פרימרוז אוורדין ומה שלא ידעתם עליה

E l S i

New member
פרימרוז אוורדין ומה שלא ידעתם עליה

1)שימשה כדוגמנית הבעות פנים לציירים של דיסני בסרטים "במבי" ו"פינוקיו"
2)השתתפה ברימייק של "בדרך לחתונה עוצרים בלאס וגאס" ושיחקה את לאס וגאס (ואת ג'סטין)
3)הצבע האהוב עליה הוא שחור
4) בכתה היא שתקנית, ומשגע את המורים שהם לא יודעים אם היא מבריקה או מטומטמת, אבל הם מורים בפאנם אז גם לא ממש אכפת להם
5)קטניס קיבלה את כל כשרון הזמרה במשפחה. פרים מנסה לשיר כשהיא לבד בבית ופוחדת, אבל זה רק מפחיד אותה יותר.
6) האופנה של פרים מתפתחת לאורך הספרים. בספר הראשון היא לובשת שמלה תכלת ובשלישי אוברול כחול כהה, אבל זנב הברווז תמיד שם.

קדימה, תתחילו: זה נכון שאבא של קטניס רצה שני ילדים: בת ובן וממש התאכזב? נכונה התיאוריה שלי שבספר הראשון היא עם צמה אחת, בשני עם שלוש ובשלישי עם שתיים? נכון שאת שאר ההודעות תשרשרו להודעות שכן מכילות ספויילר? ומה פרים חושבת על שבועות?

E l S i

New member
MJ
המשך

6)המילים האחרונות של פרים היו "קורנפלקס". עד היום אף אחד לא יודע למה היא התכוונה
7) נהוג לחשוב שגייל שלח את הפצצה, אבל יש מחלוקת כיוון שהיה חרוט על המצנח "סנואו היע פע". (וידוע שסנואו אכן היה דיסלקט, אבל זה לשבוע הבא)

אז... את מי פרים חזרה לרדוף אחרי המוות?
האם זכתה בחייה הקצרים לאהבה?
ועוד דברים פחות מדכאים, קדימה!

E l S i

New member
*7) 8) הבגרות במתמטיקה מאחורי...

לדעת לספור זה כבר לא חשוב.

N o R i K o

New member
היא גם לא יודעת לספור.

היא קראה לעז שלה ליידי כי השם הסודי שלה לבאטרקאפ היה "מאןןןן" והיא נורא קיוותה שהם יזדווגו ויצרו לה עזתול.
חוץ מזה, היא פאנגירל מטורפת של גיילניס, וכשהיא וגייל צפו ביחד במשחקים הם עשו ביחד "בוווווווווו
" כשקטניס נישקה את פיטה.
היא דווקא בסדר בלשיר, הבעיה היא שהיא לא מכירה שירים מקוריים בכלל, היא רק מכירה את הקאברים של גלי (היא גם פאנגירל מטורפת של קליין).
היה לה גם טאמבלר פעם, אבל היא סגרה אותו כשעל הדאשבורד שלה היה יותר מדי קטניס\פיטה ופחות מדי חתולים עם מבט "Soon".
והצבע האהוב עליה הוא ירוק כי זה מזכיר לה את קטניס!%@!11
היא בכלל גם פאנגירל די גדולה של קטניס. ושל אפי טרינקט. ופיניק... הו... היא רק בת 12, אבל מה היא הייתה עושה לפיניק...

pennylane11

New member
נשבעת שהדבר הראשון שעלה לי לראש

זה שהיומולדת שלה ב14 במרץ והסוג דם AB...

Digi Lista

New member
כל הכבוד על ההתמדה

מאחדת (כי אולי ככה זה יהיה מסודר וגם כאלה שלא זוכרים את הבגרות ידעו לעקוב אחרי הספירה ואולי אפילו יכנס מתישהו למאמרים או וואט אבר
), דוחפת הערות, ממשיכה ומבקשת- תשתתפו

שימו
, יש בסעיפים 7 ו8
לספר השלישי.

