשתי גם חברים אחרים
מבחינת תעבורה כנראה שעשיתי לא מעט, מה שלא תעבורה אני לא יכול לפרט פה

10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו) אחלה שנה אבל הנוכחית תהיה טובה יותר

EdisonGirl

New member
סכמיין

לא ישנתי בלילה?
אה! הייתי בנופש במלון בפעם הראשונה בחיים
לא משהו שאני יכולה לשנות, אז סתם מיותר..
הרבה דברים קטנים.. לא מייחסת לזה חשיבות.
אותה שגרה משנה שעברה. ההתחלות הן בעיקר דברים שמתבשלים בתוכי וטרם הצמיחו ניצנים מעל הקרקע..
סבתא

לא ישבתי באופן מסודר והצבתי מטרות, אבל זה דווקא כן משהו שהתחלתי לעשות לגבי שנת 2013
7. עם מי התנשקתם בחצות?
תנו ניחוש

עבודה ואח"כ סדנה. בדקתי ביומן

חחח החוק היחיד שאני עוברת עליו קשור איכשהו בעובדה שאני NFS

אני אסכם אותה בספרות. 24/7.

למעלה