דיעות, הגיגים ופניני חוכמה

אופטימיות למחר: 2 מדליות ישראלית בו-זמנית

מחר אחר הצהריים לערך בשעה 16:00 יערך השיוט העשירי והאחרון לפני שיוט המדליות של לי קורזיץ.
בסיטואציה מסוימת, יתכן שלאחריו היא כבר תבטיח מדליה.

במקביל באותה שעה בדיוק יעלה המזרן שטילוב בגמר הקרקע באולם ההתעמלות.
קיים סיכוי סביר להבטחת 2 מדליות בהפרשים של דקות.

natyh

New member
סיכום יום מצוין לספורטאים הטובים

שוב הוכח כי המזל הולך עם הטובים מי שהתכונן כראוי והבין את גודל המעמד ותעצומות הנפש הנדרשים
כדי להצליח באולימפידה הצליח .

היתר לא ...

מה אתה רואה ווטסון יקירי ?
אני רואה כוכבים את מערכת השמש את שביל החלב אני מאמין שלא ייתכן שאנו בודדים ביקום ....
ווטסון אתה אידיוט גנבו לנו את האוהל ....

חוות דעת על אתר מצויין!!

אולימפיאדת הפארשים זהו פשוט אתר מושלם לדעתי! זה כבר היום ה-10 של האולימפיאדה הזו שבעצם משוחקת על ידי דמויות טלוויזיה (כגון: בובספוג וכו') ועכשיו חדש באתר!! יש גם צ'ט חדש שבו המבקרים יוכלו להביע את דעתם

http://www.tipo.co.il/zone/?zone=66109711270680

Arnet123

New member
עד מתי?

"חובבי ספורט" יקרים
עד מתי נסתפק ב"מקום עשירי ומכובד"?
עד מתי נקבל הרבה פחות מדליות ממדינות כושלות כמו יוון, קטנות כמו ניו-זילנד ומגוחכות כמו צפון קוריאה?
עד מתי נראה רק כדורגל וקצת כדורסל בתקשורת הספורט?
עד מתי תימשך תופעת ה"קחו כדורגל ושחקו" בשיעורי אימון גופני בבית הספר?
עד מתי ננסה להעפיל למונדיאל מהמקום הרביעי בבית?
והעיקר-עד מתי נמשיך להתלונן ולהתבכיין על הספורט בלי לעשות שום דבר?

אני לא יודע אם אנחנו בשפל, כי מעולם לא היינו בשום שיא. מדי פעם עליה לצורך חזרה, בעודנו מתפלשים בטענות האנטישמיות שאנחנו פשוט לא טובים וזהו.
אבל אולימפיאדה היא הזדמנות לעשות מעשה, להרים את הספורט הישראלי מהקרשים.
אף אחד לא יעשה את זה במקומנו, כמו שאף אחד לא השתין על הירוקים לפני שהם תפסו מודעות והראו למה זה שווה. והנה- ישראל לפני אירופה וארה"ב במחזור, עם כל האופי הישראלי הידוע.
גם בספורט זה אפשרי!
זה לא עניין של כסף-יש אפילו רווח בהשקעה בספורט(בריאות, שוק פרסום, תיירות ספורט נורמלית).
זה רק עניין של גישה.
לפני חודשיים כתבתי עצומה שזכתה להתעלמות מהממת מצד כל גורם אפשרי, כולל פורומים בתפוז. בסוף ויתרתי עליה ומחקתי אותה, כנראה כי אני חייל, ואין לי יכולת באמת להרים מחאות ועצומות בזמן הקצר שאני בבית. אבל מישהו צריך לעשות את זה, מתישהו.
אל תדאגו. גם שנה הבאה זה בסדר.
הספורט שלנו לא ייראה שונה אז, אחרי שנסיים עוד קמפיין כושל של מוקדמות מונדיאל.
אבל יאללה! הגיע הזמן כבר, לא?

