כל מיני דברים מהזמן האחרון.... ראשון, כרטיסון ורדרד וחמוד שניתן כחלק מהקנדי שערכתי בבלוג שלי...
ח חתולי8 New member 22/1/14 #1 כל מיני דברים מהזמן האחרון.... ראשון, כרטיסון ורדרד וחמוד שניתן כחלק מהקנדי שערכתי בבלוג שלי...
ח חתולי8 New member 22/1/14 #3 דף לאלבום של הפלא את כל הדברים שהעליתי כאן, ועוד אחרים, אתן יכולות לראות בבלוג שלי
ח חתולי8 New member 22/1/14 #4 צנצנת מעוצבת שהכנתי ליעל שארחה את מפגש הקומונה. חבל שאין לי תמונה כשהכל היה מלא בעוגיות, זה היה יפה יותר....
צנצנת מעוצבת שהכנתי ליעל שארחה את מפגש הקומונה. חבל שאין לי תמונה כשהכל היה מלא בעוגיות, זה היה יפה יותר....
T t42 New member 26/1/14 #15 חתלתולי... גם כאן מחמיאה על העיצוב הקסום של הסגנון החתלתולי" שלך אהבתי בבלוג ואוהבת גם כאן.. והפלא.... ...פלאית מתוקה ויפיופה... אהבתי ... את הקסמים
חתלתולי... גם כאן מחמיאה על העיצוב הקסום של הסגנון החתלתולי" שלך אהבתי בבלוג ואוהבת גם כאן.. והפלא.... ...פלאית מתוקה ויפיופה... אהבתי ... את הקסמים
צ ציקוש המיוחדת New member 30/1/14 #18 הכל מיני שלך מהמם! הכרטיסים העדינים, הדף לפלא והצנצנת המעוצבת הכל בטוב טעם נפלא!