צירופי מקרים

רותי 11

New member
צירופי מקרים

צירופי מקרים זאת הדרך של הבריאה לדבר אלינו
(בריאה, יקום, אלוהים, נשמה, הדרכות - לא משנה)
והאמת שאין זה משנה אם זה קטן או גדול כפי שאנחנו
נוהגים לומר. צירוף מקרים מתקשר למחשבות רגשות אמונות
ההגנות והדרך שלנו בעולם.
בדרך כלל הנשמה שלנו מאותת לנו דרך הגוף, והשאר דרך
צירופי מקרים "חיצוניים".
כאשר אנחנו נתקלים בצירוף מקרים אנחנו צריכים לשים לב
למחשבות שלנו להלך הרוח לבקשות שלנו ובכלל להיות
קשובים למה שאותו צריוף מקרים מסמל ולמה הוא "הגיע"
לחיים שלנו יש לכך סיבה, הרבה פעמים זה מגיע כתוצאה
ממשאלות לב סמויות שלנו שאנחנו לא תמיד שמים לב אליהם
או כאשר אנחנו נמצאים בצומת דרכים או מבקשים מוצא או תשובה
ממצב מסויים שאנחנו נמצאים בו. תמיד אבל תמיד אנחנו נקבל
תשובות אנחנו רק צריכים להיות פתוחים ולשים לב לאותם סימנים
שמגיעים בדרך כלל דרך צירופי מקרים והקשת רחבה מאוד לכל
הצורות של צירופי המקרים.
היו פתוחים ובמצב של קבלה כדי להכיל להבין ולשפר את החיים שלנו

blackmetal5

New member
בזמן האחרון קורים לי צירופי מקרים עם בחור מסויים

הלכתי לאיש מקצוע אחד פעמיים (אני לקוחה שלוׂׂ) ואחרי הפגישה השנייה והאחרונה איתו שהתרחשה לפני כמעט חודש גיליתי שנדלקתי עליו אך אני והוא לא בקשר מאז הפגישה השנייה והאחרונה. בשתי הפגישות האלה הוא נתן לי שירות בתחום המקצוע שלו ובפגישה האחרונה התחלנו לשאול אחד את השנייה קצת שאלות אישיות(שאלות בסגנון"בת כמה את/ה" "מאיפה את/ה" וכו' וכו'...)..אז הצירופי המקרים שיש לי לגביו אחרי שנדלקתי עליו אחרי הפגישה האחרונה:
נכנסתי לפייסבוק שלו ושלחתי לו בקשת חברות בטעות בלי שידעתי ששלחתי בטעות וגיליתי שהוספתי אותו בטעות רק אחרי שאישר אותי (אבל לא היו שום שיחות בפייסבוק והוא לא יודע שזאת אני הלקוחה שלו כי אין בפייסבוק שלי תמונה שלי ככה שהוא לא יודע שיש לו אותי הלקוחה הספציפית בחברים שלו), גיליתי שהוא מזל שור כמוני ומה שהכי מדהים הוא שביקשתי מהמתווך דירות שימצא לי דירה חדשה והוא מצא לי דירה בדיוק באותו הרחוב איפה שגר האיש המקצוע הזה שנדלקתי עליו בלי שהייתה לי כוונה לחפש דירה ברחוב שלו וגם למתווך לא הייתה כוונה למצוא לי דירה ברחוב הזה ומה שקרה הוא שפשוט הוא שהמתווך הכיר בעל דירות שיש לו דירה ברחוב הספציפי איפה שגר הבחור הזה אז המתווך סידר לי את הדירה הזאת ויש כבר חוזה והכל ואני עוברת לדירה החדשה בעוד יומיים (הבחור סיפר לי שהוא גר ברחוב הזה בפגישה האחרונה שהייתה לי איתו).... למען האמת אני באמת נדלקתי על הבחור הזה (הוא לא התחיל איתי כשנתן לי את השירות בשתי הפגישות שהיו במקום העבודה שלו ) ואני לא יודעת למה קורים לי כל צירופי המקרים האלה איתו.... האם הגורל רוצה לקרב אותי אליו כדי שאני והוא נתחבר או שזה סתם צירופי מקרים? אם אפשר לבדוק את זה בתיקשור אני אשמח מאוד....

רותי 11

New member
כנראה שיש לכם לעבור משהו משותף

לא בהכרח בתחום הרומנטי אבל
בהחלט מדברים אליך

כשמשהו קורה וחשים שיד אלוהים

הייתה מעורבת כאן, באופן ישיר ומכוון -
חשוב להבין ולזכור, שהחלק הארי של המסר,
למרות צירוף המקרי החיצוני לכאורה, הוא פנימי.
מהותו בתחושה הזאת - האלוהית ובשאר התחושות הפנימיות שבאות עימה.
לכן, הרבה פעמים שמשתפים בצירוף מקרים,
האנשים שאיתם חולקים את המקרה, לא חשים את אותה תחושת סימביוזה והתעלות מהמקרה ואף יכולים לתהות על מה כל המהומה, מפני שהחלק הכי חשוב שמתרחש במהלך צירוף המקרים - הוא התחוחשה הפנימית שלנו!
אל תנסו לפרש את אלוהים, הפרשנות המנטלית שלנו,
היא מאוד מוגבלת וצרה וכך זה בכוונה -
נסו לחוש את האמת, לדעת אותה בגוף שלכם.
אל תפחדו מהאמת.
תנו לה להגיח מבלי לשפוט אותה, תנו לה להתגלות בכל תפארתה,
תנו לה להראות לכם את האמת לעירומה, תנו לה להראות לכם מבחוץ -
את מי שאתם באמת - את הבפנים.

למעלה