1) שימשה כדוגמנית הבעות פנים לציירים של דיסני בסרטים "במבי" ו"פינוקיו".
2) השתתפה ברימייק של "בדרך לחתונה עוצרים בלאס וגאס" ושיחקה את לאס וגאס (ואת ג'סטין).
3) הצבע האהוב עליה הוא שחור (עם נקודות ורודות ופסי זהב!).
4) בכתה היא שתקנית, ומשגע את המורים שהם לא יודעים אם היא מבריקה או מטומטמת, אבל הם מורים בפאנם אז גם לא ממש אכפת להם (כן גבירותיי ורבותיי, שוב יש הוכחה שמערכות החינוך בעולם כולו על סף קריסה).
5) קטניס קיבלה את כל כשרון הזמרה במשפחה. פרים מנסה לשיר כשהיא לבד בבית ופוחדת, אבל זה רק מפחיד אותה יותר (ואז היא שומעת את עצמה שרה ובכלל מפתחת סיוטים).
6) האופנה של פרים מתפתחת לאורך הספרים. בספר הראשון היא לובשת שמלה תכלת ובשלישי אוברול כחול כהה, אבל זנב הברווז תמיד שם.
7) המילים האחרונות של פרים היו "קורנפלקס". עד היום אף אחד לא יודע למה היא התכוונה (מלבד אולי חברות 'תלמה' ו'קלוגס' שרוצות להשתמש בזה כפרסומת).
8) נהוג לחשוב שגייל שלח את הפצצה, אבל יש מחלוקת כיוון שהיה חרוט על המצנח "סנואו היע פע". (וידוע שסנואו אכן היה דיסלקט, אבל זה לשבוע הבא).
9) היא קראה לעז שלה ליידי כי השם הסודי שלה לבאטרקאפ היה "מאןןןן" והיא נורא קיוותה שהם יזדווגו ויצרו לה עזתול.
10) חוץ מזה, היא פאנגירל מטורפת של גיילניס, וכשהיא וגייל צפו ביחד במשחקים הם עשו ביחד "בוווווווווו
" כשקטניס נישקה את פיטה.
11) היא דווקא בסדר בלשיר, הבעיה היא שהיא לא מכירה שירים מקוריים בכלל, היא רק מכירה את הקאברים של גלי (היא גם פאנגירל מטורפת של קליין).
12) היה לה גם טאמבלר פעם, אבל היא סגרה אותו כשעל הדאשבורד שלה היה יותר מדי קטניס\פיטה ופחות מדי חתולים עם מבט "Soon".
13) הצבע האהוב עליה הוא ירוק כי זה מזכיר לה את קטניס!%@!11
14) היא בכלל גם פאנגירל די גדולה של קטניס. ושל אפי טרינקט. ופיניק... הו... היא רק בת 12, אבל מה היא הייתה עושה לפיניק...

15) היומולדת שלה ב14 במרץ והסוג דם AB...

וההמשך...
16) היא בכתה קשות כשהופצה שמועה שדארן כריס (בליין מ'גלי') בכלל סטרייט, זה לא שהיא נגד סטרייטים, אבל ההבדלים בין השחקנים למציאות לא היו כאלה ברורים לה...
17) על פי הנאמר בסעיף 15 היא מזל דגים. אולי זה מסביר למה פעם אחת מתוך דאגה היא מילאה אקווריום של דגים במים חמים ("שלא יהיה להם קר") והם התחילו לשחות הפוך... (בעצם זה לא כזה קשור, אבל החתול שלה מאוד נהנה מהדגים המבושלים שקיבל באותו היום...).
18) אם היה לה טוויטר היא כנראה הייתה מצייצת את המנגינה של רו, משהו בתווים מאוד השפיעה עליה.
19) כשהייתה קטנה ושאלו אותה מה תרצה להיות היא ענתה פיתה. זו לא שגיאת כתיב, היא לחמניות ולחם פרוס הפחידו אותה מאוד ובורקס עושה לה צרבת, אז פיתה נראה לה עדיף (ושום קשר לפיטה, בינתיים), זה לא שאנחנו שופטים חלילה אבל אף אחד בכלל לא כיוון את השאלה לתחום המאפים.
20) יום אחד כשקטניס וגייל היו ביער, פרים התקרבה מאוד לפיטה, הם לא באמת עשו משהו מלבד לחפור על אהבתם המשותפת לקטניס (כל אחד ממקומו בהיררכיה) ולתת עצות אחד לשנייה איך לגרום לקטניס להשקיע בהם יותר זמן על חשבון גייל(
).