dreyfuss12

New member
"אני סיימתי" של משה גרטל טור דעה

וואו איזו אולימפיאדה הייתה לנו מבחינת בריכת השחייה של לונדון 2012!!!
פלפס עם 6 מדליות, הצרפתים נוקמים באמריקאים,ילדה בת 15 קורעת את בריכת השחייה ושדרן ישראלי אחד עם רקורד מרשים, שרק רצה להכניס עניין בשמונת הימים שבבריכה. (הרי בנינו לכולנו ברור שהשחייה זה לא ענף הספורט שנצפה מדי יום כאן בארצינו הספורטיבית).
דמיינו לכם לרגע את שמונת הימים אללו מעוברים על ידי שדרן אחר עם אותם משפטים קבועים ומשעממים וצורת ההגשה השבלונית שנקבעה לאותו שדרן מזה זמן רב.
גרטל הכניס עניין בשידור. כל משחה היה מתוח בזכותו, היה עם חשק ובזכות הידיעה שהוא ינסה להעביר את את השידור בצורה המעניינת ביותר גרמה גם למשחה הכי משעמם להיות קצת מעניין ועם קצת תחושה מיוחדת. ולא רק זה. האם פעם ראיתם שדרן שלוקח יוזמה על מנת שהשידור יעבור באופן נעים ומעניין יותר? "אני רק ביקשתי לקדם במעט את שידורי הספורט בכלל והשחייה העולמית והישראלית בפרט...הכל אל עבר המאה 21".
תראו לי עוד שדרן אחד שבאמצע שידורים ישירים היה מקריב את מכשירו הנייד לטובת הצופים בבית.
באמת שגרטל עשה הכל אבל הכל כדי שלנו יהיה נעים. כדי שאנחנו "הצד הפאסיבי שלא יכול להגיב יקבל מעט התייחסות ואפשרות לתגובה". חוץ מזה שלגרטל יש את האישיות הקסומה שלו שכל צופה בבית מרגיש אותה ואת תשוקתו לשידור שמזדהה לתשוקתו של הצופה(ולא רק בשחייה, גם בענפים אחרים בהם גרטל משדר).
זה מה שמשה רצה ולא היה לו קל. הוא הקריב הרבה וכנראה שהקריב יותר מדי. הוא הקריב את הקריירה שלו.
הוא לא ידע שיאכלו אותו בלי מלח.ולא רק בבית, אלא גם בתקשורת.
פתאום תוכניות רדודות וצהובות שעוסקות כל היום ברכילות וחטטנות ולא קשורות בכלל לספורט, דורכות ויורקות בפרצוף של גדול שחייני ישראל ואחד השדרנים הגדולים עם אג'נדה אחרת וחווית שידור ופירשון שהוא מעביר באופן ייחודי ויוצא מן הכלל!!!

כנראה שזה מה שמעניין אותנו באמת, גם אם זה באירוע הספורט הגדול בעולם שקורה פעם ב4 שנים.

"אני סיימתי".

myaron

New member
השיוט העשירי על לי מתחיל ב 14:45

סתם, שאנשים לא יפספסו...

PRINCER

New member
אתמול אמרת את אותו דבר וקורזיץ הייתה בצד השני

ההכנה חשובה, אבל היכולת והכשרון לא פחות....

cscan

New member
אנחנו פשוט לא מספיק טובים

המדינות שמנית הן מעצמות ספורט (פרט לצפון קוריאה שאף אחד לא יודע באילו תנאים הם מגדלים את הספורטאים שלהם) עם מסורת רבת שנים של ענפים אולימפיים.
לישראל אין המסורת הזו עדיין, אין כאן השקעת משאבים בתשתיות ספורט וחינוך לספורט.
אני לא רואה שום דבר רע בפשוט להודות שאנחנו פחות טובים בספורט, ויש לעובדה הזאת סיבות. אז נצליח לקטוף מדליה פה ומדליה שם, אבל אין כאן תוכנית סיסטמטית, סטייל מדינות בסדר גודל שלנו מבחינת אוכלוסיה שמביאות הישגים בלי סוף, שתצמיח כאן ספורטאי על בענפים אולימפיים ספציפיים. ההשקעה היא בראש הפירמידה במקום בבסיס שלה, וזו התוצאה.

trilliane

Well-known member
מנהל
ואחדד: רבים מספורטאינו לא צמחו כאן

חלקם עולים שהגיעו כספורטאים בוגרים או אפילו לא עלו (ג'יליאן שוורץ) וגם מבין אלה שנולדו וגדלו כאן יש כאלה שחיים ומתאמנים בחו"ל (גל נבו, למשל).

יש כאלה שחושבים

שהוא שדרן הספורט הגרוע ביותר שאי פעם שידר לא רק בישראל אלא בכלל. אבל לא נפתח כאן ויכוח - אפשר רק איזה הסבר לקביעה שהוא גדול שחייני ישראל?

dreyfuss12

New member
הישגיו של גרטל

אלוף ישראל ושיאן ישראל בכל המשחים החופשיים החזיק בשיא הישראלי ל 100 מטר חופשי 7 שנים. מדליה כסף באסיה וזהב במכביה. ארד במסטרס לגילאי60-64. מסטרס 100 ו200 מטר חופשי זהב לגילאי60-64.

herouth

New member
אני לא חושבת שגרטל פורש בגלל הביקורות.

