עדכונים וכתבות

david80

Active member
אולימפיאדת קופנהגן 2012

כך לפחות אני מכנה את המסע הרכבתי שהתחלתי בלונדון בזמן המשחקים האולימפיים וסיימתי בביקור משפחתי בדנמרק - פרטים בקישורים למטה.

שמח לפרסם את הודעתי הראשונה בפורום זה ותודה לאורן אהרוני על ההזמנה!

JonJon9

New member
בנו של אלוף אולימפי לשעבר בדרכו לארץ

הבן הגיע לארץ לאימונים וישנה כוונה להעלותו לארץ.

|מכשפה|
יוצאים למסע למנדולן בקולנוע

שנת הלימודים נפתחה והחופש הגדול הסתיים, אבל העובדה שחוזרים ללימודים לא אומרת שצריך להיתקע כל היום בין ספרים ומחברות. אתם מוזמנים לטיול לארץ פנטזיה רחוקה. כן, שמעתם נכון: מסיימים להכין שיעורים - ויוצאים למסע מכושף
|מכשפה|
אתם מוזמנים להצטרף אלינו להקרנת הסרט "המכשפה לילי 2: המסע למנדולן" הסרט מבוסס על סדרת ספרי ילדים שכבשה את העולם, והינו המשך לסרט "המכשפה לילי: הדרקון וארון הקסמים". הסרט יוצא לאקרנים ב-27.9 ואתם תוכלו לצפות בו לפני כולם יחד איתנו
;-)
רוצים להגיע
|?|
לפרטים נוספים והרשמה - http://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?foldername=tapuzblogs&pagenumber=2

Ofer Padan

New member
מירוץ חולון, עלם, מרתון טבריה - חדשות

לקראת עונת המירוצים הנה המרוצים הקרובים שמרתון ישראל לוקחת חלק בארגון:

מירוץ עלם בבת ים - יום שישי, 28/9 מרחקים: 2 ק"מ עממי, 10 ק"מ תחרותי
מרתון טבריה ה-36 - יום חמישי 10/1, 10 ק"מ ( יום ד'), מרתון (יום ה'). שבוע אחרון להרשמה!
מירוץ חולון - יום שישי 19/10, 10 ק"מ תחרותי
מרתון ירושלים הבינלאומי - יום שישי 1/3/2013, 10 ק"מ, מרתון

לפרטים והרשמה למירוצים

תודה,
עופר פדן,
חברת מרתון ישראל

aaa123

Member
ההתקדמות המדהימה שחלה בשחייה באולימפיאדות

עשיתי השוואה בין התוצאות באולימפיאדת הנכים והתוצאות באולימפיאדות קודמות, ומתברר שהאמריקאי
שזכה במדלית זהב ב400 מטר חופשי בתחרות של אנשים רגילים בשנת 1948 לא היה זוכה במדליה בכלל בתחרות של שחייניות נכות היום.

הנה התוצאות:
זמנו של המנצח ב400 מטר חופשי William Smith היה 4:41
לעומת זאת הזמן של המקום השלישי בין הנשים באולימפיאדת הנכים של השנה הוא 4:39.75

JonJon9

New member
לא נכים לרגע

אם חשבתם שתפיסת סמים בספורט האולימפי ה"רגיל" זו בעיה, הרי שמסתבר שבספורט הפראלימפי זה קשה אף יותר.

david80

Active member
ולנושא אחר - רכבת "כידון המכבייה"

מקשרת את מרכז הארץ היישר אל אצטדיון טדי בה תערך בין היתר טקס פתיחת המכבייה ב-2013.

trilliane

Well-known member
מנהל
מעריץ הציע לה נישואין זה "סיפור מעניין"?

לכל היותר אנקדוטה רכילותית לא מרגשת במיוחד...

aaa123

Member
לא נראה לי שצריך לעשות תחרות מיוחדת למפגרים

בניגוד לאנשים בעלי מוגבלות פיזית שקל יותר לבדוק שהיא אכן קיימת(ואם לאדם חסרה יד או רגל אז המוגבלות ברורה לעין).
חוץ מזה תיאורטית לפחות אני לא רואה מניעה שאדם מפגר שכלית יוכל להתחרות באולימפיאדה רגילה בחלק מענפי הספורט כגון ריצה.

בגלל שאני מניח שקל להתחזות בנושא של פיגור(גם אם יש מבחני IQ אדם לא מפגר יכול להתחזות למפגר די בקלות) לדעתי רצוי לבטל בכלל תחרויות באולימפיאדה לאנשים בעלי פיגור שכלי.
אם רוצים למצוא למפגרים תעסוקה בתחרויות אז אפשר למצוא תחרויות שאינן אולימפיאדת הנכים,ואינן מפורסמות כך שלא יהיה לאנשים רגילים אינטרס לרמות כמו שעשו הספרדים ב2000 לפי הכתבה.

david80

Active member
אוקיי, זה עזר!

בעייה טכנית אופיינית לתפוז: התמונה לא עלתה, אז הוספתי תגובונת והתמונה שוחררה!

תודה לכולם

למאות הגולשים שכתבו כאן בחודש שעבר מעל 7000 הודעות
מאז..... אוגוסט 2008 באולימפייאדת בייג'ינג לא נכתב כל כך הרבה

u999

New member
תרבות ספורט בישראל

הנה ידיעה בחדשות, שמלמדת יותר מכל על תרבות הספורט בישראל. מה לעשות שתת תרבות לפעמים מצליחה להרוס כל ניצנים של תרבות אמיתית.

אני מקווה שימצאו את החלאה.

myaron

New member
זה זוועה, אבל אני לא מבין למה פיגוע דריסה לכל

דבר אומר משהו על תרבות הספורט בישראל.

u999

New member
זה היה בציניות

מצטער אם היא לא הובנה. עד שכבר יש פרוייקט ריצה מעניין עבור עולים חדשים מאיתיופיה, מגיע נהג גזען ודורס אותו. תרתי משמע. זו התרבות השולטת כאן.

למעלה