אפשר להמשיך עוד הרבה, אבל תורכם...

E l S i

New member
אה כי אנחנו פשוט כן התכוונו ברצינות.

ד'יג'י - 17- מה?
זה מרושע! אבל כיף לבאטרקאפ

pennylane11

New member
הכוונה שלי הייתה שלא התכוונתי שתכניסו

את זה לרשימה אפילו
זאת בדיחה פנימית מאוד לא מצחיקה וזה באמת מה שעלה לי לראש

N o R i K o

New member
לא נורא,זה משליך על עובדות חשובות אחרות

כמו זו שפרים היא מזל דגים. ושהיא יכולה לקבל תרומות דם מכולם, אני אף פעם לא זוכרת אם גם לתת או לא...

Digi Lista

New member
זה סיפור אמיתי...

כשבאתי לאחת מחניכות פר"ח שלי הסבתא שלה (היא והאמא גרות אצל הסבתא) סיפרה שיום אחד הבן שלה הביא דגים והיא לא כל כך אוהבת חיות ולא ידעה מה לעשות איתם, היא רק ידעה שצריך להחליף להם מים אז היא הרתיחה מים בקומקום ושפכה עליהם והם התחילו לשחות הפוך עד שמתו, אותי הסיפור ממש הצחיק (עוד לא סיפרתי את מה שהם סיפרו לי על תנין
) והייתי חייבת לדחוף אותו איפשהו כדי לא לשכוח אותו, אז פרים נבחרה אבל בגדול זה אמיתי לגמרי

N o R i K o

New member
MJ מעליי! צקצק

וחוץ מזה "עובדה" 20 לא נכונה בעליל, היא סותרת לחלוטין את עובדה 10 שאנחנו יודעים שהיא עובדתית בעקבות האירוח של פרים בפורום בחודש שעבר...

Digi Lista

New member
ומכאן נובע סעיף 21...

21) יש לה פיצול אישיות רציני ולכן יש עובדות סותרות!

Digi Lista

New member
אני לא נכנסת לאירוחים, אלא אם יוצא לי משהו...

כנראה שפה לא יצא ולכן...

Miss Lavet

New member
פרים ושאיפותיה

היא רוצה להשכין שלום בין באטרקאפ לקטניס

חלומה זה שהיא תהפוך לרופאה מוכשרת ושתוכל להביא שלום למדינות עולם שלישי ולמחוזות בזכות הרפואה

להבין מה יש חוץ מפאנם

לאכול לשם שינוי אוכל טעים

לחתן את קטניס וגייל בחוף הים בזמן שעורבנים חקיינים יחגו במי הערב הןרוד של פאנם

Digi Lista

New member
אהבתי
וחוץ מזה הגענו ל26 סעיפים

אז להמשיך שנשבור שיאים, אם אני זוכרת טוב כבר עקפנו את 26 והיד על המקלדת עוד נטויה...

E l S i

New member
אין פה סתירה

*פיטה חופר על אהבתו לקטניס*
*פרים מחליפה את המילה קטניס ב"את"*

פרים רוצה נואשות שגייל יהיה עם קטניס כדי שפיטה יהיה איתה

כשפרים מדברת על אהבתה לקטניס ושהיא רוצה שקטניס תאהב אותה זה אמיתי, כמובן שממקומה כאחות

למעלה