משהו חביב, תנסו ותשתפו

ואילו שלושת המילים הראשונות שקפצו לי

יחל
בשמחה
אהבה
לדעתי הם באמת משקפות אותי

אני לא יודעת איך עורכים הודעה תוך 15 דק׳ אז אתקן את הודעתי

המילה הראשונה לא יחל אלה חלם מלשון חלום
אני בן אדם שחולם חלומות ואוהב לפנטז על דברים טובים בת של תאומים טיפוסית
אהבה ושמחה אילו שתי תכונות שמשקפות אותי
אני אוהבת לאהוב את החיים ואת האנשים ולשמוח בעיקר להיות בשמחה תמיד
(ואם יש לי יום הפוך אני אחפש דרכים לא לשקוע אלה להפוך אותו ליום שמח ואם ממש לא הולך לי להיות בשמחה אני אצלול למיטה לחלום חלומות טובים )

elar84

New member
ככה עורכים תמונה+הסבר

אחרי שכתבת הודעה ושלחת אותה , את מגלה פתאום טעות :)
תפתחי את ההודעה שלך, ולמטה תופיע האופציה של העריכה.
שימי לב שזה ל15 דקות, ולמען האמת אף פחות מזה לעיתים.

elar84

New member
התוצאה שלי

לב
צמח
בטחון

זה בול אני!
אני כול הזמן, ממש מאז שאני מכירה את עצמי, צומחת וצומחת רוחנית בעיקר.
לב זה כול כך אני, אני פשוט מלאת אהבה ולא רואה את עצמי פועלת שלא מאהבה, בהכול.
בטחון זה האישיו בחיי... ובשלב הזה, אני מרגישה סוף סוף שהבטחון חלק ממני. גם אני מקרינה בטחון לאנשים- סומכים עליי פונים אליי.
וגם אני מלאת בטחון בעצמי.

אשמח אם עוד ישתפו

elar84

New member
ואת חושבת שזה ממש משקף אותך? כלומר התרגיל הצליח?

רותי 11

New member
בעקרון כבר נתקלתי בזה מספר פעמים

ובכל פעם יוצא לי משהו אחר
אבל ברור לי שזה נכון לאותו
רגע ולגבי מה שיצא לי הפעם
כן בהחלט מרגישה שזה מייצג
אותי

elar84

New member
בזכותך למדתי משהו

רציתי לנסות לפרש את מה שיצא לך כשאני פנויה, ובאמת לתת לזה מחשבה, ולא סתם להגיד משהו.
ובכן, תחילה לא הבנתי מה ההבדל בין לב ללבב.
הסבר:
"לב לעומת לבב: נראה לי, ש'לב' זה חצי ו'לבב' זה שלם. אפשר להסביר את זה בשני אופנים:
באופן פיזי: בלב של האדם יש (כידוע) שני חצאים - החצי השמאלי והחצי הימני. כשאומרים 'לב' מתכוונים לאחד מהחצאים, וכשאומרים 'לבב' מתכוונים לשניהם.
באופן נפשי: בתנ"ך הלב הוא מקום המחשבות. גם במחשבותיו של האדם יש כוחות שונים (למשל היצר-הטוב והיצר-הרע). כשאומרים 'לב' מתכוונים לכוח אחד וכשאומרים 'לבב' מתכוונים לשניהם"

אני חושבת שהבחירה לאו דווקא משקפת אותנו (כמו שאנחנו מכירים את עצמנו ), אלא נותנת נקודת מבט על נהקודה הנוכחית בה אנו נמצאים כעת.
או אולי ההבעת רצון הנשמה שלנו.

ועכשיו התמונה המלאה, הנשמה שלך במהותה כן אופטימית גם אם כרגע את ואופטמיות לא מסתדרות יחדיו :) אבל במהותך את כזו.
נחל הוא מוביל, אני חושבת שאת בנקודה בחיים שאוטוטו יקרה מהפך, ממש על הגבול בין קוסמת הישנה לקוסמת החדשה המחוברת אל נשמתה.
החיים יובילי אותך לשם, למקום הזה שאת שואפת להגיע אליו, האופטימיות וזה יקרה כשאת מסונכרנת בכל לבבך.
מה דעתך?

אגב, מה שיצא לי זה בטחון... אחת מהמילים, ובטחון זה בדיוק השאיפה שלי, להיות גם מחוברת לנשמה שלי.

איזה פירוש יפה

נכון הנשמה שלי באמת מאוד אופטימית לעומתי וראיתי את זה בצחוקים שיצאו בריברסינג ובטיפול הנוכחי צחוק ולא בכי. לגבי בחירה טוב ורע אני לצערי נאבקת בכך לעיתים כי יש לי משיכה גם לרע. אולי אני צריכה לעשות מאמץ להתחבר יותר לאופטימיות במודע ויש בי נחל שמחכה לזרום כשאעשה כך ואתחבר לבחירה נכונה אולי. תודה תודה

elar84

New member
ראית שהתרגיל דייק את מי שאת- כלומר מי שהנשמה שזו בעצם את!

איזה יופי שבטיפולים שאת עושה הנשמה צצה החוצה ורואים בבירור את הצד הקליל, השובב השמח שבך.
את לאט לאט תתחברי אליה, רואים זאת בבירור!

למעלה