מה קרה שהפורום לא צועד

מה קרה שהפורום לא צועד

בשבילי האקטואליה?
אין לכם פרטי בזק?

כ חיים

New member
כמה סיבות לכך

ובלי קשר ל"בזק" ולאקטואליה. ישנה הרגשה קשה שהפורום הזה דועך. האנשים התעייפו, חברים פעילים ביותר בעבר כבר אינם נראים כאן ובלי להאשים את ההנהלה, אולי קצת דירבון ממנה היה עוזר. גם הרשתות החברתיות נוגסות חלק גדול מהפעילות בפורום. יתכן שאם חברים יתאמצו קצת יותר וישתפו כאן מאוספיהם כפי שהדי עושה ומעטים מאד לעיתים רחוקות, אזי ישתפר המצב.
אני חרד מאד שאם המצב הזה יימשך נמצא עצמנו אחרי 15 שנים של פעילות מבורכת במצבם של פורומים חשובים אחרים אשר נסגרו .

נדמה לי שהמרוץ למיליון בישורת האחרונה

כשיסתיים, מנהלנו יחזור לתת בראש.
* צפיתי רק בשנים שלושה פרקים בהתחלה.

תהמס

New member
במשך שנים אני אוסף מעטפות וויצמן עם בול הנגב.

ניסתי שבכל מעטפה יהיו מצורפים בולים שונים. ובין היתר משלוח המעטפות למקומות בעולם הגדול. ניתן לסייר כנראה על לחיצה על הקישור.

https://www.facebook.com/cocostampstamp/

אוסף מוזר, אבל כל הכבוד !!

* הצגת בתערוכות בולים?
אין ספק שאספנות זו שריטה.

למה מוזר?

כמה אוספים נוספים כאלו יש?
של פריט בולאי יחיד (ויצמן נגב) שעל פניו אין בו יחודיות/שונות יוצאת דופן.
אבל אתה לסיבותיך זוהי השריטה ואתה אוסף אותו.
לכן זה מוזר אבל נהדר.

כ חיים

New member
לא רואה כאן שום מוזרות

השריטה אולי קיימת כמו אצל כולנו אבל האוסף מכובד ביותר!

קר לו מה שקרה להרבה פורומים בתפוז - המדיה התיישנה

זה שילוב של גורמים. בהתחלה תפוז היה גן עדן חדשני לרשת חברתית בתחומים שונים, והפורום כמו גם מלא פורומים אחרים פשוט פרחו. ואז הגיע פייסבוק ומהנישמע, ועקפו בגדול. היכולת להעלות תמונות, החוסר בפרסומות מעיקות, הקלות שבה מתפעלים מהנייד את המערכות האחרות בשילוב אלו עם אלו, היכולת לפתוח כמה קבוצות שבה לך בכמה דרגות של פתיחות לקהל שבא לך, הובילו לדעיכה איטית של תפוז. זה כך לא רק בפורומים גם בקומונות וגם בבלוגים.

בנוסף תוסיף את עייפות החומר הטבעית של אנשים שנמצאים ביחד כבר המון שנים ויכולים לדקלם כל אחד מה השני יאמר, חלקנו פיתחנו בנוסף תחומי עניין חדשים ונוספים,
זה וההחיים.

למעלה