שאלון הכרות

B R A Y E R

New member
מנהל
שאלון הכרות

טוב, בגלל שאנחנו כבר פורום חדש שמורכב מהרבה חדשים, ומהרבה חדשים-ישנים,
כדאי שלפחות ננסה בתור התחלה להכיר אחד את השני

הכנתי שאלון הכרות קצר, אתם מוזמנים לענות עליו ולהגיב לכאן את התשובות

שם:
מה עושה בחיים?
תחביבים:
איזה עוד סדרות רואה חוץ מהשמינייה?
דמות אהובה בשמינייה:
דמות שנואה בשמינייה:
מתי ואיך התחלת לראות בפעם הראשונה את השמינייה?
ממה יותר נהנת - השמינייה או האי?
מה דעתך בנתיים על הפרקים הראשונים?

B R A Y E R

New member
מנהל
אני אענה ראשון

שם: בן
מיקום בארץ: חיפה
מה עושה בחיים? חייל משוחרר :)
תחביבים: טלוויזיה, מוזיקה, מחשב, לצאת עם חברים...
איזה עוד סדרות רואה חוץ מהשמינייה? דקסטר(שנגמר לפני שבועיים
), על טבעי, דוקטור הו, הומלנד, מתחת לכיפה השקופה, הישרדות, האח הגדול והמרוץ למליון

דמות אהובה בשמינייה: ליליאן דביר

דמות שנואה בשמינייה: דדי דביר
כל האסונות לאורך העונות קרו באשמתו, והוא הפיל את האשמה על לילי!
מתי ואיך התחלת לראות בפעם הראשונה את השמינייה? התחלתי לראות בגיל 13, בעקבות כמה פרומואים מסתוריים ששודרו והתפרסמו לפני שהסדרה התחילה. באותה תקופה כבר הפסקתי לראות ערוץ הילדים, אבל זה כ"כ סיקרן אותי שהחלטתי לתת צ'אנס לפרק הראשון. היה שווה לקחת את הצ'אנס הזה

ממה יותר נהנת - השמינייה או האי? קשה לבחור.. משתיהן מאוד מאוד מאוד נהנתי, אבל מהאי(עונות 1-2) קצת יותר

מה דעתך בנתיים על הפרקים הראשונים? בנתיים ה2 פרקים הראשונים נראים לי מעולים, ואני כבר סקרן מאוד לראות איך הכל ימשיך להתפתח!

דודי0000

New member
עונה

שם:דודי
מיקום בארץ: מרכז
תחביבים: צפייה בטלוויזיה וכמובן גלישה באינטרנט
איזה עוד סדרות רואה חוץ מהשמינייה? קומדיות בעיקר וסדרות נוער כמו סברי מרנן, עבודה ערבית ועוד.
דמות אהובה בשמינייה: כמו בן ליליאן דביר.
דמות שנואה בשמינייה: ניצן. פשוט הרגיזה אותי ביומיים האחרונים.
מתי ואיך התחלת לראות בפעם הראשונה את השמינייה? לפני חצי שנה בויאודי ואהבתי. בזמנו היה לי יס.
ממה יותר נהנת - השמינייה או האי? את האי לא ראיתי אז השמינייה
מה דעתך בנתיים על הפרקים הראשונים? וואוו מותח מאוד ולא קולט עדיין מה באמת קורה שם. אני סקרן לדעת מה הסיפור עם דדי התאומים ומה קורה עם ניצן.

אורישקי

New member
הגזמת עם ניצן! בשביל זה להפוך אותה לדמות ה

השנואה?

תחכה להמשך העונה, אני בטוח שהיא תתפכח.

דודי0000

New member
אורישקי היא פשוט מייאשת אותי

כרגע אני כל כך כועס עליה
אבל באמת אני מחכה לראות מה קורה שם.

dar dahan

Member
אז..

