סיכום שבועי ובשורות טובות

סיכום שבועי ובשורות טובות

לאחרונה הוטרדנו מעט, אז הפורום יהיה לתקופה מסויימת מנוטר,
מה זה אומר? שכל הודעה חדשה תעבור דרכי, אבל רק ההודעה הראשונה

אז בואו נסכם

היום הכי טוב השבוע?
היום הפחות טוב?
ציטוט/מצחיק/מרגש?
קניית השבוע?
ספר?
סרט?
סדרה?
תוכניות לשבוע הבא?

שאלה מתחלפת: איך אתם חושבים שהסביבה תופסת אתכם? ספרו על תכונות או תדמית שאחרים רואים אתכם?
והאם אתם חושבים שהשתנתם או ככה נתפסתם כל הזמן בכל סביבה, חברים או מקום עבודה?

Rachel47

New member
וואלה מה זה אומר?

שלפני שההודעה עולה היא תחכה לאישור שלך? איזה מגניב (בתור מנהלת עבר זה ממש מגניב האופציה הזו!)
&nbsp
טוב, נסכם שבוע די נהדר

&nbsp
היום הכי טוב השבוע? אממ..שוב קשה לבחור...אז תחליטו אתם- יום שני הייתה לי יומולדת, בלי ספק יום סבבה לגמרי...אבל ביום ראשון היינו עם ההורים של שנינו באולם וסגרנו אולם ותאריך לחתונה!!!
...
נגיד את זה ככה..זה הגיע לרמה שאני כל כך התרגשתי מענייני החתונה ששכחתי לגמרי להתרגש מהיומולדת..ברמה שמישהי אמרה לי מזל טוב ואמרתי לעצמי "על מה על האירוסין?
" נשבעת! גם בגלל שזה היה ביום ראשון כל דקה אמא שלי אמרה "נו לכלה יש מחר יומולדת.." וכל פעם שהיא אמרה את זה הרגשתי "אהה כן..מחר..חח" כאילו..באמת..הייתי לגמרי מנותקת מזה...זה יכול להיות קשור גם לזה שעם כל העניין הזה הייתה קצת חולה..אולי אפילו טיפה חום....בכל מקרה..יומיים מוזרים ביותר
היום הפחות טוב? לצערי יום רביעי יוכתר כיום הזה כי הלכתי לראות משחקי הרעב שמיותר לציין שחיכיתי לו בשקיקה שנה שלמה והוא היה פשוט מבאס ומאכזב ובאמת בחיים שלי לא יצאתי מסרט ככה..
ציטוט/מצחיק/מרגש? "fire is catching! and if we burn, you will burn with us"! קטניס ברגע מעורר השראה...
קניית השבוע? היום הלכתי עם הגיפט קארד שחברות נתנו לי וקניתי קצת סריגים בקסטרו..כל כך קר ואני עוד עובדת בירושלים שאני חייבת שיהיו לי בגדים ארוכים ולהפסיק עם מנהג הגופיה+ז'קט כי זה ממש לא מספיק...ונכנסתי למאק לקנות לי קצת דברים שעומדים להגמר וחיפשתי ליפסטיק ליומיום ובסוף קניתי מארז שהם הוציאו לכבוד הסילבסטר של ליספטיק+תוחם+ליפגלוס +תיק איפור (שאני אתן לאמא) בצבע מגניב וניטרלי שממש אהבתי..ואפשר גם להשתמש במרכיבים האלה בנפרד כמובן..
ספר? לא קראתי שומדבר אבל נמלאתי געגועים למשחקי הרעב מרוב כמה שהסרט חיוור בהשוואה..
סרט? נורא רציתי שהשבוע אני אכתוב את משחקי הרעב בתור סרט שהתלהבתי ממנו..ואני כל כך מאוכזבת..לעומת זאת ראיתי בין כוכבים והוא מושלם!!!! ונעלמת סרט נוראי ואני מאוד כועסת ושונאת אותו ועצובה שהוא קיים בכלל

סדרה? השלמתי את כל יומני הערפד סופסוף
תוכניות לשבוע הבא? נחשב שמחר יומולדת לאמא שלי אז כל המשפחה הולכת לאמורה מיו שזו מסעדה איטלקית שאנחנו פשוט מאוהבים בה?