פשוט מאוד. הוא בן 66. הוא ציין שבשנה הבאה הוא פורש, כלומר, כשיגיע לגיל 67, גיל הפרישה לגברים בני גילו. הבן אדם עובד של רשות השידור, והם עובדים כמו שפעם עבדו: יש ועד עובדים, יש ותק, אם רוצים לפטר אותך צריך שימועים וועדות, וכשמגיעים לגיל הפרישה הולכים הביתה.

tapuzo

New member
הבזיון האמיתי זה משרד הספורט שנכנע לאגודות

יש פה אגודות של עסקנים, שהעיסוק שלהן זה להבטיח שיוזרם כסף לעסקנים, שמקדמות ספורטאים ברוורס,
שעסוקות באינטריגות מי יהיה יו"ר האיגוד, כמה אנשים ימנה כסגנים לעצמו, ואיך יטפטף הכסף לכיסים שלהם.

תוסיף לזה כמו שאמרת את "קחו כדור ותשחקו" שזה מה שעושים רוב בתי הספר, בחלקם אין אפילו אולם
התעמלות, ואם יש אז רק אותו ואולי עוד מגרש כדורסל. אין מקום לפתח שום ענף אחר. תלך לבית ספר באוסטרליה,
תיראה שם בריכה, מגרשי טניס, מגרשי כדורסל, מגרשי אימון, מסלול ריצה (קרוס קאנטרי) סביב המגרש.
אין לנו רבע מהתנאים האלו.
מי שמוכשר צריך הורים עם כסף ועצבי ברזל שיקדמו ויסעו איתו, אחרת הוא ילך לאיבוד באגודות..
היה צריך לשנות את הספורט בארץ שכל ילד מגיל הגן יבחר ענף כל שנה בבית הספר. כל המדינות שאתה ציינת
זה מדינות שבהן ילדים מגיל הגן משתתפים בנבחרות בית ספר שמתחרות ביניהן ואחרכך עירוניות וארציות.
אצלנו יש שתי קבוצות הפועל שתי מכבי ומנסים לקבץ אותן לאיזה טורניר אסא באילת. מזה לא יצמח כלום.

natyh

New member
אתמול לי לא התחרתה !

אם תעקוב אמרתי מראש שאין מה לדבר על מדליה מהבנות 470 וגם לא מהבנים.
השייט מעולם לא הביא מדליה אולימפית ולא מחוסר יכולת .

העניין היה מאז ומתמיד ניהול .

השיוט הרע של לי לא היה רע כמו של שחר או קליגר סלע או של בוסקילה וגיל .
ספורטאי טוב נמדד על פי ימים רעים
ספורטאי רע אם אפשר להגיד דבר כזה בכלל ...נמדד על פי ימים טובים .

יש בארץ הכל אם ישקיעו יקבלו תמורה ,אם לא ניראה כמו שאנחנו נראים עכשיו
העניין הוא שגם עם הניהול הקטסטרופלי הזה אם לי תביא מדלית זהב
מיד ישכחו את כל הכשלונות הצורבים האחרים וישאו את מעיין על כפיים כאילו הוא המושיע הגדול .

לא מיני ולא מקצתי , ניהול כושל לכל אורך הדרך יש לו כמובן שותפים הוא לא לבד ...
אך למרות מדלית הזהב של פרידמן וארד של צוברי האיגוד הזה על הפנים .

PRINCER

New member
אני גם חושב שהשייט לא מנוהל טוב

ולראייה - אם קליגר מחליט לפרוש, אין מחליפים באופק. כנ"ל לגבי בוסקילה...

בגלישה לעומת זאת יש עומק...

ניהול טוב נמדד בעומק ולא בהישג השיא.

natyh

New member
לא רואה מה שאתה רואה

גם גולשים אין הרבה כולם עוברים לקייטסרפינג בעיה גדולה .

בזמנו גלשתי המון ראיתי המונים על החוף היום בכל מועדון יש כמה בודדים .
בודאי שאין שייטים , שייט מתחיל מאגודות בגילאי נוער ,אני פוגש המון שייטי עבר בחוף כולם
עם קייט היום .

פשוט זועה .
מחר לצערינו לא צפויות רוחות חזקות ללי לא יהיה קל .

על העצומה להשאיר את הגלשן באולימפידה חתמת ?

myaron

New member
שאלה רצינית

אני גם (מן הסתם) לא רציתי שיחליפו את הגלשן בקייט, אבל אם - כמו שאתה אומר - כולם עוברים לקייט, אולי המעבר הזה יעשה לנו טוב בסופו של דבר?

למעלה