שם: דר
תחביבים: טלוויזיה, מחשבים, כתיבה, נגינה ועוד...
עוד סדרות חוץ מהשמינייה: דוקטור הו, מצב האומה, מה אתם הייתם עושים והישרדות הישראלי שמשודרות עוד, והאוס, סטארגייט, אבודים, החיים זה לא הכל, שמש מהסדרות שהסתיימו, אהא וכמובן האי ;)
דמות אהובה בשמינייה: ראררר דגנית, לדעתי הדמות היותר בוגרת בכל הסדרה הזאת שתמיד רצתה בטובת השמינייה ולא בטובתה האישית בלבד...
דמות שנואה: יאיר, התחיל דווקא סבבה בתור שר וראש ממשלה, אבל בתור היו"ר של המועצה הוא פשוט מחליא אותי...
מתיי ואיך התחלתי לראות את השמינייה: זה היה מהפרק הראשון, הייתי דיי סקפטי ובהתחלה זה לא משך אותי כמו האי, אבל נתתי לזה צ'אנס ובגלל תקופת הטלנובלות זה היה גם יותר קליל מבחינתי הדרמה, ולאט, לאט עם הכנסת האקשן פשוט התאהבתי :)
ממה יותר נהנת מהאי או מהשמינייה: שתי העונות הראשונות של האי זה גאונות ל גיורא חד וחלק, שתי העונות האחרונות שהיו לשמינייה לפניי העונה ה4 היו גאוניות ככה שבשקלול השמינייה לוקחת אצלי, אבל האי מבחינתי הייתה קסם אחד גדול כי אני גם חולה על סדרות וספרים שקשורים למסע בזמן.
מה דעתך על הפרקים הראשונים: מעולים פשוט, אני מקווה שהמתח ישאר ולא תהיה איזו נפילת מתח אחריי הפרקים הראשונים כי לפעמים זה קורה בסדרות כאלו ובמיוחד בסדרות של גיורא, ופה יהיה מעניין לראות כמה המתח ישאר בתמונה בנוסף לדרמה לכל מה שיקרה בהמשך.

dar dahan

Member
אני עם כולם מחכה לספיישל 50 :)

התחלתי את דוקטור הו בעקבות האי למען האמת, תראה כמה גיורא משפיע על אנשים עם הסדרות שלו.

בכלל שכחתי לכתוב את DW בסדרות שלי

מרוב שאני מחכה ומחכה...
וגם שרלוק. מישהו יודע אם הם מתכוונים להוציא את העונה הבאה בעשור הקרוב???

B R A Y E R

New member
מנהל
מאז העונה הרביעית אני בקצב השידור

כלומר, את כל הפרקים ששודרו ראיתי. מחכה לספיישל 50

ליליאן!

וואו, כבר שכחתי כמה אהבתי אותה.
היא גם כל־כך יפה, וגם חכמה, וגם, בסופו של דבר, באמת אוהבת את הילדים שלה...
לילי ~

אורישקי

New member
מגיב

שם אורי:
מיקום בארץ: חולון
מה עושה בחיים? תלמיד
תחביבים: מוזיקה, טלוויזיה, מחשב, ספרים
איזה עוד סדרות רואה חוץ מהשמינייה? ראיתי את דקסטר שנגמרה לפני שבועיים, הישרדות האמריקאית, המירוץ הישראלי והאח הגדול האמריקאי. זה העיקר
דמות אהובה בשמינייה: אני חושב שלילי/דגנית/רוחלה
דמות שנואה בשמינייה: יואל
מתי ואיך התחלת לראות בפעם הראשונה את השמינייה? מההפרק הראשון, הפרומואים עניינו את כולם אבל אותי קצת פחות, אבל יצא שבסוף אני הייתי מהאנשים שהכי אהבו את הסדרה בכיתה שלי.
ממה יותר נהנת - השמינייה או האי? השמיניה כמובן. האי עייף אותי עוד באמצע עונה 1
מה דעתך בנתיים על הפרקים הראשונים? ראיתי בינתיים את השניים הראשונים ובינתיםי מעניין מאד!