ושבוע הבא...טיפול שורש
אני מפחדת נורא...ופגישות עם צלם ודיג'יי (כרגע אחד מכל תחום..אבל היד עוד נטויה)
שאלה מתחלפת: איך אתם חושבים שהסביבה תופסת אתכם? ספרו על תכונות או תדמית שאחרים רואים אתכם?
והאם אתם חושבים שהשתנתם או ככה נתפסתם כל הזמן בכל סביבה, חברים או מקום עבודה? אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מידי כי יותר חשוב לי איך שאני תופסת את עצמי ואני מאמינה שאם אני חושבת משהו על עצמי זה כבר משדר לאחרים...ואני חושבת שאין המון אינדיקציות מאוד אמינות בחיים לאיך שאנשים תופסים אותנו..אלא אםזה חברות מאוד טובה ואפשר ממש לראו ולצפות בתגובות לדברים מסוימים או להעריך את הדברים שמבקשים מאיתנו/רוצים שנעשה...זה למעשה דיון ארוך שאני מוכנה לחפור עליו אבל אולי מחר

&nbsp
לילה טוב!

מזל טוב

יומהולדת שמח מתוקה, אני מקווה שאת מצליחה להנות גם מהתקופה הזו כי מהצד זו נשמעת מאוד שמחה ומרגשת, גם מבחינת החיים האישיים וגם מבחינת העבודה

עוד לא ראיתי את משחקי הרעב בדיוק בגלל מה שכתבת, מפחדת להתאכזב. וגם מבאס אותי לראות אותו ואז לחכות שנה לחלק האחרון.

יומני הערפד אני חייבת לציין שאני די מופתעת, היא קצת השתפרה, זאת אומרת היא לא זוועתית.

Lion_Heart

Well-known member
מתוך סקרנות

קודם כל , המון בהצלחה עם...הכל

דבר שני ,מה היתה הבעיה שלך עם הסרט? אני קראתי את הטרילוגיה וראיתי את כל הסרטים עד כה...יצירת מופת זה לא היה...אבל עד כדאי כך גרוע? האם פספסתי משהו?

Rachel47

New member
למשחקי הרעב (סרטים וספרים)

