רציתי לשטוף את החדר ולא היה לי כוח. ורציתי להחליף מצעים ולא היתה מוטיבציה ואנרגיה אז הכרחתי את אבי לעזור לי להחליף מצעים ועדיין רציתי לשטוף את החדר היום עבר ולא הרגשתי יותר מידי אנרגיה בסוף בחרתי לנסות לבשל פסטה עם רוטב לא הבנתי איך יודעים כשהרוטב מוכן אז שאלתי את אחותי מה שהסבירה נשמע מסובך מידי הרגשתי שוב חוסר כוח לעשות בסוף שאלתי חברה ואני עושה עכשיו אבל אז הרגשתי מראש שאין לי כוח לעשות מחר כלום. בקיצור לא יודעת אם התחושה עברה ברמה מספקת אבל עד שמגייסים אנרגיה ומוטיבציה למשהו אחד פתאום מרגישים בראש ובמחשבות שאין יותר כוח לכלום עוד לפני שמרגישים את רמת האנרגיה בגוף. בעסה

קוסמת, אני מצטערת לשמוע

זה לא נשמע במיוחד מעניין להחליף מצעים ולשטוף את החדר.
לא מעניין עבורי לפחות.
אני עושה את הדברים המעניינים בחיי בחשק רב, ואז זה נותן לי לפעמים אנרגיה לעשות גם את הדברים היומיומיים הפרוזאיים. לא בחשק רב אמנם, אבל איכשהו.
כתבת ששלחת לי מסר אישי?... כי לא הגיע....

הי

שלחתי לשחר סליחה שהתפרצתי לך לשרשור עם נושא שלא קשור אלייך לא הגבתי כי אני לא מבינה במזגנים. זו הבעיה שומדבר לא מעניין אותי וכן זה לא מעניין ניקיון וסידור. לפחות הכנתי פסטה עם רוטב ויצא בסדר (למרות שאמרו לי לשים כמון וחלק ממשפחתי לא אוהב כמון ברוטב פסטה). תודה על התגובה וכן הסיוט של חיי זה הצורך לנקות כל פעם מחדש

Gali04

New member
קוסמי
ראית תאימוג'י החדשים שיצרו לכבודך?

&nbsp
אני כבר חודשים רוצה לשטוף את החדר

טוב שאת עצמי אני שוטפת (ולפעמים גם לא כל יום, אבל זה לא שאני יוצאת מהבית ומזיעה בחוץ...)
&nbsp
יפה שהכנת ספגטי. לא חובה להוסיף כמון. יש כאלה שבאמת לא אוהבים. טיגנת בצל לרוטב?
&nbsp
הרוטב מוכן תוך 2 דקות לאחר הוספת המים.
זמן הכנת הרוטב הוא קצר. אם בחרת להוסיף ירקות אז קודם מקפיצים אותם לפני ורק אז מוסיפים את הרסק ו"פותחים" (מדגיש את טעמי הרסק) אותו מעט (לכמה שניות) עם התבלינים והבצל (אם יש) ואם אין אז עם שמן זית. אחרי זה מוסיפים את המים. אם מדובר ברסק עגבניות אז זה 2 דקות כמו שאמרתי. צ'יק צ'ק

אידיתי מים מהנוזל עגבניות 5 דקות

הוספתי רסק טיגנתי 5 דקות אחותי טענה שצריך מים הוספתימחצי כוס ואז היא אמרה שזה דליל מידי אז אידיתי עוד שלוש דקות ואז נמאס לי וערבבתי עם הפסטה

אופירA

New member
מנהל
גם אני שונאת לנקות.

כל אדם לא אוהב מלאכות בית שונות מרעהו.
אני מתמודדת עם מלאכות הבית, באופן שכלים אני רוחצת כשאני מדברת בטלפון, ואת שטיפת הבית אני עושה ברגע האחרון לפני שבת, כלומר נעזרת בדחיינות כדי ליצור לחץ שגורם למוטיבציה לשטוף.
זה עוזר קצת.
או לחילופין, אני מחלקת את העבודה להרבה חלקים קטנים, ועושה כל יום חלק אחד.

זו תגובת שרשרת

בהתחלה יש מחשבות בראש שאין כוח לעשות כלום, ואז כתגובה מרגישים את רמת האנרגיה ירודה בגוף, וזה גורר שוב מחשבות שאין כוח לעשות כלום וחוזר חלילה.
&nbsp

אופירA

New member
מנהל
והבעיה היא שכאשר אני מכריחה את עצמי

לעשות גם בלי חשק וכוח, לא נוצרת תגובת השרשרת ההפוכה. לא מגיע לי הכוח והחשק.
זה כשאני בדיכאון.
במצב תקין - כשאני עושה בלי חשק, כן בא קצת חשק עם העשייה.

גם אצלי זה ככה

אז לפעמים הבית לא מתוחזק (וככה הוא גם נראה, לצערי).
לפעמים מה שעוזר לי זה להכניס לראש לפני שמתחילים שגם אם אני לא אהנה מהתהליך אני אהנה כשאראה את התוצאה., ולפעמים לא. כמו עכשיו: מה אני עושה פה במקום להכין שבת?
&nbsp

אלישבע24

New member
קוסמת יקרה,

איזה כייף לפגוש אותך.

בקשר לבישול,
כל אוכל שבא לך
תכתבי מתכון ל...
ויופיעו לך המון מתכונים,
את יכולה גם לבקש מתכון קל או מהיר ל...

למעלה