שנה טובה, סיכום 2012, מנסה:
1. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם השנה? להשתתף בלילה שבו התעוררנו ובפעולת הפריצה, 21 לספטמר, ו19 לספטמבר, וגם באירוע של ה21 לדצמבר, 2012.
2. מה הדבר שאתם הכי מתחרטים עליו השנה? שנפרדתי מחברה שלי, כדי לצאת עם מישהי מבוגרת ממני וממנה בהרבה שנים, שבסוף זרקה אותי, ונהייתי שוב חופשי ומאושר, אבל בלי זוגיות עד היום.
3. האם היה לכם משהו השנה שאתם לגמרי חושבים שהגורל היה אחראי עליו? או שהיה פשוט צירוף מקרים מטורף? ספרו.. לא זוכר. גורל? אולי האלימות בדירה, בקיץ, אבל זאת היתה בחירה שגויה שלי להצטרף לדירה הזאת. בצע כסף.
4. האם היו הרבה התחלות חדשות השנה? שתפו.. כן, הרבה התחלות, התחלה חדשה בדירה, ומעבר דירה בסוף מאי, ומעבר חדר, ממש לפני שהשנה הסתיימה והתחילה, במוצ"ש האחרון, ב 29 לדצמבר.
5. מה הדבר הכי משמעותי שקרה לכם השנה? אני חושב שהפרוייקטים של מהפכה של אהבה, וחברים, ומפגשי הפורום היחסית נדירים. בקיצור: שמירה על הטוב הקיים.
6. האם הצבתם מטרות לשנה שעברה? אם כן- האם עמדתם בהן? אם לא- האם מתכננים להציב מטרות לשנה הבאה? לא זוכר. יש מטרות בנאליות...
7. עם מי התנשקתם בחצות? לא התנשקתי שוב השנה, לא היה לי עם מי, ואני לא במערכת יחסים. אני חושב שהפעם האחרונה שהתנשקתי בחצות, בלי לצאת מהבית, היה בין 2006, ל2007, 31.12.2006- 1.1.2007, לפני חתונה, עם אשתי לעתיד, (כיום גרושתי יותר מ5 שנים). למרות שהיו לי מאז כ-2, או 3 מערכות יחסים נוספות, זה לא יצא בסילווסטר אף פעם, כמה שנים עברו? 7 שנים? 6 שנים?
8. איפה הייתם ב23/5/12? (סתם תאריך רנדומלי
)- פתחתי יומן שעבר, ורואה שהייתי בעבודה, בסקרים, וגם שילמתי לסלקום שוב 0.00 ש"ח- זאת היתה התקופה של אי של שפיות בככר רבין. מהפכה של אהבה
. ובאותו חודש די עשיתי חיים, וביקרתי חברים בסביבה, וגם הייתי בפרוייקט, בתחילת הפרוייקט של אי של שפיות, וגם בתחילת החודש היה את מופע סיום פרוייקט שנה 3, של האני האחר, היה מאוד יוקרתי, באותו חודש נדמה לי שהפסקתי לעבוד בביייסיטר, וחזרתי לעבוד חודש שעבר שוב .
9. האם עשיתם משהו לא חוקי השנה? פרטו עד כמה שאפשר פה
- לא זוכר. כנראה שלא, אני אדם די חוקי, אבל המשטרה ליוותה אותנו בפרוייקטים של ה19 לספטמבר המדובר פה, בדיזניגוף סנטר, מהפכה של אהבה, וגם בלילה שבו התעוררנו, ב 21 לספטמבר 2012, ב21 לדצמבר, זה כבר היה בפלא, ולא היתה משטרה. גם השוטרים הם בני אדם, וחבל שלא יצא לי להשתתף בפרוייקט ברכות לשוטרים שהיה כנראה כנראה לפני פעולת הפריצה המדוברת.
.
10. תנו משפט אחד שמסכם את השנה שעברה (אפשר גם ציטוט/תמונה או בתכלס מה שבא לכם, תתפרעו) :
מהפכה של אהבה 2012, אני לא בטוח שזה משפט בכלל.
שנה טובה, ומצרף גם את סיכום נובמבר דצמבר, וכל שנת 2012, בבלוג שלי, יש מוסיקה שווה . שכתבתי בשבת בבוקר האחרון
.