אני אתן רקע קצרצר, אני עשיתי את זה בסדר קצת מבולגן
הלכתי לראות את הראשון כשהוא יצא (גם, רק אחרי שנהיה הייפ כזה גדול מסביבו, לא הכרתי את הסדרה לפני) ומאוד אהבתי אותו בפני עצמו
אחר כך קראתי את כל הטרילוגיה לפני שיצא השני (ועשיתי צפייה מחודשת ומפוכחת בראשון...כיף גדול) וכמובן שראיתי גם את השני בקולנוע וכמו מעריצה טובה חיכיתי לשלישי
הראשון והשני בשורה תחתונה כן מצאו חן בעיניי
אחרי שקוראים את הספרים אפשר להתמרמר עד מחר על מה שהורידו ומה ששינו אבל בשורה התחתונה הסרטים מהנים למי שלא קרא ולמי שקרא ומדקלם סצינות הדברים שכן נעשו היו נהדרים ומוצלחים (הארנה..הדברים שעשו להם שם- אש/מוטנטים..רוב הליהוקים מוצלחים בעיניי..קטע הראיונות מהסרט/ספר השני עם שמלת המוקינג'יי..ו...הכל האמת...ביצוע סבבה)
אז באמת נהניתי מהם וראיתי כל אחד מהם הרבה יותר מפעם אחת (עדיין בוכה בקטעי מפתח..או סתם בוכה...אחרי שסיימתי את הספר הראשון לפני שהמשכתי לשני ישבתי לראות את הראשון..ב2 בלילה..בכיתי כבר מהצליל של הנעימה בהתחלה כשעוד מראים את הסמלים של החברות)
&nbsp
עצם העובדה שהעיבודים, כמה שהם שונים מהספרים, היו טובים בעיניי עוד יותר הגדילו את הציפייה שלי לסרט השלישי
מעט התעצבנתי לשמוע שחתכו את הספר האחרון לשניים, אני שונאת שעושים את זה
גם...כל החצי הראשון של הספר השלישי היא מסתובבת תמהונית במסדרונות וכולה שברירית ומנטל אנסטייבל..תהיתי מה יעשו עם זה אבל בגלל שהם שינו את נקודת המבט מהספרים והסרטים לא מסופרים מהעיניים שלה שיערתי שהם יתמודדו..
כשכבר ניסיתי להיות סבבה עם הרעיון שכנעתי את עצמי שזה בגלל שהספר האחרון כל כך כבד ומסובך וכל שניה קורה משהו ובאמת נדחס בו המון סיפור אז אולי צריך שניים..
&nbsp
אם כן..הלכתי לקולנוע לראות את הטריילר הארוך לסרט הרביעי
והתאכזבתי
למה?
הסיבה כנראה נעוצה בבעיות שהיו בשני הסרטים הקודמים שעצבנו אותי אז אבל פחות מעכשיו
אין רקע
בנאדם שלא קרא את הספרים יוצא מהסרט הזה ולא מבין מה הוא ראה
בספר השני יש דיבורים לא מעטים על 13, דבר שהושמט לחלוטין בסרטים (לחלוטין!!) ועכשיו קצת כמו שהפילו את קטניס במחוז הלא מוכר הזה ככה הפילו את הצופים אליו, בלי הכנה מוקדמת
אני מתמצאת..אני קראתי..מה עם השאר?
זה מפגר שאני כועסת על זה כי מה אכפת לי אבל הסיבה שאכפת לי היא כזו- עשיתם סרט רק(!) למעריצים? אל תצפו שאנשים שלא קראו יאהבו
ו...כבר עשיתם את זה רק למעריצים? יצא לכם חרא..וזה נאמר בתור מעריצה
אובדן הרקע לווה באובדן המון פרטים על 13 שאו שהושמטו או שפשוט לא הוסברו
מה שכן הראו..הראו גרוע..ממש..
פיניק...דמות סופר חשובה בספר השלישי..הופיע ב2 סצינות
גייל... דמות סופר לא חשובה בספר השלישי (כמותית אני מתכוונת...יש איתו הרבה דברים אבל גם תקופות ארוכות שהוא נעדר..למרות שזה אולי יהיה כבר ברביעי..) הופיע בכל סצינה..כן בחלקן כי הוא באמת היה..אבל חלק מהזמן היה נראה שהיה להם יותר חשוב לדחוף סצינה שלה ושל גייל מטיילים בחוץ מאשר לשים התרחשויות אמיתיות, או איזה הסבר על איך דברים עובדים שם, או על זה שהיא נחשבת משוגעת ולכן אין לה סדר יום..או עוד סצינה שלה מתחרפנת ושרה לעצמה
כלומר, אני כועסת על ההחלטה של "מה להכניס ומה להשמיט"
ברור הרי שאי אפשר להכניס הכל וגם בקודמים ויתרו על לא מעט דברים אבל אז הרגשתי שמה שהראו זה מה שהיה צריך לראות ובתכלס לא היה חסר לי כלום כדי שהסרט עצמו יעבוד מההתחלה ועד הסוף. גם כשקראתי את הראשון הייתי מוכנה להכל כי את הכל הם כן הראו, את כל האתגרים בארנה ואת המוות של רו..הכל היה בסרט והשאר היה פשוט בונוסים שקראתי שנתנו לי את נקודת המבט..אבל הסיפור התחיל ונגמר כמו שצריך בסרט.
כאן..כן הכניסו המון תוכן אבל אני מרגישה שלא ראינו כלום
יכול להיות שאני אראה את הסרט עוד פעם פעמיים וזה ירגיש לי אחרת אבל יחסית לכמה שנהניתי מהקודמים כבר בפעם הראשונה, אז כן..הוא היה חלש ואיטי ולא מאתגר ו..אפרורי (אני יודעת שיש מצב שזו הכוונה כי 13 מחוז מאוד אפרורי
)
&nbsp
בקיצור..פשוט לא מבוצע כל כך טוב לדעתי...ובטח לא בהשוואה לביצוע של הקודמים
&nbsp
אההה והפסקול היה מאוד חסר..ברוב הסרט אין..וזה חבל כי אני מאוד אוהבת פסקולים וספציפית של משחקי הרעב מדהים בעיניי ומתנגן קבוע באייפון...אז זה היה לי חסר...
&nbsp
דברים שכן היו אחלה:
הסצינה ב8 בבית חולים דווקא הייתה ממש בסדר ומחמיאה לסצינה בספר
&nbsp
הכניסו את הסרטון שפיניק מספר סודות..רק חבל שהכניסו את זה סוג של ברקע ולא היה מספיק פוקוס על זה כי בספר זו סצינה מאוד חזקה
&nbsp
פיטה..עשו עבודה מדהימה עם הסרטונים (אני לא זוכרת בדיוק אבל אני חושבת שבסרט היו לו יותר סרטונים מבספר) ואיך שהראו את ההדרדרות שלו מפעם לפעם..עצוב בטירוף ונהדר ויזואלית (אני קוראת ומדמיינת ולראות דברים כאלה קמים לחיים..זה די מדהים..בדיוק כמו עם שמלת המוקינג'יי שזו הצלחה שלא שוחזרה כל כך בתלבושת של הסרט הזה..כולל הקשת שלה שהייתה סתם פשוטה לעומת הקשת המטורפת בספר)
&nbsp
הסצינה שהוא מנסה להרוג אותה הייתה מבחינתי הסצינה הטובה בסרט
1- כי היא הייתה נאמנה לעלילה
2- כי היא הייתה מבהילה (כמו סצינת הקופים מהסרט השני) וזה היה נהדר
3- כי

