תשובות שלי
שם: יותם
מיקום בארץ: בנימינה
מה עושה בחיים? בן שירות בשירות לאומי (פטור מגיוס לצה"ל, יש לי שיתוק מוחין שזה אומר שבשל סיבוכים בלידתי אני נעזר בכסא גלגלים)
תחביבים: גיימר בכל רמ"ח אברי, אוהב מוזיקה, מדע ולפעמים גם מד"ב.
איזה עוד סדרות רואה חוץ מהשמינייה? אני אוהב מאוד מאוד את Lost, על כל שש עונותיה, למרות שאני יודע שיש כאלה שאומרים שהיא רק הלכה והתדרדרה עם התקדמות הפרקים. אני בכלל לא מסכים עם זה. באופן כללי אני לא ממש אדם של סדרות וסרטים, יותר של גיימינג.
דמות אהובה בשמינייה: דדי. האבא הכי טוב, רך, דואג ואוהב בעולם.
דמות שנואה בשמינייה: הממ... אני לא חושב שיש כזאת.
מתי ואיך התחלת לראות בפעם הראשונה את השמינייה? בביה"ס היסודי, כשעוד הייתי בכתה ה'.
ממה יותר נהנת - השמינייה או האי? השמיניה ללא כל ספק. האי היה פשוט מופרך -מדי- לטעמי, שלא לדבר על זה שבאיזשהו שלב פשוט היה לי קשה מדי לעקוב אחרי כל העלילה המסובכת ולהבין מי נגד מי. חוץ מזה שאני תמיד אבל תמיד אעדיף, בכל מצב, את הקאסט של השמיניה על-פני זה של האי - בעיקר כשזה מגיע לשמיניה עצמה בהשוואה לחבורה מהאי. השחקנים שמגלמים את השמיניה פשוט פחות מעצבנים אותי מאלה שמגלמים את החבורה של האי (שגם מעצבן אותי שאפילו אין לה שם קבוצתי...).
מה דעתך בנתיים על הפרקים הראשונים? את הפרק הראשון הכפול ראיתי ברשת עוד קצת לפני שהוא שודר בטלוויזיה, ביום שישי האחרון, וכ"כ התלהבתי ממנו שראיתי אותחו איזה 4-5 פעמים עד שכשהוא כבר שודר בטלוויזיה, ידעתי את כולו כמעט בעל-פה. משאר הפרקים עד כה אני מודה שקצת פחות התלהבתי, הן בגלל כל מיני חורים בעלילה בכל מה שקשור להמשכיות מהפרק האחרון של העונה השלישית, והן משום שלא הייתה בהם המוזיקה מהעונות הקודמות, למרות שזה די שולי. עדיין נראה שהולכת להיות עונה מעניינת וטובה מאוד, אם כי אני חושש שהיא תהיה קצת פחות טובה מקודמותיה.
אגב, אני הוא אותו יותם שלפני כמה ימים פירסם שהוא התערב עם חבר שלו שהוא יצליח למצוא 18 צופי השמיניה שהם בגיל 18 ומעלה. פשוט עכשיו הכינוי שלי נראה ככה כי נרשמתי מחדש לתפוז דרך הפייסבוק.