רשת בר דגים מתרחבת
בר דגים, רשת מזון חדשה, שסניפה הראשון נפתח בתחילת השנה בשוק צפון ברמת החייל, פתחה בימים אלה סניף שני בשוק האוכל במתחם אושילנד החדש בכפר סבא. ארבעה סניפים נוספים בבעלות הרשת צפויים להיפתח ברחבי הארץ במהלך 2017.
 
הרשת מציעה מטבח שף מהיר, המנגיש מאכלי דגים, במנות מקוריות הקורצות גם לאלו שאינם חובבים מאכלים מן הים.
 
בתפריט היום מוצעות מנות בטווח מחירים של 39-59 ש"ח, ביניהן:
● שווארמת ים - נתחי טונה אדומה צרובים על הפלנצ'ה עם טחינה וירקות, ניתן להזמין בכריך או כסלט.
● פיש בורגר - פילה סלמון בלחמניה רכה עם ירקות, איולי פלפלים ובצל מקורמל.
● שניצל ענק מטונה אדומה.
● קריספי סנדוויץ - דג פריך בלחמניה עם ממרח לימונים כבושים, אריסה, בצל, לחמניה וחסה.
 
החל מ- 18:00, מתרחב התפריט ומציע אפשרויות מגוונות לארוחה נינוחה בליווי כוס יין וכן מנות בר שהולכות טוב עם אלכוהול, כולן טריות המבוססות על הדגה היומית, בטווח מחירים של 29-79 ש"ח ביניהן:
 
● קרפצ'יו דג ים עם נגיעות של לימון, אוזו, נענע, זיתי קלמטה ושקדים.
● ברבוניות - שלמות בציפוי קמח תירס ותבלינים ארומטיים.
● ניוקי אנשובי - ניוקי צרוב עם אנשובי, עגבניות, שום, צ'ילי וחמאה.
● טאטאקי טונה אדומה על סלט אסיאתי.
 
תפריט האלכוהול מציע בירה מהחבית ב-18 ש"ח, כוס יין מ-24 ש"ח לכוס ועוד.