&nbsp
אהה...קצת אהבתי מה שעשו עם השיר "the hanging tree"
דווקא בספר היא שרה אותו בסצינה הזאת ואתה יושב וקורא ו..שוין..אחר כך היא מסבירה מה היא מרגישה לגבי השיר..אחלה..לא יותר מזה..
ובסרט כתבו לחן ועניינים ואז כשכל המורדים שרו אותו..זה היה די מדהים ומצמרר ושאפו על זה
זה ישר הזכיר לי את ההרגשה בסרט הראשון עם הצליל של רו
בספר היא אומרת "שריקה של 4 תווים" ואתה אמור לזרום עם זה
בסרט הם חייבים אשכרה להמציא את השריקה והם עשו את זה מצויין וזה ממש הפך להיות סמל בסרט וזו באמת התמודדות כי לעומת הסיפור שהיה נתון, את הלחנים והדברים האלה היו צריכים להמציא מאפס
&nbsp
בקיצור
אני עדיין מחכה בשקיקה לרביעי ואני מתפללת שהשלישי יצא כזה כי הכל הושקע ברביעי והוא יהיה מדהים

מקווה..
&nbsp
סליחה שחפרתי

מסכמת

היום הכי טוב השבוע?
יום שלישי- האוטו יצא מהמוסך והמחיר היה סבבה, וגם הוסמכתי בעבודה לראש צוות

היום הפחות טוב?
היה לקטנה שבוע לא קל בבי"ס, היא שכחה לקחת דברים לשיעור, שכחה שיש לה שיעורים וזה איכזב אותה, מצד שני היה לי טוב לראות שזה ממש מפריע לה ושאכפת לה.
ציטוט/מצחיק/מרגש?
"אני הילד של חורף 73"
טום ואוריאל מהמירוץ למליון, אני מאוהבת בהם

קניית השבוע?
וואי החודש הגזמתי!! היה לאמא שלי יומהולדת אז לקחתי אותה לקניון וקניתי לה דברים והיה מבצע בנעליים אז גם קניתי לי מגף סגנון נאשוויל הורס! וקניתי סוודר שחור לעבודה כי קר, וכנראה שנכנסתי לביזבוזים יותר מדי כי קניתי גם רמקולים אחוריים לרכב וזה היה ממש מיותר ואני מתחרטת על זה.
ספר?
התחלתי עכשיו את "משחק", נראה איך הוא.
סרט?
לא ראיתי הרבה זמן סרט.
סדרה?
אוטוטו מסיימת עוד מרתון של אנטומיה, יומני הערפד, המירוץ למיליון, והטופ מודל הבאה עונת אולסטאר.
תוכניות לשבוע הבא?
אחרי ה 10 להתחיל לחפש תחפושת לקטנה באי ביי.
יצא לי השבוע לקלוט כמה השתנתי במשך השנים, שפעם הייתי בן אדם יותר קיצוני, בדעות הפוליטיות, בחוסר סבלנות, היה לי פה יותר גדול, הייתי עונה וחייבת להגיד את המילה האחרונה, עקשנית, ולא הכי נחמדה לכולם. והשבוע קצת התגעגתי למי שהייתי, זאת אומרת אני שמחה על השינויים מרובם אני מרוצה, בעיקר בכל נושא ההורות שאני יותר סבלנית ומכילה. אבל מבחינת עבודה, אני צריכה ללמוד להיות פחות נחמדה, קצת יותר קשוחה ולדעת לעמוד על שלי יותר.

&nbsp

Shiri from the block

Active member
אניייייייייי
&nbsp
היום הכי טוב השבוע? ראשון ושלישי השיעורי תופים
היום הפחות טוב? -
ציטוט/מצחיק/מרגש? ראיתי על אוטובוס בדרך לירושלים "חיי חיילנו קודמים לחיי אזרחי אוייבנו"
קניית השבוע? כלוםםםםם, אבל שילמתי את כלל החשבונות שהיו לי בדירה שקצת התעכבתי בתשלום :X אבל שילמתי הכל הכל ואני רק במינוס של אלפיים שיסגר אחרי המשכורת עוד שבוע אז אני מרגישה טוב עם עצמי והקלה שנפטרתי מזה

ספר?
סרט? פוקהונטס! ו HER
סדרה? המפץ הגדול, דקסטר, הפלאש, גותהאם, היפים והאמיצים, יומני הערפד, מרוששות. אני לא עומדת בקצב

תוכניות לשבוע הבא? עבודה, תופים, פסיכולוגית.
&nbsp
יווו איזה שאלה מעולה. האמת שלפני כמה פגישות דיברתי על זה עם הפסיכולוגית קצת... אבל לא ממש המשכנו חח
אין לי מושג איך הסביבה תופסת אותי האמת, וזה מאוד מסקרן אותי.
בעיקרון לדעתי זאת שאלה שצריך לשאול חברים שלי ולא אותי חח

למעלה