דיון- משפחה ו"אישור" בן/ת הזוג

דיון- משפחה ו"אישור" בן/ת הזוג

באיזה מידה המשפחה הייתה מעורבת בבחירה בבני זוג

האם ההורים והאחים הכירו את בני הזוג שהיו לכם בעבר

מתי הם הכירו את בן/ת הזוג הנוכחי/ת

במידה והמשפחה נגד בן/ת הזוג- איך הייתם מגיבים

haych

New member
המשפחה היקרה שלי

והתומכת והאהובה

בסה"כ היו לי בחיי 2 חברים - אחד לתקופה של 3.5 שנים, ועם אחד התחתנתי

באף אחד מהמקרים המשפחה לא "הייתה מעורבת בבחירה" - את הראשון הכרתי במד"א וזה קשר שהתפתח במשמרות, ואת א' הכרתי בדרום, הרחק מאוד מההורים.

בוודאי שהכירו-כמו שכתבתי-מדובר על קשרים ארוכים. מתישהו יצאתי עם מישהו חודש וחצי ואם זה היה תלוי בי הוא היה נשאר בגדר סוד, אבל עשינו טיול בצפון בשבת אז כבר הצטרפנו אחריו לארוחה עם המשפחה שלי וכך הוא הכיר גם את סבא וסבתא...
החבר הראשון היה גדול ממני בחמש שנים (אני בת 16.5, הוא 21.5) אז זה סוג של הצריך "אישור הורים".

אני חושבת שהכרתי את ההורים של א' חודש וחצי אחרי שהתחלנו לצאת,אז את ההורים שלי הוא הכיר בטח שבוע-שבועיים אחרי.

המשפחה שלי נהדרת, באמת. הם יכולים לא לאהוב את בן הזוג, אבל הם יקבלו באהבה כל החלטה שלי. אנחנו לא סובלים את בעלה של אחותי וההורים שלי הבהירו לה בצורה ברורה אך לא שיפוטית את דעתם עליו. ברגע שהיא בחרה להמשיך עם זה-יש גיבוי מלא ותמיכה בכל מה שצריך.
לשמחתי-כולם מאוד אוהבים את א'.

1precious1

New member
שאלה מעניינת

באיזה מידה המשפחה הייתה מעורבת בבחירה בבני זוג - אפס מעורבות.
האם ההורים והאחים הכירו את בני הזוג שהיו לכם בעבר - כן
מתי הם הכירו את בן/ת הזוג הנוכחי/ת - שבאתי ואמרתי להם "הכרתי מישהיא ואני מביא אותה הביתה בשבת".

במידה והמשפחה נגד בן/ת הזוג- איך הייתם מגיבים - לא יודע. אף פעם ההורים או המשפחה שלי לא הביעו דעה כזו נחרצת של נגד. כמובן שאולי הייתה להם ביקורת קלה או משהו להגיד, אבל מעולם לא התכוונתי לתת לזה להשפיע על הדעה שלי.

1precious1

New member
שאלה מעניינת

באיזה מידה המשפחה הייתה מעורבת בבחירה בבני זוג - אפס מעורבות.
האם ההורים והאחים הכירו את בני הזוג שהיו לכם בעבר - כן
מתי הם הכירו את בן/ת הזוג הנוכחי/ת - שבאתי ואמרתי להם "הכרתי מישהיא ואני מביא אותה הביתה בשבת".

במידה והמשפחה נגד בן/ת הזוג- איך הייתם מגיבים - לא יודע. אף פעם ההורים או המשפחה שלי לא הביעו דעה כזו נחרצת של נגד. כמובן שאולי הייתה להם ביקורת קלה או משהו להגיד, אבל מעולם לא התכוונתי לתת לזה להשפיע על הדעה שלי.

Ginger L Honey

New member
עונה

משפחתי מעולם לא היתה מעורבת בשום מידה בבחירת בני הזוג שלי.
בהחלט הכירו בני-זוג קודמים.
רק אמא שלי פגשה את בילי במציאות, היא הגיעה אלינו לחתונה שלנו ושהתה בדירתנו, שהיתה זעירה, חודש ארוך במיוחד ...
אבא ואחי בינתיים דברו איתו רק בסקייפ.
&nbsp
זה לא באמת משנה, כאשר אנחנו גרים ביבשות נפרדות. אני מאמינה שהם יאהבו אותו:)

ואצלנו

איזה מידה המשפחה הייתה מעורבת בבחירה בבני זוג - אפס מידה.
האם ההורים והאחים הכירו את בני הזוג שהיו לכם בעבר - כן.
מתי הם הכירו את בן/ת הזוג הנוכחי/ת - כשהיינו כמה שבועות ביחד.

במידה והמשפחה נגד בן/ת הזוג- איך הייתם מגיבים - הייתי (אולי) מקשיבה למה שיש להם לומר, אבל בסופו של דבר פועלת לפי מה שנראה לי לנכון.

a wild rose

New member
עונה

המשפחה שלי לא הייתה מעורבת באף בחירה.
ההורים והאחים הכירו את בני הזוג שהיו לי בעבר, אם כי ככל שהשנים עברו ו"גדלתי", לא מיהרתי להציג בני זוג בפני המשפחה עד שהרגשתי שזה נהיה באמת רציני, וגם אז לא מיהרתי להציג בפני המשפחה המורחבת, לא הייתי עדיין במצב בו הרגשתי בנוח שכל המשפחה תהיה מעורבת במערכת היחסים שלי ויתחילו לקשקש על חתונה (גם אם זה נעשה בהומור, אני לא אוהבת את זה).
&nbsp
אחת התוצאות של זה, באופן משעשע, הייתה שדודה שלי חשבה במשך שנים שאני לסבית.
&nbsp
אם המשפחה תהיה נגד בן זוג שאביא, אני מניחה שזה יגיע מסיבה טובה והגיונית ולא בגלל שצבע העיניים שלו לא ימצא חן בעיניהם - המשפחה שלי דיי שפויה בהיבט הזה, ככה שאני אשתדל להקשיב להם ולנסות להבין מה הבעיה - אחרי הכל בני המשפחה רוצים בטובתי, וכבר הייתי בעבר במערכת יחסים עם חלאה שהיה עדיף שמישהו היה אומר משהו בהתחלה.
&nbsp
באופן כללי אני חושבת שמשפחה ובן זוג שלא מסתדרים זה דבר שעדיף להימנע ממנו, ואחרי שנוכחתי כמה קשה ביומיום לחברה שלי שהמשפחה של בעלה לא סובלים אותה (גם ההורים, גם אחותו), נראה לי שלפעמים צריך לחשוב עם הראש ולא עם הלב - אחרי הכל כשמתחתנים איתו מתחתנים גם עם המשפחה שלו ברוב המקרים.

למעלה