הכנתי עוגת שוקולית שיצאה לי גבוהה

מלכה90

New member
הכנתי עוגת שוקולית שיצאה לי גבוהה

ונהדרת מהתנור והייתי צריכה לשים עליה ציפוי של שמנת ושוקלד -לאחר כמה דקות נוצר שקע באמצע העוגה-איזה באסה.
הלכתי ממש לפי מתכון שרשום ברגע שהעוגה אפויה להוציא מהתנור וולהוציא. כשהוצאתי היא ממש היתה מושלמת.
יש מה לעשות? אפשרי לכסות עם דף אכיל וקצת קישוטים מסביב? בבקשה עזרה.צריכה להיום אחרי הצהריים.תודה
 
יש מה לעשות

תהפכי אותה ואז התחתית שלה (הישרה) תהיה מופנית כלפייך ותוכלי לצפות בקרם שוקולד וכל קישוט אחר שתרצי.
אפשרות נוספת היא לחתוך את הקצוות שבולטות עד השקע ולנסות ליישר את העוגה ולמרוח את הקרם.
ועוד אפשרות אחרונה אם לא אהבת את השתיים הקודמות, לשדרג את העוגה ולכסות אותה בפודינג שוקולד/וניל ואז זה מכסה לך את השקע, ואז לצפות את העוגה בקרם שוקולד.
 

מלכה90

New member
אי אפשר לעשות כעצתך מאחר וברגע שהעוגה יצאה מה

מהתנור-כפי שרשמתי-היתה מושלמת,גבוהה ללא שקע-רק לאחר שמתי את הציפוי נוצר שקע.. הוצאתי מהתנור שכבדקתי וראיתי שהיא אפויה . בסוף שמתי דף אכיל על השקע וקישתי יפה.תודה בכל אופן.
 
למעלה