נ ו ע ה 12

New member

שם: נועה
מיקום בארץ: ראשון לציון
מה עושה בחיים? לא יותר מדי, חיילת משוחררת

תחביבים: קריאה, גרפיקה, אפייה ועוד...
איזה עוד סדרות רואה חוץ מהשמינייה? יותר מדי
דמות אהובה בשמינייה: ניני
דמות שנואה בשמינייה: דניאל
מתי ואיך התחלת לראות בפעם הראשונה את השמינייה? מהפרק הראשון
ממה יותר נהנת - השמינייה או האי? השמינייה, אין ספק בכלל!
מה דעתך בנתיים על הפרקים הראשונים? מרגשים ומותחים :)

Yotam Wolfsthal

New member
תשובות שלי

שם: יותם
מיקום בארץ: בנימינה
מה עושה בחיים? בן שירות בשירות לאומי (פטור מגיוס לצה"ל, יש לי שיתוק מוחין שזה אומר שבשל סיבוכים בלידתי אני נעזר בכסא גלגלים)
תחביבים: גיימר בכל רמ"ח אברי, אוהב מוזיקה, מדע ולפעמים גם מד"ב.
איזה עוד סדרות רואה חוץ מהשמינייה? אני אוהב מאוד מאוד את Lost, על כל שש עונותיה, למרות שאני יודע שיש כאלה שאומרים שהיא רק הלכה והתדרדרה עם התקדמות הפרקים. אני בכלל לא מסכים עם זה. באופן כללי אני לא ממש אדם של סדרות וסרטים, יותר של גיימינג.
דמות אהובה בשמינייה: דדי. האבא הכי טוב, רך, דואג ואוהב בעולם.
דמות שנואה בשמינייה: הממ... אני לא חושב שיש כזאת.
מתי ואיך התחלת לראות בפעם הראשונה את השמינייה? בביה"ס היסודי, כשעוד הייתי בכתה ה'.
ממה יותר נהנת - השמינייה או האי? השמיניה ללא כל ספק. האי היה פשוט מופרך -מדי- לטעמי, שלא לדבר על זה שבאיזשהו שלב פשוט היה לי קשה מדי לעקוב אחרי כל העלילה המסובכת ולהבין מי נגד מי. חוץ מזה שאני תמיד אבל תמיד אעדיף, בכל מצב, את הקאסט של השמיניה על-פני זה של האי - בעיקר כשזה מגיע לשמיניה עצמה בהשוואה לחבורה מהאי. השחקנים שמגלמים את השמיניה פשוט פחות מעצבנים אותי מאלה שמגלמים את החבורה של האי (שגם מעצבן אותי שאפילו אין לה שם קבוצתי...).
מה דעתך בנתיים על הפרקים הראשונים? את הפרק הראשון הכפול ראיתי ברשת עוד קצת לפני שהוא שודר בטלוויזיה, ביום שישי האחרון, וכ"כ התלהבתי ממנו שראיתי אותחו איזה 4-5 פעמים עד שכשהוא כבר שודר בטלוויזיה, ידעתי את כולו כמעט בעל-פה. משאר הפרקים עד כה אני מודה שקצת פחות התלהבתי, הן בגלל כל מיני חורים בעלילה בכל מה שקשור להמשכיות מהפרק האחרון של העונה השלישית, והן משום שלא הייתה בהם המוזיקה מהעונות הקודמות, למרות שזה די שולי. עדיין נראה שהולכת להיות עונה מעניינת וטובה מאוד, אם כי אני חושש שהיא תהיה קצת פחות טובה מקודמותיה.

אגב, אני הוא אותו יותם שלפני כמה ימים פירסם שהוא התערב עם חבר שלו שהוא יצליח למצוא 18 צופי השמיניה שהם בגיל 18 ומעלה. פשוט עכשיו הכינוי שלי נראה ככה כי נרשמתי מחדש לתפוז דרך הפייסבוק.

למעלה